Şimdi Ara

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.327
Cevap
18
Favori
133.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.
    bende dün itibari ile bimeks ten bu laptop u almış bulunmaktayım.herşeyiyle çok hoşuma gitti.:)

Ama ilk günden bir problemle karşılaştım.Bilgisayarın ilk kurulumunu bimekste yaptırdım.eve gelince mouse ve harici diskimi bağladığımda hemen tanıdı bir problem yaşamadım.Yeniden kendim kurulum yaptım.kurulum bitince mouse taktım tanımadı, harici diski taktım tanımadı.Aygıt yöneticisinde ilgili bölümde soru işareti çıktı.düzelt dedim herşey eski haline geldi.ama bilgisayarı uyku moduna aldıktan sonra ve bilgisayarın açılışından sonra uzun süre hem harici harddiski hemde mouse u tanımıyor.buda çok canımı sıktı.Benden baska bu sorunu yaşayan varmı veya nasıl çözüm getireceğimi bilen birisi varmı_?

2. sorum ise yedekleme için acronis kullanıyorum.çünki sıfırdan format çok vakit alıyor.acronis harici yedeklemeyi nasıl yapabilirim_? samsung un kendi recovery yazılımı veya win 7 yedekleme windows u o anki haliyle yedekliyormu _? yedekliyorsa nasıl yapabilirim.

3. ve son sorum ise software yazılımı güncelleme yaparken hata veriyor düzeltemedim.ve virtual cd kurumu yaparken hata veriyor ve yüklemeyi iptal ediyor.bir türlü kuramadım.

umarım sizleri sıkmamışımdır.konu ile bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.bu ufak hataları daha önce hiçbir laptop umda yaşamadım.

• Ekran kartı yetersiz geldi biraz. Sen nasıl buldun hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptopu degismeyi düsünüyorum fakat yetersiz hddler için bana e-sata destekli pc laptop lazım ve bunlarda sanki çok önemliymiş gibi usb 3.0 koyup e -satayı koymuyorlar,
    e-sata destekli ultrabook ya yok yada özelliklere yazılmıyor. e-satalı bildiginiz ultrabook varmı?
  • Tüm ekibe selamlar
    Sizleri yorumları sayesinde bende aranıza katıldım
    Tüm yorum yazanlara teşekkürler
    Gecen hafta vatandan 1750 tl ye aldım
    Bu günde 8gb ram aldım ancak cl9 mu cl11 mı bilemediğim için cl11 1600mhz 8 gb lik kingston aldım umarım mavi ekran yaptırmaz
    Fakat
    Cihazla ilgili iki sorum olacaktı sizlere
    Bir;
    Cihaz uykudan uyaninca wifi si kapalı kalıyor ve Easy setting deki wifi on yapılmadan düzelmiyor halbuki ben off a almıyorum ki
    Birde bilgisayarımda kullanılmaya hazır alan diye bir disk bölümü çıkıyor sanırım ssd diskin bir kısmı ama icine girilmiyor birde bu neden görünmektedir bilen var mı yada aynı sıkıntıları yaşayan
    Cihaz july2012 wın 7 cd si çıkmadı bilginize
    Tskler

• Bimekste 1739 liraydi bugun baktim

Mukemmel bir cihaz. Samsungun bu kadar iyi olabilecegi hic aklima gelmezdi.

Bununla birlikte iki modele daha baktim
    700z5c-s01tr 2924 tl (inanilmaz bir laptop)
    550p5c-s02tr 2500 tl civariydi. 700 serisinden ozellik olarak daha iyi ve daha ucuz olmasina ragmen 700 serisine fena yazildim.

Samsungun bu kadar basarili oldugunu bilmiyordum.

1739 lira nasil, daha uyguna alan oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Bimekste 1739 liraydi bugun baktim

Mukemmel bir cihaz. Samsungun bu kadar iyi olabilecegi hic aklima gelmezdi.

