Şimdi Ara

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.327
Cevap
18
Favori
133.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: theoki

Bugün bende aranıza katılıyorum kısmetse :)

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/samsung-np530u4c-s05tr-np530u4c-core-i5-3317u-17ghz-6gb-750gb+24gb-ssd-14-1gb-gt620m-win8/productdetails.aspx?I_ID=62736

Aynı yerden bu aleti 1400 aldığım aklıma geldi kendimi çok şanslı hisseddim biranda

• Arkadaşlar bilgisayardan ara sıra tık diye bir ses geliyor, yada bana mı öyle geliyor anlamadım. Tam nerden geldiğini tespit edemedim. Var mı sizde de böyle bir şey ? Çok nadir olan bir şey gidip servis vs uğraşmak istemiyorum her türlü işlevi çok güzel çalışıyor.
  • quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/samsung-np530u4c-s05tr-np530u4c-core-i5-3317u-17ghz-6gb-750gb+24gb-ssd-14-1gb-gt620m-win8/productdetails.aspx?I_ID=62736

o para verilmez hocam.
    1400 liraya sayılıyordu bir ara.
    suna da bir bak
    http://www.netsiparis.com/detay/11201275114/SAMSUNG-NP900X4D-A01TR-NOTEBOK-I5-3317-4GB-128GB-SSD-15-6-W7HP

adam gibi ssd si var ve 15 inch ve buna ragmen bundan daha hafif ve ince...

• quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

quote:

o para verilmez hocam.
    1400 liraya sayılıyordu bir ara.
    suna da bir bak
    http://www.netsiparis.com/detay/11201275114/SAMSUNG-NP900X4D-A01TR-NOTEBOK-I5-3317-4GB-128GB-SSD-15-6-W7HP

adam gibi ssd si var ve 15 inch ve buna ragmen bundan daha hafif ve ince...

Almadım hocam vazgeçtim.. Lenovo U510 modelini bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar,

bu cihazın kurulum DVD si olan varmı eski den kutuda çıkıyordu ancak teknik servisten geldikten sonra yeni sürümlerde yokmuş. Kopyasını almam lazım bana kopyalayan olursa sevinirim.

Makinadan bu arada çok memnunum ve bakalım win8 upgrade di yapacam.
  • Win 8 kuran varsa söylermi , açılış süresi kaç saniye oldu?
  • 6 eylülde aldığım bilgisayarın 20 gün kullandıktan sonra bozulması sonucu servise vermiştim.
    Bugün yeni ürünü teslim alabildim. İşlem yaklaşık 40 gün sürdü. Samsung'da gözümden düştü. Dell'den vazgeçmemek lazımmış.

Eski ve Yeni ürün farkları;

Eski ürün kahverengi kutuydu. İçinde cd vardı. Cihazın üzerindeki etiketler renkliydi.

Bugün aldığım ürün beyaz kutu. İçinde cd yok. Cihazın üzerindeki etiketler siyah.

Kutuyu yollamadan önce cd'nin yedeğini almıştım. Yarın önce o cd ile olmazsa msdn cd'si ile temiz format atıp kullanacağım artık.
  • Arkadaşlar win 8 e geçmeyi planlıyorum ancak hala kararsızım. Tavsiye edermisiniz ?
    sıkıntı cok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: airwolf26

Arkadaşlar win 8 e geçmeyi planlıyorum ancak hala kararsızım. Tavsiye edermisiniz ?
    sıkıntı cok mu?

Alışmak biraz zor geldi bana.
    Mail - MSN biraz irice ve kullanılmış
    internet explorer bazen durduruldu deyip yeniden başlıyor.
    başlat menüsü yok . Samsung un menüyü kurdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bende 1 ay oldu bu modeli alalı.. bende bimekste % 35 inirim olduğu zaman 1700 tl ye aldım..

özellikleri ve 14 ler arasında fiyatı uygun olduğudan aldım..

benim almaktaki amacım oyun oynamaktı, bu ultrabook ile hangi oyunları oynuyorsunuz?

ben presn of persia-the forgetten sands oyndaım, fena değil rahatça oynadı..

ama artık üst seviye oyunlarda oynamak istiyorum.. mesela max payne 3 -fear 3- need for most wanted 2... bu oyunları oynayabilir miyiz?
  • Ben samsung np530u4c'yi alalı 10 gün oldu.Genel olarak cihazdan memnunum ancak ciddi bir sorunum var.Birincisi nette sörf yaparken mause işareti, özelliklede sayfa yüklenirken mause ok şeklindeyken el şekline geçip ekran donuyor.Sobrasında cihazı kapatıp açmaktan başka bir çare olmuyor.Ancak bu şekilde cihaz normale dönüyor. Bililerinizi paylaşırsanız cok sevinirim, bu sorunu benden başka yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turan54

merhaba arkadaşlar bende 1 ay oldu bu modeli alalı.. bende bimekste % 35 inirim olduğu zaman 1700 tl ye aldım..

