Şimdi Ara

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.327
Cevap
18
Favori
133.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • win 8 uygulamalrı güncellemede problem yaşan oldu mu ?
    bende söyle oldu: 12 uygulamanın güncellemesi olduğu söyleyince bende güncelle dedim arda skype ta yuklenmek üzere beklemedeydi. Yaklaşı 2 gün sonra bile hala ne uygulamalar güncellenmiş nede skype yüklenmişti.microsoft yardım da h.sonu uygulamalar için destek vermiyormuş
    sonuç olarak ben araşırtım hizmetlerden uygulamarla iligili olan tüm hizmetleri açınca hepsi güncellendi ve skype (messengerla gömülüü olarak ) kuruldu.

Var mı benzer duruma düşen?
  • Sürekli böyle hata alıyorum WINDOWS 7 başlatırken..

Sizce neden olabilir ?

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi]

https://store.donanimhaber.com/26/ca/07/26ca076c3f7ec2da70ce40498b1aed06.jpg

Not: Windows 7 / 8 Dual Boot şeklinde yüklü, başlatırken 7 yi seçtiğimde oluyor bu hata, 8 de yok böyle bir so
    run.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kongor

quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: Kongor

quote:

Orijinalden alıntı: MAVER2614

arkadaşlar ben de np530u3c modeli var yani DVD si ve harici ekran kartı olmayan modeli kingston hyperx 120 gb ssd aldım fakat büyük geldi kapak kapanmıyor bende fazla zorlamadım eski hdd yi geri taktım acaba bütün ssd ler aynı yüksekliktemi hangi marka ve model ssd buna olur

2.5" olması lazım, standarttır.

Daha ince boyutlu diskler de bulunmaktadır. Kasası NP530U4C'ye göre daha ince olduğu için N530U3C serisinde muhtemelen 7mm olanlardan kullanılmış.

Haklısınız, araştırma yapmamıştım çok fazla 6020ET'me DVD to HDD aparatıyla bağladıktan sonra; daha ince SSD'ler varmış ultrabook'lar için.

Normal laptoplar ve bilgisayarlar için standard. 2.5" hepsi; bilgisayar kasalarına uyumu açısından 3.5" aparatı var.

marka ve model öneriniz varmı dır

• ekran böyle olmaya başladı birkaçtır.Arka plan değiştirince geçiyor,sonra yine oldu.Sebebi ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: littlestewie

ekran böyle olmaya başladı birkaçtır.Arka plan değiştirince geçiyor,sonra yine oldu.Sebebi ne olabilir?

ekrna görüntü ayarlarından varsayılan falan, kurcalasan düzelecektir tabi fotolardan kaynaklı değilse.

• Herkese merhaba, bildiğiniz üzere P08AAJ sürümlü sistem BIOS'u güncellemesi SW Update aracılığıyla edinilebiliyor. Ancak ben bu güncelleştirmeyi uygulamaya çalıştığımda aşağıdaki ekranda bilgisayar tamamen donup kalıyor. Güç düğmesi aracılığıyla kapatmak bile mümkün olmuyor, o yüzden kasanın altında yer alan, iğnenin erişebildiği delikteki minik düğme ile kapatıyorum. Benimle aynı sorunu yaşayanlar var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: methadone

Herkese merhaba, bildiğiniz üzere P08AAJ sürümlü sistem BIOS'u güncellemesi SW Update aracılığıyla edinilebiliyor. Ancak ben bu güncelleştirmeyi uygulamaya çalıştığımda aşağıdaki ekranda bilgisayar tamamen donup kalıyor. Güç düğmesi aracılığıyla kapatmak bile mümkün olmuyor, o yüzden kasanın altında yer alan, iğnenin erişebildiği delikteki minik düğme ile kapatıyorum. Benimle aynı sorunu yaşayanlar var mı acaba?

ben de yaşıyorum aynı sorunu

• merhaba hocam o sorun bende de var bilgisayardan soğudum resmen bir çözüm bulabildin mi? ben toshiba dışında ilk defa bilgisayar aldım ağ koptuğu zaman üzerine gelip onar diyebileceğim bir programda yok bilgisayarda.
    samsung destek ten bunun için program indirmeyi denedin mi hiç?
  • Merhaba arkadaslar arkadasima bu iki modelden brini almayi dusunuyoruz.Fiyatlar ilgin geldi win8 ve 6 gb ram olan daha ucuz diger modele gore benim goremedigim bir anormallik mi var ?:D Ayrica -SO1 modelini alip autoCAD ve vb gibi cizim programi kullanan varmi aranizda simdiden yardimlariniz icin tesekkurler:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angel67 -- 25 Kasım 2012; 23:13:16 >

