Şimdi Ara

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.327
Cevap
18
Favori
133.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdşlar benim problemim şu interneti wireless tan veya şimdi denedim lan dan da bağlamama ragmen, internete bağlı gözükmesine rağmen, hiçbi internet bağlantısı yapamamış olmam. problem bu. internete giremiyorum yani laptopla bağlı görünmesine rağmen..
  • 4 gb'lık ramlerden almak istiyorum,hangisini almam gerekir.Bir tavsiyeniz var mı? Birde bu ram'i kendim taksam ürünün garantisi bozulur mu?Servise taktırırsak ne kadar ücret alıyorlar?
  • Eskişehir Samsung Yetkili Servisi Nilkan Elektronik 4gb'lık ram için 200 küsür TL ücret istedi. Satın aldığınız RAM' ide Takamıcaklarını bildirdiler. Bende Sinirlendim ve 8 gb 'lık rami 85 tl alıp Güzelce Kendim Taktım. Tabi Samsung servisinde Deskte oturan 3 bayanın Boğaziçi Bilgisayar Mühendisliği bitirip birde üzerine MIT'de yüksek lisans yapmış edaları bu 8gb'lık rami almama sebeb oldu.yoksa Ram kaynaklı problemlerden garantiden çıkma riskine giremeyebilirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: littlestewie

quote:

Orijinalden alıntı: keml

arkdşlar bugün bende windows 8 i satın alıp kurdum. SW UPDATE i de kurdum. yüklenicek yazılımları da gösteriyor. ev ağıma şifremi de girerek bağlan dediğim halde güncellememekte. işin garip kısmı internet explorer da google a da girmeyi deniyorum giremiyorum. özetle interneti görüyor olsa şu an bi problemim olmayacaktı. ama giremiyorum. ağ ayarlarıyla ilgili bi sıkıntı mı var anlamadım. bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim. :(

ağ ayarlarından kablosuzu tekrar aktif hale getirmeyi dene

arkdşlar teşekkür ederim. problemi şöyle çözdüm. windows 8 i tekrar kurdum. öncekinde kurarken windows 7 deki bilgilerimi de almayı seçmiştim. yeniden kurarken hiçbişeyi almadım. ve şu an herşey yolunda. olay tamamen win 7 üzerine kurarken kişisel bilgilerimin win 8 üzerine uymamasından kaynaklanıyor. kurmaya niyeti olan arkdşlar varsa bilgileri olsun. iyi akşamlar.. yardımcı olan arkadaşlar teşekkür ediyorum tekrardan..

• Beyler aranızda GÜNCELLEŞTİRME sorunu yaşayan var mı ekran kartı güncelleştirmesi sırasında ?

Kafayı yicem, ekran kartını güncelleştiremiyorum bu sorun yüzünden. ( SETUP.EXE bulunamadı diyor )

Güncelleştirme SW üzerinden NVDIA güncelleştirmesi 215MB

• quote:

Orijinalden alıntı: Kongor

Beyler aranızda GÜNCELLEŞTİRME sorunu yaşayan var mı ekran kartı güncelleştirmesi sırasında ?

Kafayı yicem, ekran kartını güncelleştiremiyorum bu sorun yüzünden. ( SETUP.EXE bulunamadı diyor )

Güncelleştirme SW üzerinden NVDIA güncelleştirmesi 215MB

Ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6/9/12 de aldığım bilgisayarı 29/9/12'de formatlarken bilgisayar uçtu. O andan itibaren cihaz birdaha açılmadı. 30/9/12 de bilgisayarı aldığım yer olan vatan bilgisayara teslim ettim. Bu arada cihazi alirken +4 gb ram ilavesi yaptırmıştım. Neyse vatanda cihazi direk destek bilisim diye bir firmaya göndermiş. Yasal süre olan 20 güne yakın bi süre geçtikten sonra yani 22/10/12'de destek bilisim beni arayıp beklenen parça gelmediğini yeni cihaz yada para iadesi talebi yapabileceğimi söylediler. Bende yeni cihaz talebi yaptım. Bunun sonucu destek bilisim benden kutuyu istedi. Bana da rami'mi kargo ile göndereceklerini söylediler. Karşılıklı kargoları yolladık.
    Bundan sonra bana degisim numarası vererek bu numarayla 444'lü samsung destek hattından yeni cihaz talebi bulunmam gerektiğini söylediler. Arayıp yeni cihaz talebinde bulundum. Bayramdan önceki günler birkaç kez 444'lü numarayı aradım. Hala yetkili servis onay aşamasında diyorlar. Bu cihazın değişim olabileceğini kim onaylayacak???
    Benzer durumla karşılaşan var mı? Cihazı kaç güne alırız.