Bununla birlikte iki modele daha baktim
    700z5c-s01tr 2924 tl (inanilmaz bir laptop)
    550p5c-s02tr 2500 tl civariydi. 700 serisinden ozellik olarak daha iyi ve daha ucuz olmasina ragmen 700 serisine fena yazildim.

Samsungun bu kadar basarili oldugunu bilmiyordum.

1739 lira nasil, daha uyguna alan oldu mu?

vatan da şu an 1700 TL
  • Herkese selamlar,

Dün itibariyle teknosa indirimini yakaladığım gibi ben de aranıza katıldım. Uzun zamandır konunun sessiz takipçisiydim. Cihaz gerçekten indirimle verilen rakama değecek derecede hoş. bu, kalitesi için de, performansı için de, sesi için de geçerli. Almayı düşünenler yerinde incelemeden karar vermesinler tabi. Kafaya takacak hiç bir eksisini göremedim şu ana kadar. Belki içinize oturan tek şey klavye aydınlatması olabilir ama o da olsaydı sanırım bu fiyatlara almak mümkün olmazdı gibi. Almış ve alacak herkesin güle güle kullanması dileğiyle.

• wireless problemi yaşayan benden başka kimse yok mu ? Bazen durup dururken internet bağlantısının üzerinde sarı ünlem çıkıyor ve o sıra bağlı olduğu ağ dışında hiç bir wireless ağını görmüyor bilgisayar..daha sonra o ağın bağlantısını kestiğimde de hiç bir wireless ağını görmüyor artık ve yeniden başlatmadan da düzelmiyor..
  • ben de bimeks'ten 1700 tl'ye satın aldım 2 gün önce.

eğer performans ve hızlılık sizin için önemli ise bu ultrabook'u tercih etmek çok manalı değil. çünkü express cache denilen teknoloji ile çalışan 24gb lık ssd çok fazla ram harcıyor. zaman zaman chrome kullanırken bile duraksamalar takılmalar fark ediyorsunuz. şöyle söyleyeyim, bu bilgisayardan gerçekten performans almak istiyorsanız. +4gb ram ile hızlı bir ssd takıp express cache olayını da kapatmalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymuskulpesent

Herkese selamlar,

Dün itibariyle teknosa indirimini yakaladığım gibi ben de aranıza katıldım. Uzun zamandır konunun sessiz takipçisiydim. Cihaz gerçekten indirimle verilen rakama değecek derecede hoş. bu, kalitesi için de, performansı için de, sesi için de geçerli. Almayı düşünenler yerinde incelemeden karar vermesinler tabi. Kafaya takacak hiç bir eksisini göremedim şu ana kadar. Belki içinize oturan tek şey klavye aydınlatması olabilir ama o da olsaydı sanırım bu fiyatlara almak mümkün olmazdı gibi. Almış ve alacak herkesin güle güle kullanması dileğiyle.

bu gösterdiğiniz video, bu laptop ile birlikte videolarım klasörüne yüklü geliyor ancak windows media player ile oynatmaya çalışıldığında takılmalar oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur mirza zeyrek

ben de bimeks'ten 1700 tl'ye satın aldım 2 gün önce.

eğer performans ve hızlılık sizin için önemli ise bu ultrabook'u tercih etmek çok manalı değil. çünkü express cache denilen teknoloji ile çalışan 24gb lık ssd çok fazla ram harcıyor. zaman zaman chrome kullanırken bile duraksamalar takılmalar fark ediyorsunuz. şöyle söyleyeyim, bu bilgisayardan gerçekten performans almak istiyorsanız. +4gb ram ile hızlı bir ssd takıp express cache olayını da kapatmalısınız.

Hayırlı olsun :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur mirza zeyrek

quote:

Orijinalden alıntı: baymuskulpesent

Herkese selamlar,

bu gösterdiğiniz video, bu laptop ile birlikte videolarım klasörüne yüklü geliyor ancak windows media player ile oynatmaya çalışıldığında takılmalar oluyor.

