Şimdi Ara

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.327
Cevap
18
Favori
133.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mkaradas

Anladım. Peki cihazin kendisi SATA 3 destekliyor mu?

Destekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Anladım. Peki cihazin kendisi SATA 3 destekliyor mu?

Destekliyor.

Güzel Bir de yukarieq sordugum disk ebatiyla ilgili olan soruya SSD takmis bir arkadastan cevap gelirse tam olacak.

Cevaplar icin tesekkurler @sarppy

• quote:

Güzel Bir de yukarieq sordugum disk ebatiyla ilgili olan soruya SSD takmis bir arkadastan cevap gelirse tam olacak.

Cevaplar icin tesekkurler @sarppy

Rica ederim.

Hitachi'nin kendi sitesi ile Hard Disk Sentinel sitesinde yazan teknik özelliklere ve tom's hardware'daki incelemeye göre Hitachi Travelstar HTS547575A9E384 modeli 9.5mm yüksekliğe sahip.

http://www.hgst.com/travelstar-5k750

http://www.hgst.com/tech/techlib.nsf/techdocs/DC52DB708920882B882577AE00721B0D/$file/TS5K750_ds.pdf

http://www.hdsentinel.com/storageinfo_details.php?lang=en&model=HITACHI%20HTS547575A9E384

http://www.tomshardware.com/reviews/advanced-format-1tb-hard-drive,3046-2.html

• Aslinda ben de yukarida yazdigim gibi, teknik ozelliklerde 9.5mm degerini gordum. Ama yine de emin olmak icin vidalari soken bir arkadastan yorum almak istedim
  • Bir de RAM yukseltme konusunda danismak istedigim bir konu var.

Konu gecmisinde, 1600 MHz CL11 RAM'lerden bahsediliyor. Şu anda popüler internet satış sitelerinde stok göremedim. Ancak CL11 değerini düşününce, 1333MHz CL9 bir RAM ile gözardı edilebilecek kadar küçük bir fark yok mu? Gerci entegre 4GB frekansı da düşecek 1333 takılırsa.
  • quote:

Bir de RAM yukseltme konusunda danismak istedigim bir konu var.

Konu gecmisinde, 1600 MHz CL11 RAM'lerden bahsediliyor. Şu anda popüler internet satış sitelerinde stok göremedim. Ancak CL11 değerini düşününce, 1333MHz CL9 bir RAM ile gözardı edilebilecek kadar küçük bir fark yok mu? Gerci entegre 4GB frekansı da düşecek 1333 takılırsa.

Eğer 4GB DDR3-1600MHz notebook rami almayı düşünüyorsanız şu anda Exa stoklarında gözükmekte.

http://www.exa.com.tr/kingston/bellekler/kingston_notebook-326-18041.html

• Link icin teşekkürler. Az önce exa üzerinden Kingston 4 GB 1600 MHz DDR3 CL11 RAM, Vatan Bilgisayar üzerinden de 2.5" USB 3.0 harici disk kutusu ile INTEL 180GB 330 SSD siparisini vermis bulunuyorum, hadi bakalim exa ve vatan, lojistik birimlerinize kuvvet
  • quote:

Link icin teşekkürler. Az önce exa üzerinden Kingston 4 GB 1600 MHz DDR3 CL11 RAM, Vatan Bilgisayar üzerinden de 2.5" USB 3.0 harici disk kutusu ile INTEL 180GB 330 SSD siparisini vermis bulunuyorum, hadi bakalim exa ve vatan, lojistik birimlerinize kuvvet

Cihazın içerisindeki HDD'nin yüksekliğinin 9.5mm olup olmadığını neden sorduğunuz anlaşıldı şimdi.

Şimdiden hayırlı olsun, siparişleriniz geldiği zaman hepsiyle ilgili izlenimlerinizi bekliyoruz.

