Şimdi Ara

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.327
Cevap
18
Favori
133.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar alet chrome ile nette dolaşırken arada kilitleniyor, bu sorunu yaşayan var mı acaba benden başka?
  • Herkese selamlar,

Ben de yaklaşık 15 gün önce aleti alarak aranıza katıldım. Ancak ilk günden beri fark ettiğim ve beni rahatsız eden ufak bir durum var. Touchpad'de dokunmatik alan ile sol tıklama tuşu arasında kalan boşluktan bakıldığında gri bir yapı çok net belli oluyor. (Fotoğrafta kırmızı ile işaretledim) Başka kimsede bu şekilde bir görüntü var mı merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi]
  • Fotoğraftan mı bilmiyorum ama bende o kadar boşluk yok. Diğer yandan özellikle dikkat ederek baktım kendi cihazımda gözükmüyor. Diğer arkadaşlardan cevap bekleyin isterseniz.

Diğer yandan cihazınızın alt tarafında üretim ayı ne yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNK-Amiral42

Fotoğraftan mı bilmiyorum ama bende o kadar boşluk yok. Diğer yandan özellikle dikkat ederek baktım kendi cihazımda gözükmüyor. Diğer arkadaşlardan cevap bekleyin isterseniz.

Diğer yandan cihazınızın alt tarafında üretim ayı ne yazıyor?
    quote:

...Diğer yandan cihazınızın alt tarafında üretim ayı ne yazıyor?

Jul. 2012
  • quote:

Orijinalden alıntı: joé black

arkadaşlar alet chrome ile nette dolaşırken arada kilitleniyor, bu sorunu yaşayan var mı acaba benden başka?

Sadece Chrome değil ara ara bazı uygulamalarda sünme diye tabir ettiğimiz takılma meydana geliyor bende de ama çok kafama takmıyorum. Sebebinide bilmiyorum ama işlemci hızının işlem yapılan uygulamanın ihtiyacına göre hızlanıp yavaşlama geçişine bağlıyorum. Ne kadar doğrudur onuda bilmem tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: methadone

quote:

...Diğer yandan cihazınızın alt tarafında üretim ayı ne yazıyor?

Jul. 2012

Yanlış anlamayın bunu sormamın sebebi bir şeye bağlıyacağımdan değil benimki MAY 2012 acaba boşluk farkı ordan mı geliyorki diyecektim. Ama kasa olarak aynı kasa. Bakalım diğer arkadaşlarımız bu konuda ne diyecekler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: joé black

arkadaşlar alet chrome ile nette dolaşırken arada kilitleniyor, bu sorunu yaşayan var mı acaba benden başka?

Sadece Chrome değil ara ara bazı uygulamalarda sünme diye tabir ettiğimiz takılma meydana geliyor bende de ama çok kafama takmıyorum. Sebebinide bilmiyorum ama işlemci hızının işlem yapılan uygulamanın ihtiyacına göre hızlanıp yavaşlama geçişine bağlıyorum. Ne kadar doğrudur onuda bilmem tabi...

Samsung eco mode cihazı aptallastiriyor.
    Dengeli de kullanıyorum genelde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 + 8 ram taktım ben.. 4 kalmamıştı.. Anakart destekliyor, sorun yok.
    Neden max 8 yazıyor bilemiyorum..
  • @KNK-Amiral42

uygulama ya da oyunlarda takılma olmadı hiç sadece nette dolanırken yapması ilginç geldi bana zaten

@tgezer

ben de dengeli modda kullanıyorum ona rağmen takılmalar oluyor

neyse çok önemli de bi mevzu değil sadece sormak istemiştim benden başka başına gelen var mı diye, teşekkürler cevaplar için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakoli

4 + 8 ram taktım ben.. 4 kalmamıştı.. Anakart destekliyor, sorun yok.

test ettiniz mi ? bir sorun var mı yok mu emin misiniz ? 12 gb olarak gözüküyor mu ram windowsta ve bios'ta ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur mirza zeyrek

quote:

test ettiniz mi ? bir sorun var mı yok mu emin misiniz ? 12 gb olarak gözüküyor mu ram windowsta ve bios'ta ?

Evet, sorun yok.. gönül rahatlığıyla takabilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

windows sistem derecelendirmesi için bir ekran görüntüsü koyabilir misiniz peki ?
  • 12 gb ram olması güzel olur ama eskiden belleklerin eşit miktarda bölünmüş olmasının performonsta daha katkılı olduğu söylenirdi. Bu böylemidir bilmem ki ?