Haklısınız, içindeki videoyu ilk açtığımda bende de saniyenin 10'da gibi bir sürede takılma oldu. Fakat daha sonra hiç başıma gelmedi. Aynı videoda bile.

• Merhaba arkadaşlar,

SAMSUNG 530U4C bilgisayarımı, faturası ve kutusuyla, bandrolünü bile sökmeden satıyorum. ( Vatan Bilgisayar'dan alınmıştır )

İlgilenen arkadaşlar, PM atabilir.

Teşekkürler,
    Alp

Bilmeyenler için;
    "C" Sorun olmayan yeni seridir.
  • Arkadaşlar, hediye olarak aldığım ama hediye edemediğim Samsung Ultrabooku ambalajı açılmamış halde 1600liraya satıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adamın Biri

Arkadaşlar, hediye olarak aldığım ama hediye edemediğim Samsung Ultrabooku ambalajı açılmamış halde 1600liraya satıyorum

hangi firmadan aldınız kutusu açılmadıysa geri iade de alabilirler belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

quote:

Orijinalden alıntı: Adamın Biri

Arkadaşlar, hediye olarak aldığım ama hediye edemediğim Samsung Ultrabooku ambalajı açılmamış halde 1600liraya satıyorum

hangi firmadan aldınız kutusu açılmadıysa geri iade de alabilirler belki

İade süresini geçirdim ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacrifice!

wireless problemi yaşayan benden başka kimse yok mu ? Bazen durup dururken internet bağlantısının üzerinde sarı ünlem çıkıyor ve o sıra bağlı olduğu ağ dışında hiç bir wireless ağını görmüyor bilgisayar..daha sonra o ağın bağlantısını kestiğimde de hiç bir wireless ağını görmüyor artık ve yeniden başlatmadan da düzelmiyor..

Aynı sorun bende de var :( wifi nin iki üç diş çektiği yerlerde bilgisayarı kucağıma alırsam internetten kopuyor ve çekişi birden en alt seviyeye iniyor. Anteninde temas sorunu var büyük ihtimalle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobayashi26

quote:

Orijinalden alıntı: Sacrifice!

wireless problemi yaşayan benden başka kimse yok mu ? Bazen durup dururken internet bağlantısının üzerinde sarı ünlem çıkıyor ve o sıra bağlı olduğu ağ dışında hiç bir wireless ağını görmüyor bilgisayar..daha sonra o ağın bağlantısını kestiğimde de hiç bir wireless ağını görmüyor artık ve yeniden başlatmadan da düzelmiyor..

Aynı sorun bende de var :( wifi nin iki üç diş çektiği yerlerde bilgisayarı kucağıma alırsam internetten kopuyor ve çekişi birden en alt seviyeye iniyor. Anteninde temas sorunu var büyük ihtimalle..

Bu sorunla ilgili servisle konuşan oldumu hiç?

• Arkadaşlar merhaba bilgisayarı alalı 3 gün oldu, aşırı ram tüketimi ve gereksiz bir ton ıvır zıvırın sürekli çalışıyor olması beni rahatsız ediyor bunlara ek olarak wireless ve mouse hareketlerinde bile takılmaların olması gıbı sorunlar canımı sıktı. Temiz bir windows kurmak istiyorum, fakat bu 24 gblık express cache olarak geçen bölüme kurma gibi bir isteğim var. Nasıl yapsak acaba bir sıkıntı yaşar mıyım ?
    Yaptığınız açıklamalar doğrultusunda dediğim gibi yaptım diyelim, bütün bu işleri yapma sebebim olan ExpressCache(ram tüketimi) isimli programı kurmaktan kurtulmuş olur muyum ?
    Temiz windowstan sonra gereksiz sayabileceğiniz yada kesinlikle gerekli diyebileceğiniz yazılımlar nelerdir. ÖRN: YouCam benim için gereksiz bir program.
    Şimdiden teşekkür ederim.
    (kutudan yalnızca şarj aleti çıktı)
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.