• bende bugün aldım ama normal kullanımda hdd yeri çok ısınıyor normalmi bu ?
    birde ekran çözünürlüğüne girdiğimde intel 4000 diye gözüküyor neden nvidia ekran kartı gözükmüyor ?
  • bu ultra book ıcın laptop sogutucusu alsak ıse yararmı ?
  • arkadaşlar bende 2+1 ses sistemini bağlayınca çalışmıyor ama normal kulaklık bağlayınca çalışıyor..ses sistemini bağladığımda hiçbir şey olmuyor müzik kendi hoparlöründen çalmaya devam ediyor..var mıdır bi çözümü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

quote:

Orijinalden alıntı: gaziligul

arkadaşlar bilgisayarı 3 gün önce bimeks den aldım ancak performans olarak bana yavaş geldi.. çünkü video izlerken ara ara kesilmeler oluyordu.. flashplayeri ve driverleri güncelledim.. arkada çalışan programları kapattım. internette bi sorun yok çünkü başka bi bilgisayarımda rahat bir şekilde video izliyorum..
    ayrıca sistem ilk açıldığında 2.1 gb ram kullanımı fazla değil mi ? ki herhangibir program yüklemedim?

cevap veren olursa sevirinim olmazsa iade etmeyi düşünüyorum

fazla ram kullanımı express cache adlı programdan kaynaklanıyor. Bunu nasıl düşürebiliriz ben bulamadım açıkçası. Express Cache'i uninstall edebiliriz ram kullanımı düşer ama bu sefer bilgisayardaki SSD boşuna durmuş olur öylece.

bende aynı konudan muzdaripim,yardım lütfen...

• arkadaşlar bu bilgisayar için wd 1gb usb3.0 harici disk aldım usb 3.0'dan faydalanalım bari diyerek ancak harici disk'teki dizileri bilgisayara atıyorum 22-23 mb la atıyor..sizce bu normal mi ? eski usb 2.0 harici diskten pek bi farkı yok gibi geldi bana.
  • ben usb 3.0 destekli everest kasa ile 50-60 ile atıyorum.bad sector fln varsa hız düşebilir.bide benim kablo 2 li usb.teki elektrik beslemesi yaparken ötekisi data attığı için hızlı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanfb38

bende bugün aldım ama normal kullanımda hdd yeri çok ısınıyor normalmi bu ?
    birde ekran çözünürlüğüne girdiğimde intel 4000 diye gözüküyor neden nvidia ekran kartı gözükmüyor ?

Cihazda Optimus özelliği bulunduğundan dolayı birincil ekran kartı HD 4000 olarak gözükmektedir, NVIDIA Denetim Masası'ndan cihazınızdaki nVidia ekran kartını görebilirsiniz.

Herhangi bir sıcaklık ölçme yazılımı ile hard diskin çalışma sıcaklığına bakıp buraya yazabilir misiniz?

quote:

Orijinalden alıntı: Sacrifice!

arkadaşlar bende 2+1 ses sistemini bağlayınca çalışmıyor ama normal kulaklık bağlayınca çalışıyor..ses sistemini bağladığımda hiçbir şey olmuyor müzik kendi hoparlöründen çalmaya devam ediyor..var mıdır bi çözümü ?

Taktığınız kulaklıklığın girişi ile hoparlörün girişinin uçları bire bir aynı mı? Normalde böyle bir sorun olmaması gerekiyor, ses sisteminizin kablosunda bir sorun ya da temazsızlık olma ihtimali var mı?

quote:

arkadaşlar bu bilgisayar için wd 1gb usb3.0 harici disk aldım usb 3.0'dan faydalanalım bari diyerek ancak harici disk'teki dizileri bilgisayara atıyorum 22-23 mb la atıyor..sizce bu normal mi ? eski usb 2.0 harici diskten pek bi farkı yok gibi geldi bana.

Öncelikle USB 3.0'dan faydalanabilmeniz için cihazın sol tarafındaki mavi USB portlarını kullanmanız gerekiyor ve USB 3.0 kablosu dışında başka bir kablo kullandığınızda aktarım hızı düşebilir. Haftasonu 16GB'lık USB 3.0 flash disk siparişi vermiştim, elime ulaştığında hız testlerini burda paylaşırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: kaanfb38

bende bugün aldım ama normal kullanımda hdd yeri çok ısınıyor normalmi bu ?

