Şimdi Ara

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.327
Cevap
18
Favori
133.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kongor

quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Explorer da alet dondu. Güç dügmesinden kapattım.
    Şimdi ilk açılış samsung yazısında kalıyor. Harddisk ışığı devamlı yanıyor.
    Disk gitmiş olabilir mi acaba .
    Yorumu olan .

Run time error olabilir, yazilimsal bi problem olabilir. Yeni bilgisayarda donanimsal bir problem olabilecegini soylemenin imkani yok.

Birakin, sogusun makina. Sonra sarj aleti takili bicimde tekrar acin, baslarken f2 tusuna basin, bakalim hersey yolunda mi

Zaten f2 f4 ekranında kalıyor . Hdd ışığı sürekli yanıyor.
    Hdd gitti galiba. Hdd yi çıkarıp denesem. Garanti gider mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben win 8 den memnunum ancak sistem derecelendirmesinde işlemci 3.6 da kalıyor varmı benzer durumda olan yada win 8 de ki sistem derecelendirmesini ekleyebilen varmı acaba? tşkler

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi]
  • arkadaşlar win 8 de işlemci 3.6 da kaldı acaba herkes benzer durumda mı?

• linkimdeki adımları takip edenler (win 7 kuruluyken) win8 e geçtiklerinde office starteri kullanamaya devam edebiliyorlarmış ben sonradan buldum microsoft destek hattına kayıt bıraktım bakalım geri döneceklermi

temsilci önce win 8 de office starter çalışmaz dedi bu linki ona yollayınca da ama bunu win 7 deyken yapmalıymışsınız o zaman çalışırdı dedi bende verdim veriştirdim...

yeni win 8 geceklere faydam olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: airwolf26

arkadaşlar win 8 de işlemci 3.6 da kaldı acaba herkes benzer durumda mı?

pildeyken yaptın galiba testi.Prize takıp tekrar yap bence
  • Bugün daha önce win8 e yükselttiğim ultrabookum wriless bağlanmamaya başladı. hatta wriles kartınıda görmüyor olmalıki ayarlarda dahi çıkmıyor. sistem geri yükleme yaptım düzeldi. ama az önce gene yaptı.sanki wreless özelliği yokmuş gibi oluyor. yeniden başlat yapınca düzeldi. bu sorunu yaşayan varmı başka.çözüm ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkan38 -- 18 Kasım 2012; 18:12:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkan38

Bugün daha önce win8 e yükselttiğim ultrabookum wriless bağlanmamaya başladı. hatta wriles kartınıda görmüyor olmalıki ayarlarda dahi çıkmıyor. sistem geri yükleme yaptım düzeldi. ama az önce gene yaptı.sanki wreless özelliği yokmuş gibi oluyor. yeniden başlat yapınca düzeldi. bu sorunu yaşayan varmı başka.çözüm ne önerirsiniz?

W8 den sonra wifi sorunları bende de oldu . W7 ye geri döndüm ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prodans

arkadaşlar merhaba, 07.09.2012 trihinde aldıgım ultrabookumu satıyorum

gitti gidiyorda birazdan ilanda acıcam vatandaki fiyatı su an;

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=60819

2253

1800 tlden satıcam gitti gidiyorda (puan kazanmak istiyenler için parcalı 2 ilanda acabilirim)
    180 tlde gitti gidiyor puanıyla düşününce 1620 tlye geliyor fiyatı

herhangi bir sorun yoktur ultrabookda keza vatandan alınmıstır garantisi herseyi kutusu duruyor, hatta söylemesem kullnılmamış dahi sanılabilir

yanında norton bir yıllık antivirüs programıda hediye

not: umarım kimse kızmaz buraya ilanı yazdıgım için

şuanda sıfırı 1836 lira vatan %25indirimi ile :)

• Bilgisayarın ekranı 1080p olsaydı kesinlikle tercih edebilirdim.
  • bi arkadaşımızınd yazdığı üzere sistem derecelendirmesi düşük çıkmakta.ben turbo boost görüntüleyici yükledim ve işlemler ve test sırasında gözlemledim.sürekli güç tasarrufu modunda yeşil yapraklı görüntü ile durmakta.
    pc yüksek performans ayarında ve bütün işlemci ayarları %100'e ayarlı.biostan güç tasarrufu ayarını kapadım.yani şuan işlemcinin 2.6 ghz çıkmaması için hiçbir sebeb yok.turbo boost driver die birşey varda acaba ben mi bilmiorum?
  • problemi çözdüm.easy settings deki fan ayarından dolayı sistem güç tasarrufundan çıkamıyormuş.. derecelendirmede düşük gören arkadaşa bunu tavsieye edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanfb38

quote:

Orijinalden alıntı: prodans

arkadaşlar merhaba, 07.09.2012 trihinde aldıgım ultrabookumu satıyorum

gitti gidiyorda birazdan ilanda acıcam vatandaki fiyatı su an;

2253

1800 tlden satıcam gitti gidiyorda (puan kazanmak istiyenler için parcalı 2 ilanda acabilirim)
    180 tlde gitti gidiyor puanıyla düşününce 1620 tlye geliyor fiyatı

herhangi bir sorun yoktur ultrabookda keza vatandan alınmıstır garantisi herseyi kutusu duruyor, hatta söylemesem kullnılmamış dahi sanılabilir

yanında norton bir yıllık antivirüs programıda hediye

not: umarım kimse kızmaz buraya ilanı yazdıgım için

şuanda sıfırı 1836 lira vatan %25indirimi ile :)

vatana gerek yok , teknosada ceki düşünce 1578 tl sıfırı

düşünen varsa bende fiyatta esneklik yaptım baya zaten, (forumdan bir arkadasla konusuoruz onla anlaşamazsak tabi )

• Teşekkürler
    Deniyeceğim. Fanı devamlı açık olarak ayarlayıp (güç takılı değilken yazlım zaten çalışmıyor ) nvidia ayarlarından da görüntü işlemcisini değiştirip tekrar deniyeceğim...
  • arkadaşlar ben de np530u3c modeli var yani DVD si ve harici ekran kartı olmayan modeli kingston hyperx 120 gb ssd aldım fakat büyük geldi kapak kapanmıyor bende fazla zorlamadım eski hdd yi geri taktım acaba bütün ssd ler aynı yüksekliktemi hangi marka ve model ssd buna olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVER2614

arkadaşlar ben de np530u3c modeli var yani DVD si ve harici ekran kartı olmayan modeli kingston hyperx 120 gb ssd aldım fakat büyük geldi kapak kapanmıyor bende fazla zorlamadım eski hdd yi geri taktım acaba bütün ssd ler aynı yüksekliktemi hangi marka ve model ssd buna olur

2.5" olması lazım, standarttır.
  • quote:

quote:

arkadaşlar ben de np530u3c modeli var yani DVD si ve harici ekran kartı olmayan modeli kingston hyperx 120 gb ssd aldım fakat büyük geldi kapak kapanmıyor bende fazla zorlamadım eski hdd yi geri taktım acaba bütün ssd ler aynı yüksekliktemi hangi marka ve model ssd buna olur

Daha ince boyutlu diskler de bulunmaktadır. Kasası NP530U4C'ye göre daha ince olduğu için N530U3C serisinde muhtemelen 7mm olanlardan kullanılmış.

• Arkadaşlar bende de dün aksam bilgisayar açılınca wifi aletini hiç görmüyordu aygıt yönetiicisinde de görünmemekteydi eyvah dedim kapatım tekrar açtım sorun düzeldi bilginize.. win 8 hala tam stabil değil gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

quote:

Daha ince boyutlu diskler de bulunmaktadır. Kasası NP530U4C'ye göre daha ince olduğu için N530U3C serisinde muhtemelen 7mm olanlardan kullanılmış.

Haklısınız, araştırma yapmamıştım çok fazla 6020ET'me DVD to HDD aparatıyla bağladıktan sonra; daha ince SSD'ler varmış ultrabook'lar için.

Normal laptoplar ve bilgisayarlar için standard. 2.5" hepsi; bilgisayar kasalarına uyumu açısından 3.5" aparatı var.

• Aynı sorun bende de BIOS update sırasında oldu. Ekran uzun süre "Shutting Down" yazılı olarak kaldı. Power ON/OFF düğmesinden kapatıp açtım. Herşey normal açıldı. Kontrol ettim BIOS'u da yeni versiyona güncellemiş.
    Sanıyorum olayın Windows 8'e geçişle pek alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mygt -- 20 Kasım 2012; 15:44:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mygt

Aynı sorun bende de BIOS update sırasında oldu. Ekran uzun süre "Shutting Down" yazılı olarak kaldı. Power ON/OFF düğmesinden kapatıp açtım. Herşey normal açıldı. Kontrol ettim BIOS'u da yeni versiyona güncellemiş.
    Sanıyorum olayın Windows 8'e geçişle pek alakası yok.

Aynen :D
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.