• merhabalar...
    Ben de bu ultrabookun kullanıcısıyım.
    Yaşadığım bazı problemlerden dolayı Windows 7 Ultimate cdsi ile format attım fakat ben bu işletim sistemini ssdye taşımak istiyorum nasıl yapacağız onu yardımcı olabilir misiniz?
  • arkadaslar win8 yukledigimdten beri express cache kullanamıyorum. driver güncellemesini fln yaptım ancak halen %100 boş gösterio ssd nin kullanımını
  • Merhaba arkadaşlar, ben bir şey sorucam, fax çekmek için telefon kablosunu takacak yer var mı bu bilgisayarda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Merhaba arkadaşlar, ben bir şey sorucam, fax çekmek için telefon kablosunu takacak yer var mı bu bilgisayarda?

Yok dostum .Bu değil son çıkan laptopların hiçbirinde onu bulamazsın .

• arkadaşlar benim birkaç sorum olacak

1)benim bilgisayar/özellikler den baktığımda ramin 4GB (kullanılabilir miktar3.79) gösteriyor bu normalmi değilse nasıl dzeltebilirim
    2)easy settings ten express cache baktığımda kullanılan miktar %88 gösteriyor ve oradaki çubuk neredeyse full dolu gösteriyor bu normalmi sıfırlaya basıyorum geri doluyor
    3)arkadaşlar bios güncellemesi gelmiş dediler bunu nerden güncelleyebilirim falza pc bilgim yok o yzden açık anlatırsaız yada link verirseniz sevinirim bios güncelleyelim derken pc yi bozmayalım :)

saolun şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: msafa58

arkadaşlar benim birkaç sorum olacak

1)benim bilgisayar/özellikler den baktığımda ramin 4GB (kullanılabilir miktar3.79) gösteriyor bu normalmi değilse nasıl dzeltebilirim
    2)easy settings ten express cache baktığımda kullanılan miktar %88 gösteriyor ve oradaki çubuk neredeyse full dolu gösteriyor bu normalmi sıfırlaya basıyorum geri doluyor
    3)arkadaşlar bios güncellemesi gelmiş dediler bunu nerden güncelleyebilirim falza pc bilgim yok o yzden açık anlatırsaız yada link verirseniz sevinirim bios güncelleyelim derken pc yi bozmayalım :)

saolun şimdiden

1- Onboard ekran kartı kullanıyor 256mb rami
    2- Dolu olması güzel ssd kullanılıyor demek ki,boş olursa bir anlamı yok ki
    3- Samsung un software update programı var pc ile beraber gelen,ona gir o sana söyleyecek yeni ne programların olduğunu.

• quote:

quote:

saolun şimdiden

3- Samsung un software update programı var pc ile beraber gelen,ona gir o sana söyleyecek yeni ne programların olduğunu.

hocam saolasın çok aydınlatıcı oldu cevapların

bu arada nfs most yeni sürümü oynayan bir arkadaş varmış sorunsuz bende kurdum arada takılmalar oldu biraz araştırdım pc si gayet iyi olan arkadaşlarda aynı dertten muzdaipmiş yükledğim sürüm hatalıymış oyunun malum korsan :( gayet iyi bilgisayar sorunsuz assasin creed 1 ve 2 yi bitirdim şimdi 3 ü indiriyorum koaly gelsin cevabından dolayıda teşekkür ederim hocam

• Ürünü. Nereden alabilirim

• quote:

quote:

quote:

saolun şimdiden

hocam saolasın çok aydınlatıcı oldu cevapların

bu arada nfs most yeni sürümü oynayan bir arkadaş varmış sorunsuz bende kurdum arada takılmalar oldu biraz araştırdım pc si gayet iyi olan arkadaşlarda aynı dertten muzdaipmiş yükledğim sürüm hatalıymış oyunun malum korsan :( gayet iyi bilgisayar sorunsuz assasin creed 1 ve 2 yi bitirdim şimdi 3 ü indiriyorum koaly gelsin cevabından dolayıda teşekkür ederim hocam

Ben takilmadan oynuyorum hocam ama en fazla 2-3 saat oynadım belki uzun süre oynasam takılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ertrknz

Ürünü. Nereden alabilirim

Ben satıyorum, daha doğrusu satmaya çalışıyorum :)

• Arkadaşlar Windows 8 sonrası Express Cache kullanamayan bir tek ben mi varım ? Settings de Express cache açık olarak gözüküyor anck disk Yönetiminde bomboş durmakta %100 boş olarak duruyor. yok bir yorum yapacak arkadaş?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.