Cihazda Optimus özelliği bulunduğundan dolayı birincil ekran kartı HD 4000 olarak gözükmektedir, NVIDIA Denetim Masası'ndan cihazınızdaki nVidia ekran kartını görebilirsiniz.

Herhangi bir sıcaklık ölçme yazılımı ile hard diskin çalışma sıcaklığına bakıp buraya yazabilir misiniz?

quote:

arkadaşlar bende 2+1 ses sistemini bağlayınca çalışmıyor ama normal kulaklık bağlayınca çalışıyor..ses sistemini bağladığımda hiçbir şey olmuyor müzik kendi hoparlöründen çalmaya devam ediyor..var mıdır bi çözümü ?

Taktığınız kulaklıklığın girişi ile hoparlörün girişinin uçları bire bir aynı mı? Normalde böyle bir sorun olmaması gerekiyor, ses sisteminizin kablosunda bir sorun ya da temazsızlık olma ihtimali var mı?

quote:

arkadaşlar bu bilgisayar için wd 1gb usb3.0 harici disk aldım usb 3.0'dan faydalanalım bari diyerek ancak harici disk'teki dizileri bilgisayara atıyorum 22-23 mb la atıyor..sizce bu normal mi ? eski usb 2.0 harici diskten pek bi farkı yok gibi geldi bana.

Öncelikle USB 3.0'dan faydalanabilmeniz için cihazın sol tarafındaki mavi USB portlarını kullanmanız gerekiyor ve USB 3.0 kablosu dışında başka bir kablo kullandığınızda aktarım hızı düşebilir. Haftasonu 16GB'lık USB 3.0 flash disk siparişi vermiştim, elime ulaştığında hız testlerini burda paylaşırım...

cevaplar için teşekkürler..ses sistemini mp3 çalara bağladığımda ya da mp3 çaların kulaklığını bilgisayara bağladığımda sorunsuz çalışıyor :) usb 3.0 girişine taktım ve usb 3.0 harici disk'in usb 3.0 kablosuyla bağladım bazı dosyaları 30-40 la atıyor bazılarını 20-30 ancak aktarmaya ilk başladığı an dışında henüz 70-80 leri göremedim..

• genel olarak nerden aldınız fiyat aralığı nedir en ucuz nerden alabiliriz vatanda indirimle ne kadara geliyor
  • http://forum.donanimhaber.com/m_66742616/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66742616

ilgilenenler için . cihazı satıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmznsml

genel olarak nerden aldınız fiyat aralığı nedir en ucuz nerden alabiliriz vatanda indirimle ne kadara geliyor

1650 ye buradan alabilirsin world kartın varsa 150 tl puan da alırsın 1500 e gelir.

http://www.yenicarsim.com/samsung-np530u4c-s01tr-ultrabook-intel-i5-3317u-17-ghz-cpu-4gb-ram-750gb-hdd-1gb-harici-ekran-karti-14-hd-led-ekran-windows-7-home-premium-64-bit/notebook/id/1381084/

• Herkese merhabalar.

Bugün bilgisayarımın kart okuyucusunu ilk kez denemek için fotoğraf makinemde bulunan Sony memory stick produo hafıza kartımı takmaya çalıştım, ama bir türlü beceremedim. Eski laptopumda bu kartı önce bir adaptöre takıp ondan sonra laptopun kart okuyucuna takardım. Ancak şu anki bilgisayarımdaki kart okuyucuya bu adaptör ile birlikte girmiyor. Bu nedenle adaptörsüz yalın olarak takmaya çalıştım ama yine başaramadım. Sanki dışarıda kalıyormuş hissi veriyor ve "bilgisayarım"da bir türlü görünmüyor. Sadece bir defalığına görür gibi oldu ve "F" sürücüsü olarak görüntülendi. Ama çift tıkladığımda "lütfen F sürücüsüne bir disk takın" benzeri bir hata verdi. Aynı kart eski bilgisayarımda halen çalışıyor.

Bir fikri olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.