Şimdi Ara

Samsung NP-530U3C-A0BTR (W8)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bimekste kampanya var. Ben bu ultrabooku almak istiyorum
    daha once kullanan varmı? Fiyat ve performans için ne dusunuyorsunuz?
    Teşekkürler

http://www.bimeks.com.tr/urun/126696/samsung-np-530u3c-a0btr-w8-.aspx#specs

• quote:

Orijinalden alıntı: farukertek

Arkadaslar bimekste kampanya var. Ben bu ultrabooku almak istiyorum
    Teşekkürler

Kullanım amacınızı da belirtirseniz yorum yapmak daha kolay olur :)
  • ben 2 ay önce vatandan aldım bu ürünü fiyatına göre iyi bir ürün altındaki hd vd ram slotu sayesinde upgrade yapabiliyorsun, ekran kartı paylaşımlı olduğu(paylaşımsız olmalıydı) için bana ramı yetersiz. bende 4gb kingston 1600 mhz ram taktım.
    hardiskin tamamen ssd olması her konuda (yukleme,sayfa açma ,dosya açma, data transferi,makinanın açılması ,vs) hızlandırmış
    Malzeme kalitesi bana fena gelmedi, tabi bir zenbook asla olamaz.
    bir klavyenin ışıklandırması olmaması(10 tllik klavyelerdeki ışıklandırmadan bahsediyorum, capslock falan ) büyük bir eksi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emregirit -- 17 Nisan 2013; 0:51:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oziko95

quote:

Orijinalden alıntı: farukertek

Arkadaslar bimekste kampanya var. Ben bu ultrabooku almak istiyorum
    Teşekkürler

Alıntıları Göster

Günlük kullanım için oyle yüksek grafik arayışında degilim genel olarak izlenimler nedir?

• bende pc alacaktım.elimde olan emektar casper bozuldu. 200 küsür rakam çıkardılar.sinirlendim..
    bugün bimekste bu ürün dikaktimi çekti.bana göre 2 eksi puanı var.
    1- ekran paylaşımlı.
    2- ekran mat.
    samsung ultrabookları inceledim 2000 altında olanların ekranı mat. bu iyi mi kötü mü bilemedim.ama biraz soguttu gibi cihazdan.
    ayrıca bunun bi üst modeli vardı. sata olarak 500 hd ssd 20 küsür gb di. ve ekran kartı harici 1 gb di sanırım. 1550 idi o da.. kafamı çok karıştırdı :)

ayrıca ekranı da bunun 14inç.aynı kasada değil, sizin gösterdiğinizden biraz kalın..ve 250 gr daha agır.

http://www.bimeks.com.tr/urun/127221/samsung-np-530u4e-s01tr-ultrabook-w8-.aspx#photos

50 lira fark olması acımasız olmuş. kafamı karıştırdı bu yüzden..

sizin yazdıgınız cihaz 1300 seviyelerinde olsaydı bugün alabilirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 17 Nisan 2013; 20:40:09 >

• Kafam karışık ben de bu linki az once gordum o da mantıklı geliyor. 2gb harici ekran kartı olması da cabası. ama ssd lerin hızları da malum.
    ne alayım bilemedim :)
  • 13.3 inch olanın ekranı çok güzel ilk görüşte full hd sandım parlamıyo falan filan da bu 128 gb ssdli ürünün 1450 tl olması beni kıllandırdı, muadilleri hep 2000 tlnin üstünde. ha ekran kartı intel 4000 bi de disk alanı 128gb la sınırlı bunlar mıdır bu aleti ucuz yapan? yoksa kronik sorunları mı var bilen var mıdır?
  • internet satış fiyatı güzel mağazada hediye çeki kampanyası da var sanırım %10 mağazada bu ürünün fiyatını soran var mı fiyat aynı mı gene ?
  • bimeks mağazada inceledim 13.3 inch olan 128 gb ssd ve ekran parlaklığı diğerlerinden daha iyi. 1450 tl. 12sn'de açılıyor. 14 inch olanda 24 gb ssd var 50 san'de açılıyor. o 1550 tl. bi de bu samsungların yanında asus zenbook 13.3 inch olan bi model vardı dizayn olarak samsungların yanında şaheser gibi görünüyo ve 1650 tl onda da 24 gb ssd var 45 sn civarı açılma süresi var. bu ssd olayı 128 gb olmadıktan sonra bi işe yaramıyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

bende pc alacaktım.elimde olan emektar casper bozuldu. 200 küsür rakam çıkardılar.sinirlendim..
    1- ekran paylaşımlı.
    2- ekran mat.
    samsung ultrabookları inceledim 2000 altında olanların ekranı mat. bu iyi mi kötü mü bilemedim.ama biraz soguttu gibi cihazdan.
    ayrıca bunun bi üst modeli vardı. sata olarak 500 hd ssd 20 küsür gb di. ve ekran kartı harici 1 gb di sanırım. 1550 idi o da.. kafamı çok karıştırdı :)

ayrıca ekranı da bunun 14inç.aynı kasada değil, sizin gösterdiğinizden biraz kalın..ve 250 gr daha agır.

http://www.bimeks.com.tr/urun/127221/samsung-np-530u4e-s01tr-ultrabook-w8-.aspx#photos

http://www.pcdepo.com/asus-ux32vd-r3001v-ultrabook-urun8504.html
    bu modeli görmüşmüydünüz?

