Şimdi Ara

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.327
Cevap
18
Favori
133.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KNK-Amiral42

Arkadaşlar cihaz ilk geldiğinde üzerinde hangi kamera programı vardı acaba ?

Ben recovery temizlediğim için bu programın hangisi olduğunu bulamadım. Acaba bana yardımcı olabilirmisiniz.

Driver yüklü fakat yazılım vardı bir tane hatırladığım kadarıyla geniş özellikleri felan vardı..

Şimdiden teşekkürler..

CyberLink YouCam
  • İnceleme için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

bimeks bursa da 2487 den tabi sözde 1990 a inmiş

ama satıcı sadece mağazaya özel 1720 dedi

fiyat nasıl arkadaşlar

ve bu laptop u hangi tip kullanıcılara önersiniz

Satıcı, Bimeks'in yaptığı genel kampanyayı kendince sahiplenmiş sanki. Daha önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi, satın almak için bir süredir internet üzerinden tüm kampanyaları takip ediyordum ve 27 Eylül Perşembe günü Bimeks'in aşağıdaki linkinde belirttiği 1.720 TL'lik fiyatı görünce evime en yakın yer olan A-City AVM'deki mağazasından görerek aldım. Hatta gittiğimde etiket fiyatını 1.990 TL görünce mağaza çalışanlarından birine internetteki kampanyadan bahsettim. O da internet üzerinden bu fiyatı görünce kendi stok yazılımından kontrol etti ve oradaki fiyatın da 1.720 TL'ye düştüğünü farketti. Kampanya yeni başladığından etiketleri değiştirmeye fırsat bulamamışlar anlaşılan.

http://bimeks.com.tr/urun/123121/samsung-np-530u4c-s01tr-ultrabook.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Ben recovery temizlediğim için bu programın hangisi olduğunu bulamadım. Acaba bana yardımcı olabilirmisiniz.

Driver yüklü fakat yazılım vardı bir tane hatırladığım kadarıyla geniş özellikleri felan vardı..

Şimdiden teşekkürler..

CyberLink YouCam

Çok teşekkür ederim. Cyberlink sitesine girdiğimde bu yazılımın ücreti olduğunu gördüm. Acaba samsung üzerinde gelen yazılım deneme sürümü felan mı? Ya da bu yazılımı ücret ödemeden nasıl yükleriz? Şaşırdım kaldım şimdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNK-Amiral42 -- 29 Eylül 2012; 16:22:43 >

• Bu akşam yada yarın ubuntu yükleyip test yapacağım. Bakalım kullanım nasıl...
  • bu üründe ssd ye kurulu mu geliyor arkadaşlar sistem

satıcı bana böyle dedi
    kimi de yazmış baska yerlerde kendimiz kaldırıp oraya kuruyoruz gibisinden

satıcı bana kurulum cd si yok kutuda isterseniz 3 dvd recovery yapabilirsiniz dedi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Şimdiden teşekkürler..

CyberLink YouCam

Çok teşekkür ederim. Cyberlink sitesine girdiğimde bu yazılımın ücreti olduğunu gördüm. Acaba samsung üzerinde gelen yazılım deneme sürümü felan mı? Ya da bu yazılımı ücret ödemeden nasıl yükleriz? Şaşırdım kaldım şimdi :)

Easy Software Manager üzerinden yükleyebilirsiniz.

http://downloadcenter.samsung.com/content/SW/201207/20120718103756025/Easy_Software_Manager_1.2.17.12.ZIP

• quote:

Orijinalden alıntı: omer14

bu üründe ssd ye kurulu mu geliyor arkadaşlar sistem

satıcı bana böyle dedi
    kimi de yazmış baska yerlerde kendimiz kaldırıp oraya kuruyoruz gibisinden

satıcı bana kurulum cd si yok kutuda isterseniz 3 dvd recovery yapabilirsiniz dedi

İşletim sistemi HDD'ye kurulu olarak geliyor, SSD ise ExpressCache görevi yapmakta.