4 + 4 = 8 gb

4 + 8 = 12 gb

aynı miktarda katkı sağlayacaksa fazla para vermeye gerek yok derim ama illaki katkısı olacağını düşünüyor ve tecrübeli arkadaşlarımızdan haber bekliyoruz.
  • quote:

12 gb ram olması güzel olur ama eskiden belleklerin eşit miktarda bölünmüş olmasının performonsta daha katkılı olduğu söylenirdi. Bu böylemidir bilmem ki ?

4 + 4 = 8 gb

4 + 8 = 12 gb

aynı miktarda katkı sağlayacaksa fazla para vermeye gerek yok derim ama illaki katkısı olacağını düşünüyor ve tecrübeli arkadaşlarımızdan haber bekliyoruz.

32 gb'a kadar yolu var intele göre.. 1333 de 1600 de uygun..
    http://ark.intel.com/products/65707

Kasten 8'lik takmış değilim aslında, vatandan aldığımda 4'lük ram kalmamıştı ve garanti kapsamından çıkmaması için de ramı orada, onlara taktırman gerekiyordu.
    Mecburen 8'lik taktırmak zorunda kaldım ama pişman değilim..

Nasıl check ederiz ki dediğini?

• Ekran kartı 650 yada 640 olsaydı alırdım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

windows sistem derecelendirmesi için bir ekran görüntüsü koyabilir misiniz peki ?

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi]

• Merhabalar. Bende uzun araştırmalar sonucu bu ultrabook'u aldım. tek kötü yanım indirim dönemlerine denk gelmeden almam oldu :)

Vatanda şuan nakitte 1783tl yazıyor fakar ram hızı olarak 1333 yazıyo ondan dolayı ordan almadım.
    Darty'de bulmuştum 1870tl'ye onda da sadece intel 400 graphic seti yazıyordu müşteri hizmetlerini aradım bunun yanında harici olarak orjinalinde geforce 620m olmalı dedim bizde sadece bu modeli var dedi. Acaba dedim ekran kartını mı bi şekilde çıkarıp veriyolar anlamadım. Neyse nakitte 2000tl'ye Elektroworld'den aldım hatta elektroworld'de Süper garanti yaptırdım elektronik eşyalara genelde yaptırıyorum. +230tl daha vererek "kullanıcı hatasına karşı garanti1 olmuş oldu üstelik 5 yıl.. Çok büyük oyunları fln oynamam net ihtiyacımı ve film torrent ihtiyaçlarımı görsün diye aldım 5 senede sıkıntı çıkarmadan kullanırım inş. :)

Gel gelelim pc'ye.. Kurulumunu aldığım yerde yaptılar office fln tüm driverlerini kurup öyle teslim ettiler. Hiçbir donma tıkanma sorunu vs yaşamadım. Performansı tahminimden daha iyi. Seside beklediğimden çok daha fazla.. Tek kötü yanı şu bahsedilen uygulama yüzünden ram 2.55gb'ı kullanımda :) 4gb ram daha taktırıp bu şekilde kullanmaya devam edecem.

Bu arada bende Win7 cd'si çıktı kutudan. Pc'nin arkasında da JUN. 2012 yazıyor..

• Ayrıca ekran parlaklığı kontrast değerleri gerçekten harika.. Fiziki olarak kasa çok sağlam sert bir malzemeden yapılmış gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARISS_61

Ayrıca ekran parlaklığı kontrast değerleri gerçekten harika.. Fiziki olarak kasa çok sağlam sert bir malzemeden yapılmış gayet iyi

vatandakinde ram 6 olarak gözüküyor electroda 4 olarak gözüküyor vatandaki s05 electro s01 vatandaki yeni üretimmi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulturkusu -- 19 Ekim 2012; 18:57:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu
    vatandakinde ram 6 olarak gözüküyor electroda 4 olarak gözüküyor vatandaki s05 electro s01 vatandaki yeni üretimmi acaba

Evet,http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/samsung-np530u4c-s05tr-np530u4c-core-i5-3317u-17ghz-6gb-750gb+24gb-ssd-14-1gb-gt620m-win8/productdetails.aspx?I_ID=62736 adresindeki model henüz önsipariş aşamasında. S01'den farkı 6 GB RAM'i ve Windows 8 kurulu olması.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.