Şimdi Ara

Samsung Note3 / CepKask tamiri sonrası garanti hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar cihazın ekranı kırılmıştı cepkaska yolladım ekranı değiştirdiler. Sorduğumda yetkili serviste değiştirildiğini söylediler lakin servisin ismini vermediler.
    Bu konu hakkında samsung online destek ile iletişime geçtim.
    Ama aldığım cevap beni tatmin etmedi.
    Sizin bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
    Yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercijuana -- 2 Nisan 2015; 16:53:09 >

• Isin icinde cepkask varsa kardeşim gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

Isin icinde cepkask varsa kardeşim gecmis olsun

Yani yetkili servis değildir mi demek istediniz?
    Ben de yorum ve bilgilerden dedim eyvah değişmeyecekler ekranı lakin tamir edip geri yolladılar sevindim 600TL den kurtuldum. Şimdi Root yapmayı düşünüyorum garanti gittiyse işime gelir direkt olarak root yapacağım 6 ay daha kaldı 2 sene olmasına, garanti gitmediyse eğer 6 ay daha bekleyeyim diyorum.
  • Cepkaska mail atmıştım, geri döndüler..
    Cepkaskin yetkilendirmis oldugu derken ne demek istemişler acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercijuana -- 2 Nisan 2015; 17:54:24 >
  • ercijuana kullanıcısına yanıt
    Cihaz garanti disi kalmis iste benim yetkim altimda ekran degisti diyor. Destek hattinda da diyor zaten servisimiz disinda kim degistirirse garanti disi diye. Orjinal demisler degisen parcaya. Hic guvenmeyin gidin kontrol ettirin parcanin orjinal olup olmadigini. Degilsr eger kanitiyla birlikte orjinal parca taktirin

Not: orjinal parca kullanildigi icin garanti disi kalmaktadir diye okumusum kusura bakmayin. Garantinizle iletisime gecin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unique5555 -- 4 Nisan 2015; 9:50:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

Cihaz garanti disi kalmis iste benim yetkim altimda ekran degisti diyor. Destek hattinda da diyor zaten servisimiz disinda kim degistirirse garanti disi diye. Orjinal demisler degisen parcaya. Hic guvenmeyin gidin kontrol ettirin parcanin orjinal olup olmadigini. Degilsr eger kanitiyla birlikte orjinal parca taktirin

Not: orjinal parca kullanildigi icin garanti disi kalmaktadir diye okumusum kusura bakmayin. Garantinizle iletisime gecin bence

Garantilik bir durumum yok dostum yani cihazın şuan için (maaşallah) sıkıntısı yok. Garanti dışı ise root yapıp biraz oynayacaktım onun için araştırdım 6 aydan fazla oldu cepkasktan geleli. Bu sebeple sordum root için bekleyeyim garantiliyse hala değilse kurcalayayım diye .)
  • root olsada cihaz knox sayacını sıfırlama sansınız var zaten gönül rahatlığıyla root edin bence
  • hmm içimdeki dürtüleri tetikliyorsunuz .)))
  • arkadas geçmiş olsun bende zamanında galaxy s plus telefonumu vermiştim beni 2 ay oyaladıktan sonra çin malı ekran takıp kakalamaya çalıştılar sonra ben yemeyince numaralarını bu sefer samsung basarıya yolladılar ve yaptırdılar. banada ilk yolladıkları servisin numarasını vermediler veremiyoruz dediler ama başarıya yolladıklarında hemen verdiler başarının telefonunu sonra ben başarıyı aradıgımda telefonuma eski kırık ekranın takılıp yollandıgını öğrendim ve başarıdaki servis elemanına sordugumda bana dediki onlar kendi bünyelerinde servis hizmeti veriyorlar şimdi yeni telefon alsam cepkaskı bedava değil üste para verseler kabul etmem dolancırılar resmen sende ekranını kontrol etseydin sanada servis bilgisi vermediklerine göre kendileri tamir etti samsunga yollamamışlar.
  • Ben her aldigim cihazı root ettim hem para verdiğim cihazı sonuna kadar kullandim hemde ne şansa ise hep geri dönüş yazilimlari çıktı gereksiz yazılımlar kaldırılınca cihaz inanılmaz seri ve keyifli oluyor

• Ben de rootluyum artık .))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.