• quote:

Kaliteli bir panelde mat yüzey her zaman artıdır. Eksi değil. Mat ekran parlama yapmaz, bunun artısını, özellikle hareket halinde kullanımda görürsünüz.

Ben size yukarıdaki arkadaşın tavsiyesini öneriyorum. Bu fiyata bu kaliteyi satın aldığınıza inanamayabilirsiniz. Bizzat kullanıyorum. Harici ekran kartı da var ekstra güç gerektiren işlemlerde. Panel de HD Ready olduğundan, oyunlarda hiç sıkıntı çıkarmıyor. Çoğu oyunu orta-yüksek detaylarda açabiliyor. En kötü ihtimalle düşük-orta ayarda hepsini açar.

Pikselleri saymak gibi bir hobiniz yoksa, çözünürlük dert edilecek bir şey değil zaten. Bilakis, gayet artırıyor performansı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunshines35

quote:

bende pc alacaktım.elimde olan emektar casper bozuldu. 200 küsür rakam çıkardılar.sinirlendim..
    1- ekran paylaşımlı.
    2- ekran mat.

http://www.pcdepo.com/asus-ux32vd-r3001v-ultrabook-urun8504.html
    bu modeli görmüşmüydünüz?

hocam bu meşhur zenbook mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sivert

bimeks mağazada inceledim 13.3 inch olan 128 gb ssd ve ekran parlaklığı diğerlerinden daha iyi. 1450 tl. 12sn'de açılıyor. 14 inch olanda 24 gb ssd var 50 san'de açılıyor. o 1550 tl. bi de bu samsungların yanında asus zenbook 13.3 inch olan bi model vardı dizayn olarak samsungların yanında şaheser gibi görünüyo ve 1650 tl onda da 24 gb ssd var 45 sn civarı açılma süresi var. bu ssd olayı 128 gb olmadıktan sonra bi işe yaramıyor sanırım.

asusun hangi modeliydi hocam ? link verir misiniz__

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meşhur Zenbook oluyor. Hem de Prime olan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sivert

bimeks mağazada inceledim 13.3 inch olan 128 gb ssd ve ekran parlaklığı diğerlerinden daha iyi. 1450 tl. 12sn'de açılıyor. 14 inch olanda 24 gb ssd var 50 san'de açılıyor. o 1550 tl. bi de bu samsungların yanında asus zenbook 13.3 inch olan bi model vardı dizayn olarak samsungların yanında şaheser gibi görünüyo ve 1650 tl onda da 24 gb ssd var 45 sn civarı açılma süresi var. bu ssd olayı 128 gb olmadıktan sonra bi işe yaramıyor sanırım.

asusun hangi modeliydi hocam ? link verir misiniz__

şu ürün

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=125237

• güzel makinaya benziyor
  • Arkadaşlar bende alıcam bir ultrabook , uygun bişiler bakıorum arkadas ek ram taktığını solemıs 4 takmıssınız 8 mı oldu suan bırde hangı modele taktınız sade 128gb ssdli modelemı taktınız ? ram den sonra sarjı ne kadar gıtmye basladı paylasırmısınız . tesekkurler .
  • samsungların hepsinde ram yükseltme oluyor sanırım , ama 128gb tamamen ssdli olan model 5-6 sn civarı açılıyor bende. dosya transfer hızı çok hızlı, usbden hardisk , bellek falan takınca 1 sn gibi sürede tanıyor. .
    ben n530uc -a0btr kullanıyorum 8gb rama yükselttim . bi klavyesinin ışıklandırması olmaması dışında memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emregirit -- 27 Nisan 2013; 14:05:27 >
  • NP530U3C modeli var bende de, üzerine su döküldü klavye pert durumda. Klavye tuşlarına basınca işlev görmüyor ama genel olarak bir sorun yok.

Klavye değiştirmek kaça patlar acaba? Telefonlarda ek parçaları el yakıyor acaba bilgisayar kısmında da öyle mi?

Bilgisi olan birisi bilgilendirirse çok sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.