Şimdi Ara

Samsung Note 4 Geri Tuşu ve Son Uygulamalar Tuşu Çalışmıyor [SORUN ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 7 aydır sorunsuz kullandığım replika note 4 ün geri tuşu ve son uygulamalar tuşu arada çalışmıyor. Telefonu kapatıp açınca düzeliyor. Arada bu sorun tekrarlıyor. Bazen de durduk yere ekrana dokunuş olmuş gibi garip yerlere giriyor. Bu da gene telefonu açıp kapatınca düzeliyor. Sürekli olmuyor bu sorunlar arada oluyor. Sorun nedeni ve çözümü nedir ? Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twofunn -- 23 Ekim 2015; 13:08:40 >

• Geri tusu ve orta tus(son uygulamalar) tusu bozulmus yeniden baslatinca duzelmesi garip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta tuşta sıkıntı yok. Sadece geri tuşu ve son uygulamalar tuşu sıkıntı veriyor. O da her zaman değil arada nadir oluyor. Açıp kapatınca veya durduk yere kendiliğinden düzeliyor.
  • Note 4 fazla bilmiom internetten note 4 bakipta yorum yaptim nasil sorun ota tusla son uygulamalar kapatilmiyomudu

• Telefonu yedekledikten sonra hafıza kartını çıkarıp hard reset yaptım ve sorunum halloldu. Sıkıntı yaşayan arkadaşlara hard reset atmalarını öneririm.
  • Iyi bari sorunu cozmussun

• Merhaba benim bir sorunum var galaxy a3 2016 ım var dün masanın üstünde arka kısmı su olan yere geldi ve arkası su içindeydi biraz kuruttum ısıttım olaydan 3-4 saat sonra açmayı denedim açıldı ama güvenli modda açıldı ve şuanda ses kısma , geri tuşu ve son kullanılanlar tuşum basmıyor ve güvenli moddan çıkarsam bi daha açılmaz diye korkuyorum NE YAPMALIYIM?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.