< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung note 9 çalıntı cep telefonu (4. sayfa)
-
-
Çok geçmiş olsun.
Şu devirde, Türkiye gibi bir ülkede, hele de fetö muhabbetleri azalmış ama halen devam ederken asla 2. el telefon almam.
Daha düşük bir model alırım ama sıfır alırım.
-
Satış sözleşmesi olduktan sonra her türlü telefon alınır, satılır. Ama bir kere böyle bir sorun yaşasam her halde bir daha bulaşmazdım..
-
sozlesme sadece bi tutanak bu sizi davadan alacaklidan kurtarmiyor kanunda sabit alan kisi satan kisi kadar suclu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
normal esnaf hala varmış demekki sattığının arkasında duran ama çok uğraşmışsınız note 9 iyi telefon bu arada bende de var kırık olmasa hayatta yeni telefon almazdım geçmiş olsun
herkes bu olaylarda bukadar uğraşması lazım yoksa daha çok çalıntı satılır birde nasıl 1 sene sonra çalıntı diye ihbar ediliyor satanlardan biri etti bence her alışverişte kredi kartı şart
-
Satış sözleşmesi diye bir şey yok. İnsanların kendi aralarında uydurduğu bir yazı, Resmi geçerliliği vs yok.
İkinci el cihaz alırken dikkat edin şansınız yoksa icra,hapis, meslekten ihraç'a kadar gider.
-
İmzayı boşuna mı atıyor.
O zaman ikinci el satan mağazalar boşuna TC kimlik fotokopisini imzanı adresini alıyor.
Herhangi bir çalıntı durumunda polise kanıtlamak içindir bunlar.
Mutlaka yazmışlardır da ben de yazayım dedim
iyi cesaret o bahsettiğin yerden 3500tl verip telefon alman. daha buradan kafadan yanlışa girmişsin. ne idüğü belirsiz adamlar işler. telefon öldürülen birinin bile çıkabilirdi, her şeyi bekle yani bu ülkede.
-
İmza vs boşuna atıyorsunuz kimlik fotokopisini de boşuna veriyorsun.
Cihaz çalıntı çıkarsa seni o imza kurtarmaz elindeki telefonu alırlar paranı da alman için savcılığa falan gidersin uğraşırsın.
Belki ceza bile alırsın. Polise kanıtlayamazsınız polisin yetkisi yok. Polis alır savcılığa yönlendirir adli süreç devam eder. Bu kadar sıkıntıya sonu muallak olan şeylere değmez.
-
Hiçbir şey olmaz. Faso fiso
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 20 Ağustos 2021; 22:12:22 >
Geçmiş olsun. Sıfır kutusunda, distribütör garantili, AVM içindeki yetkili mağazasından aldığım telefon bile klonlu IMEI çıkmıştı, böyle bir ortamda ikinci el telefon alınmaz, hele faturası olmadan hiç alınmaz. Bir liraya ikinci el iphone verseler bile asla almam.
-
Ikinci el telefon almam satmam. Isim bitirse ya anneme veririm yada kirar ve yakarim.
Tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: flyer_migPara bol olursa tabi almazsin kredi kartina taksit kalkali yillar oldu.
Kredi kartına taksit kalksa ne olur, kredi kartından taksitli avans çekebiliyorsun 12 ay vadeli. Paradan çok akıl olmalı. ;)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X