Bu arada destek bilisimdeki teknik destek elemanı yeni bilgisayara rami kendim takabileceğimi, garantiyi bozmayacağını söylüyor.
    Destek bilisim yetkili servis mi???

• napsak kursak mı 8i, ben hiç anlamıyorum bu işlerden sanırım sorunlu oluyor, zamanla sorunlar samsung tarafından düzeltilir mi yani bekleyelim mi yoksa ya allah diyerek dalalım mı olaya?
  • yükledim, bir sorun yok şimdilik, hoşuma gitti ama bu ultrabooku alarak hata ettik sanırım muhtemelen bundan sonra dokunmatik ekranlılar moda olacak, win8 buna göre yapılmış yine de hoş, ama alışmak zaman alıcak çünkü farklı diğer eski Windowslara göre...
  • Bende yükledim w8 . Alışmak zor olacak.
    Aygıt yoneticisinde pci bir donanım tanınmamış gözüküyor. Ne ki o ??

• Değerlendirmeler için teşekkürler.
    Bu cihazla beraber lenova ve asuslara da bakıyorum. Artık bir tane almamız şart oldu.
    Sizlerden ricam soğutma konusu.. Bu konuda artık soğutucu cihazlar peşinde koşmak istemiyorum.
    Birde yukarıda bir üyemiz ram sorunundan bahsetmiş.
    Özetle bu cihaz heryere taşıyabileceğimiz, hafif, pil ömrü uzun ve hiç bir soğutma sorunu olmayan bir cihaz mıdır? Yada bu cihazın daha üst modeli varmıdır? Eski makine oldukça ağırdı bu nedenle de bizi çok yormuştu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben foruma yeni üye oldum ve bu konuyu en basından beri takip ediyorum. Ben bu modelin 6gb ram'e sahip olan türünü vatandan satın aldım cihaz henüz elime geçmedi. Ancak özellik olarak hersey 4gb ramli olanla aynı olmasına rağmen fiyatı 15 tl kadar daha uygun. Ve yeni cihaz direk Windows 8 olarak tanitilmis.tecrubelerimi cihaz gelince paylaşmaya çalışacağım

• win8'i torrentten indirip yükledim,29 tl vermeden önce kullanmak amaçlı.sistem güzel ancak tam uyumlu olmadığını söyleyebilirim.ya da ben beceremedim. işlemci değerlendirmesi 3.7 puana düştü. express cache'in kullanılmadığını söyleyebilirim.,yeni settings programındada zaten express cache açma gibi birşey yok. intel rapid storage 'de bir türlü yüklenemiyor.bu konularda bilgi verebilecek var mı? acaba orjinal sürüm yüklemediğimden mi bu sorunlar oluşuyor
  • Düzeltme : Settings'de Express Cache gözükmeye başladı. bu konuda Sıkıntı yok. ancak intel Rapid Storage, Ses sürücüsü, lan sürücüsü yüklenemememkte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcalhan88

Düzeltme : Settings'de Express Cache gözükmeye başladı. bu konuda Sıkıntı yok. ancak intel Rapid Storage, Ses sürücüsü, lan sürücüsü yüklenemememkte.

sw update yükle o güncellemeyi yapar. bende win derecesi 5.1
  • zaten sw update programı ile yükledim bütün programları ancak dediğim gibi intel widi ,ses kartı sürücüsü, intel rapid storage yüklemesi yapılamamakta. degerlendirme ile ilgili de foto paylasıyorum. Ram puanı da çok dusuk,12 gb ram takılı oldugunu dusunursek

• win8 de son ekran karti güncellemesinden sonra wifi baglanamama sorunu yasayan varmi?
  • Merhaba arkadaşlar bu bilgisayardan almak istiyorum ama aniden fiyatlar uçmuş, indirim dönemi ne zaman olur sizce tekrar ?
  • arkadaşlar ben hala satamadım, ram ve ssd alayım diyorum ama ihtiyacım olmayan bir makinaya bir de ekstra para harcamak istemiyorum, 1450 tl'ye aldım, win8 yükseltmesini yaptım. bu şekilde 1400 e satıyorum, aldığım gibi duruyor en ufak bir çizik çuzuk yok, ataşehir'de elden teslim satabilirim. bir hevesle aldım ama bana açıkcas 700-800 tl'lik bir laptop yeter de artar bile. düşünen ilgilenen iletişime geçebilir. Bir de burdan satış zor oluyor, nasıl satabilirim nerede? sahibinden gibi yerlerde hiç bugüne kadar ürün satmadım, adama kargoyla yollasam bir sorun olsa (bahane bulsa vs.) uğraşamam baş ağrısı yapar, en rahat nasıl elden çıkarırım?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.