Şimdi Ara

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.327
Cevap
18
Favori
133.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Win 8 e yükselten varmı? Bana dün mail geldi yükseltme için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkan38

Win 8 e yükselten varmı? Bana dün mail geldi yükseltme için.

Kimden geldi ???

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Kimden geldi ???

win 8 upgrade i için kayıt yaptırıyorsun,
    http://www.windowsupgradeoffer.com/

ben kayıt yaptırmıştım bugün mail geldi,29 TL yi ödedim şu an iniyor win 8.
  • Para odedikten sonra sikinti yok.
    Ben ucretsiz zannettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: littlestewie

quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Kimden geldi ???

win 8 upgrade i için kayıt yaptırıyorsun,
    http://www.windowsupgradeoffer.com/

ben kayıt yaptırmıştım bugün mail geldi,29 TL yi ödedim şu an iniyor win 8.

Hocam kurulumu nasıl yapıcaksınız temiz kurulummu yoksa normal yükseltme mi? Temiz kurulumda ssd nolucak devre dışı mı kalıcak?

• Hiç kuran yok mu?

• Bende Win 8'i şimdi indirdim,az sonra kuruluma başlayacağım.Hadi hayırlısı bakalım
  • quote:

Hiç kuran yok mu?

kurdum ben şimdi,alışmak biraz zaman alacak gibi,klasik windows lardan farklı biraz.
  • quote:

quote:

Hiç kuran yok mu?

kurdum ben şimdi,alışmak biraz zaman alacak gibi,klasik windows lardan farklı biraz.

Bende de şimdi yükleme bitmek üzere. Kurulumu yapmadan önce bende şu dosyaları silmemi istedi, sizde de aynı şeyi istediyse win 8 kurduktan sonra bu programları nasıl indirecegiz bilginiz varmı.

Easy settings, easy software menager, bluetooth, USB driver, Samsung recovery solutions 5

• easy setting yerine setting geldi ve hızlı açılış ayarları kaybolmuş. ssd şu an bi işe yaramıyomu aceba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpheratz

quote:

quote:

Hiç kuran yok mu?

Bende de şimdi yükleme bitmek üzere. Kurulumu yapmadan önce bende şu dosyaları silmemi istedi, sizde de aynı şeyi istediyse win 8 kurduktan sonra bu programları nasıl indirecegiz bilginiz varmı.

Easy settings, easy software menager, bluetooth, USB driver, Samsung recovery solutions 5

evet benden de istedi ,sildim win 8 yüklendikten sonra
    http://downloadcenter.samsung.com/content/DR/201210/20121026203908591/SWUpdate_2.1.2.15.ZIP

bunu indirip yükleyebilirsin o programları.

• Teşekkür ederim
  • Windows 8 kurdum fakat memnun kalmadım,sistem stabil çalışmıyor.Şimdi eski sürüme yani pc içerisinde gelen Win 7'ye dönmek istiyorum fakat başaramadım.PC içerisinde gelen kurulum cd'sini takıyorum tam Windows 7 güncelleştirmeleri almadan kurmak istediğimde bana aşağıda linteki resimde yer alan ekran geliyor fakat bunlardan hangisini seçeceğimi anlamadım? Bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.

http://c1210.hizliresim.com/12/v/fbhvz.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpheratz -- 27 Ekim 2012; 14:02:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpheratz

Windows 8 kurdum fakat memnun kalmadım,sistem stabil çalışmıyor.Şimdi eski sürüme yani pc içerisinde gelen Win 7'ye dönmek istiyorum fakat başaramadım.PC içerisinde gelen kurulum cd'sini takıyorum tam Windows 7 güncelleştirmeleri almadan kurmak istediğimde bana aşağıda linteki resimde yer alan ekran geliyor fakat bunlardan hangisini seçeceğimi anlamadım? Bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.

http://c1210.hizliresim.com/12/v/fbhvz.jpg

bilgisayar açılırken orda F4 ile bilgisayarı ilk haline döndürebiliyorsun.Tekrar birşey yüklemene gerek yok.

• Teşekkürler hocam

• Sw update yükleyip win8 sürücülerini yükledikten sonra canavar gibi oldu. Çok güzel çalışıyor win7 ye dönmeyi hiç düşünmedim

• arkdşlar bugün bende windows 8 i satın alıp kurdum. SW UPDATE i de kurdum. yüklenicek yazılımları da gösteriyor. ev ağıma şifremi de girerek bağlan dediğim halde güncellememekte. işin garip kısmı internet explorer da google a da girmeyi deniyorum giremiyorum. özetle interneti görüyor olsa şu an bi problemim olmayacaktı. ama giremiyorum. ağ ayarlarıyla ilgili bi sıkıntı mı var anlamadım. bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: keml

arkdşlar bugün bende windows 8 i satın alıp kurdum. SW UPDATE i de kurdum. yüklenicek yazılımları da gösteriyor. ev ağıma şifremi de girerek bağlan dediğim halde güncellememekte. işin garip kısmı internet explorer da google a da girmeyi deniyorum giremiyorum. özetle interneti görüyor olsa şu an bi problemim olmayacaktı. ama giremiyorum. ağ ayarlarıyla ilgili bi sıkıntı mı var anlamadım. bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim. :(

ağ ayarlarından kablosuzu tekrar aktif hale getirmeyi dene
  • muhtemelen biyerde yanlış yapıyorum da heralde deneye deneye bulmam gerekecek. şu an sağ alt köşede wireless e bağlandı yazmasına rağmen giremiyorum internete. acaba bulunan bütün sürücüleri tekrar kaldırıp yeniden mi yüklesem şu easy software i hata bunlardandır heralde..
  • Güncellemeleri tek tek yap yümünü seçtiğimde yapmadı tek tek seçtim sorunsuz yaptı

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.