Şimdi Ara

Samsung NP370R5E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bahsettiğim bilgisayarın linki:http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/samsung-np370r5e-s0atr-np370r5e-notebook-pent-2117u-18ghz-4gb-500gb-156-1gb-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65486

Sizce bu bilgisayar nasıldır? Özellikleri çok hoşuma gitti. Dizüstü bilgisayar tavsiyelerine konu açmıştım tavsiye eder misiniz diye hatta bu dizüstü bilgisayar nasıldır diye sormuştum fakat cevap veren olmadı koca forumumuz saolsun. Sizce bu bilgisayar nasıl? Eğer iyiyse almayı düşünüyorum.

• Özellikleri iyi işlemcisi çift çekirdek ama idare eder oyun alışkanlığınız varsa işlemci kullnımı olan oyunlarda biraz zorlanabilir denemek lazım ekran kartı bu fiyata gayet iyi,bunun i5 işlemcili olanı arkadaşımda vardı ince,hafif ve zarif biraz strese soktum fazla bir ısınma yapmadı oyunlarda deneme şansım olmadı ama bulunduğun ortamın sıcaklığına göre makul seviyede olabilir.Bu incelikte bir makine 80-85 arası olabilir bulunduğun bölge sıcaksa 90 görebilirde gerekli görülürse soğutucu alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Özellikleri iyi işlemcisi çift çekirdek ama idare eder oyun alışkanlığınız varsa işlemci kullnımı olan oyunlarda biraz zorlanabilir denemek lazım ekran kartı bu fiyata gayet iyi,bunun i5 işlemcili olanı arkadaşımda vardı ince,hafif ve zarif biraz strese soktum fazla bir ısınma yapmadı oyunlarda deneme şansım olmadı ama bulunduğun ortamın sıcaklığına göre makul seviyede olabilir.Bu incelikte bir makine 80-85 arası olabilir bulunduğun bölge sıcaksa 90 görebilirde gerekli görülürse soğutucu alınabilir.

Sıcaklığı o derecelere kadar çıkabilirmi? Soğutucuyu elbette alıcağım, aklımda şu var.http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook%20Stand%20ve%20So%C4%9Futucular/trust-16813-16813-xstream-notebook-sogutucu-stand/productdetails.aspx?I_ID=44345

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 55TU8000/TU8500/Q60T
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.