Şimdi Ara

Samsung NP350V5C Ekran kartı sorunu....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle Ekran kartım AMD Readen HD 7670M Serisi 2gb paylaşımsız 128 bit.
    İşlemci İ5
    Ram 6 gb
    Pc Samsung dizüstü NP350V5C serisi.

Sorunum şu ki bildiğiniz üzere notebooklarda teknik olarak 3 ekran karti var. Benim pc mde pc amd ekran kartini kullanmiyor. İntel olani kullaniyor sürekli aygit yoneticisinden inteli devre disi birakiyorum yine amd te gecmiyor onboard a geciyor.
    Driverler güncel.
    Amd Catalsy centerden oyuna özel erisim saglasam bile bir türlü geçmiyor.
    Denemedigim sey kalmadi hemen hemen ama elbet bir cozumu var. Yardiminizi bekliyorum....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GÜNCEL
  • Bu ekran kartı tam bir lanet windows 8.1 e güncelledim oyunlar titremeye başladı windows 8 e geri döndüm.
    Değiştirebilir grafik ayarlarından yüksek performansa getirince bende sorun çözülüyordu,intel'i iptal ettiğimde ekran karardı aklım çıktı pc yi yaktım diye geri aktif ettim 2 ekran kartı kötü bir durum gerçekten bios'dan inteli iptal et dediler bana da ama kurcalamak istemiyorum.
  • ANTİ BUG kullanıcısına yanıt
    ya ekran kartı çok kötü bir seri değil iyi değil bir laptop için normal ama bu kadar kötü bir perfornans vermemesi lazım bir şeyler yanlış gidiyor ama anlamıyorum. Aynı dediğiniz gibi bendede oluyor. Pc de Steam yüklü steam uygulamasında ekran kartı olarak intel 4000 i görüyor ama örnek olarakta euro track similatörde oyun içi bazen 35 fps aldığım bile oluyor cidden anlamış değilim çok karısık geldi bana
  • aynı sorun aynı bilgisayar aynı kart bendede var çözümü yok acayip gıcık bi durum ilk aldığımda gta 4 ü rahat rahat oynayabiliyodum şimdi lol de kasar oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.