Şimdi Ara

Samsung NP350V5C-T01TR SSD takılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta belirttigim NP350V5C-T01TR model laptopuma ssd almak istiyorum acaba destekliyor mu emin değilim.
    everest ile biraz baktım ama sata3 destegi olup olmadıgını anlayamadım . Nasıl emin olabilirim? teşekkürler

notebook:http://forum.donanimhaber.com/m_65709524/tm.htm

almak istediğim ssd :http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=99490&ttype=Details#pt

• Haha arkadaşım o ürünü en son ben aldım herhalde stok bitti başka inventustan yada hepsiburada.com 'dan alabilirsin
  • canın sağolsun :D dün akşam dayanamayıp siparişi verdim aslında sorun yok yani 6 taksit 311 liraya denk geldi :))))

bu arada ssd yi sata2 olarak bağlarsam (ki eğer sata3 desteği yoksa) cok büyük bir fark hissedermiyim kullanırken?

not:bizden hızlısı mezarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dv8Stryker -- 25 Ağustos 2013; 12:55:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryanki

canın sağolsun :D dün akşam dayanamayıp siparişi verdim aslında sorun yok yani 6 taksit 311 liraya denk geldi :))))

bu arada ssd yi sata2 olarak bağlarsam (ki eğer sata3 desteği yoksa) cok büyük bir fark hissedermiyim kullanırken?

not:bizden hızlısı mezarda

aynı anda verdik herhalde bi anda stok bitince şaşırdım

Sadece rakamsal farklar var elde tutulabilir bir fark göremezsin. Bende şuanda sadece 500 GB lik Sata 2 destekli HDD var onu Sata 3 destekli anakartımda kullanıyorum düşün
    Şimdi SSD gelince işletim sistemini ona kurucam.Sen direk tak desteklerse destekler zaten

• KeiranLee kullanıcısına yanıt
    evet arkadaşlar ssd gün itibariyle elime ulaşmış bulunmakta, 119gb olarak algıladı windows7 temiz yukledim herşeyi driver felan filan 93gb yer kaldı temiz

driverlardan sonra birde ktunun içinden cıkan SSD driveri gibi bişeyide yükledim gayet güzel bi program sataIII olarak bağlandığınıda doğruladı . ayrıca kendi test programlarıda var testide paylaşayım. SSD gayet sağlam ciziksiz ksursuz geldi gozume şimdilik memnunum . açılış süresi 9-11sny kapanış 2-4 sny gibi . biraz dagıınık anlattım bu arada kusra bakmayın :))

not: samsungun online musteri hizmetlerinde bu np350v5c modellerine ssd destegi vs sata3 yoktur cevap yazmışlar ama kulak asmayın gayet vardır test edilmiştir.
     Samsung NP350V5C-T01TR  SSD takılır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dv8Stryker -- 28 Ağustos 2013; 0:14:02 >

• Hayırlı olsun darısı başıma
  • bu da son performans testim maximuma yakın bir test
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus N61ja için SSD
    11 yıl önce açıldı
    Casper TW9 SATA3 SSD Destekler mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende sonunda SSD me kavuştum maximumun üzerinde bir test

https://store.donanimhaber.com/50/ce/f6/50cef62b4648f0c841e69c690dc00369.jpg

• KeiranLee kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun güle güle kullanın :) . performans anlamında benide gayet memnun etti . 256 gb olsa fena olmazdı hani ama bu bütçeye tabiki en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryanki

hayırlı olsun güle güle kullanın :) . performans anlamında benide gayet memnun etti . 256 gb olsa fena olmazdı hani ama bu bütçeye tabiki en iyisi

Aynen 256 Gb ilaç gibi olurdu da bütçe bu kadar napalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.