özellikleri ve 14 ler arasında fiyatı uygun olduğudan aldım..

benim almaktaki amacım oyun oynamaktı, bu ultrabook ile hangi oyunları oynuyorsunuz?

ben presn of persia-the forgetten sands oyndaım, fena değil rahatça oynadı..

ama artık üst seviye oyunlarda oynamak istiyorum.. mesela max payne 3 -fear 3- need for most wanted 2... bu oyunları oynayabilir miyiz?

nfs most wanted yeni çıkanı oynuyorum en ufak takılma yok. diğerlerini bilmiyorum, denemedim.
  • Arkadaşlar veri kaybı olmadan (yedekleme dosyaları dahil) hard diski hangi yöntemle veya hangi programla bölmeliyim? Daha önceden bölümlendirenler tecrübelerini paylaşabilir mi?
  • teşekkürler bende far cry 1 kurdum ve rahatça oynuyorum...

inşallah daha üst düzey oyunları da oynayabiliriz.

şimdi de moha-modern warfare indirip onu deneyeceğim.
  • Arkadaşlar merhabalar. Ben de dün bimeksten 1800 TL ye almış bulunmaktayım. Yalnız eşim laptoptan 4 saatlik kullanım sonucunda 7-8 kere hoparlör jakından hoparlör çıkarılırken gelen sese benzer bir ses geldiğini söyledi. Elektrik atlaması olarak da tanımlayabiliriz bu sesi hani fişler prize tam takılmadığında gelen cızırtı. Ben dinliyorum ama henüz denk gelmedim. Bu sorunla karşılaşan var mı acaba? Daha önceki mesajlarda bir arkadaş da tıkırtı demiş. Aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: colt18

Arkadaşlar merhabalar. Ben de dün bimeksten 1800 TL ye almış bulunmaktayım. Yalnız eşim laptoptan 4 saatlik kullanım sonucunda 7-8 kere hoparlör jakından hoparlör çıkarılırken gelen sese benzer bir ses geldiğini söyledi. Elektrik atlaması olarak da tanımlayabiliriz bu sesi hani fişler prize tam takılmadığında gelen cızırtı. Ben dinliyorum ama henüz denk gelmedim. Bu sorunla karşılaşan var mı acaba? Daha önceki mesajlarda bir arkadaş da tıkırtı demiş. Aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba?

Eğer cihazınızda kurulu olan ses sürücü 6.0.1.6699 nolu sürüm değilse güncellemenizi öneririm.

http://downloadcenter.samsung.com/content/DR/201209/20120904105557103/Sound_6.0.1.6699.ZIP

Güncel sürücüyü kurduktan sonra ses kalitesini 24-bit, 192000Hz olarak ayarlayın.

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi]

2. adım olarak da SoundAlive'ı açın ve efekti kendi tarzınıza göre ayarlayın ancak cihazın kendi hoparlörünü değil de başka bir ses aygıtı kullanıyorken bu efekti kapatın.

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi]

• sarppy hocam çok teşekkürler. Sürücüleri güncelledim. Bakalım bundan sonra kesilecek mi?
  • arkadaşlar merhaba, 07.09.2012 trihinde aldıgım ultrabookumu satıyorum

gitti gidiyorda birazdan ilanda acıcam vatandaki fiyatı su an;

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=60819

2253

1800 tlden satıcam gitti gidiyorda (puan kazanmak istiyenler için parcalı 2 ilanda acabilirim)
    180 tlde gitti gidiyor puanıyla düşününce 1620 tlye geliyor fiyatı

herhangi bir sorun yoktur ultrabookda keza vatandan alınmıstır garantisi herseyi kutusu duruyor, hatta söylemesem kullnılmamış dahi sanılabilir

yanında norton bir yıllık antivirüs programıda hediye

not: umarım kimse kızmaz buraya ilanı yazdıgım için

• Hocam, hayırlı olsun makinen. Notebook'un bataryası yaklaşık kaç saat dayanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorbakalimero

arkadaşlar merhaba, 07.09.2012 trihinde aldıgım ultrabookumu satıyorum

gitti gidiyorda birazdan ilanda acıcam vatandaki fiyatı su an;

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=60819

2253

1800 tlden satıcam gitti gidiyorda (puan kazanmak istiyenler için parcalı 2 ilanda acabilirim)
    180 tlde gitti gidiyor puanıyla düşününce 1620 tlye geliyor fiyatı

herhangi bir sorun yoktur ultrabookda keza vatandan alınmıstır garantisi herseyi kutusu duruyor, hatta söylemesem kullnılmamış dahi sanılabilir

yanında norton bir yıllık antivirüs programıda hediye

not: umarım kimse kızmaz buraya ilanı yazdıgım için
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorbakalimero -- 14 Kasım 2012; 0:19:03 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.