Benimki de dahil olmak üzere ilk birkaç parti cihazın kutusundan Windows 7 kurulum DVD'si çıkmakta ancak yazılanlara göre yeni parti cihazların kutu içeriğinde kurulum DVD'si yer almıyor.
  • arkadaşlar kutusundan CD çıkanlardan biri iso olarak gönderse gerçekten çok sevaba girer...
  • Acil yardıma ihtiyacım var :(

Bugün yeni bilgisayarıma harici harddiskimdeki bilgileri atmadan önce, bilgisayarımın harddiskini Acronis yardımı ile ikiye bölmek istedim ve böldüm. Buraya kadar bir sorunum yoktu ama sonrasında olanlar oldu. Muhtelif programlar yükledikten sonra bilgisayarın ilk günküne göre yavaşlamasından rahatsız olunca recovery ile ilk günkü haline dönmek istedim. Ama programı çalıştırıp "tam geri yükleme" butonuna tıkladığımda geri yükleme yapacağı tarih/dosya seçeneği çıkmadı, çünkü henüz nasıl yapıldığını bilmediğim için ne bir yedek ne de kurtarma dvd'si oluşturmamıştım. Restart edip F4 ile recovery menüsüne girdiğimde de birşey değişmedi.

Sonrasında ise işler iyice karıştı. Sorunun, C'yi ikiyi bölmek isterken recovery alanına zarar vermiş olabileceğimden kaynaklandığını düşündüğümden, ikiye bölmüş olduğum diski Acronis yardımıyla tekrar birleştirmek istedim ama ne yazık ki bunu da başaramadım. Nihayetinde bir restart edeyim deyince açılış sırasında siyah ekranda "BOOTMGR is missing. Press Ctrl+Alt+Del to restart" hatasını aldım.

Bu hatayı netten araştırdığımda tek çözümün bilgisayarı Win7 DVD'si ile başlatıp "başlangıç onarımı" menüsünü çalıştırmak olduğu söyleniyor. Oysa ki benim kutudan bu DVD de çıkmadı.

Şu an tek istediğim 2 gün önce aldığım bilgisayarı herşeyiyle ilk haline döndürmek. Ne dersiniz, bu mümkün mü? Yoksa ikinci günden servise vermem gerekir mi?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

• bugün bimeks den 1720 ye aldım.. bakalım hayırlı olsun
  • Bende bugun bimeksten aldim bazi kutularda 29 tl ye win8 e guncellendigini gordum bunu nasil yapicaz aceba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkan38

Bende bugun bimeksten aldim bazi kutularda 29 tl ye win8 e guncellendigini gordum bunu nasil yapicaz aceba?

https://www.windowsupgradeoffer.com/tr-tr/Registration
    bu siteden
  • bu windows 8'e yükseltmek için bie key verecekler galiba 29 tl'ye . Ama yanlış anlamadıysam bu keyi sadece yükseltme yaparken kullanabiliyoruz. Yani ben format atayım windows 8 kurayım kurarken bu keyi kullanayım gibi bir şey yok. Yanlış mı anlamışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gone With The Wind

Acil yardıma ihtiyacım var :(

Bugün yeni bilgisayarıma harici harddiskimdeki bilgileri atmadan önce, bilgisayarımın harddiskini Acronis yardımı ile ikiye bölmek istedim ve böldüm. Buraya kadar bir sorunum yoktu ama sonrasında olanlar oldu. Muhtelif programlar yükledikten sonra bilgisayarın ilk günküne göre yavaşlamasından rahatsız olunca recovery ile ilk günkü haline dönmek istedim. Ama programı çalıştırıp "tam geri yükleme" butonuna tıkladığımda geri yükleme yapacağı tarih/dosya seçeneği çıkmadı, çünkü henüz nasıl yapıldığını bilmediğim için ne bir yedek ne de kurtarma dvd'si oluşturmamıştım. Restart edip F4 ile recovery menüsüne girdiğimde de birşey değişmedi.

Sonrasında ise işler iyice karıştı. Sorunun, C'yi ikiyi bölmek isterken recovery alanına zarar vermiş olabileceğimden kaynaklandığını düşündüğümden, ikiye bölmüş olduğum diski Acronis yardımıyla tekrar birleştirmek istedim ama ne yazık ki bunu da başaramadım. Nihayetinde bir restart edeyim deyince açılış sırasında siyah ekranda "BOOTMGR is missing. Press Ctrl+Alt+Del to restart" hatasını aldım.

Bu hatayı netten araştırdığımda tek çözümün bilgisayarı Win7 DVD'si ile başlatıp "başlangıç onarımı" menüsünü çalıştırmak olduğu söyleniyor. Oysa ki benim kutudan bu DVD de çıkmadı.

Şu an tek istediğim 2 gün önce aldığım bilgisayarı herşeyiyle ilk haline döndürmek. Ne dersiniz, bu mümkün mü? Yoksa ikinci günden servise vermem gerekir mi?

Bence netten win7'yi indirip cd'ye basın. Yanlış hatırlamıyorsam win7 home premium vardı içinde. Bunu seçerek 750'lik normal hdd'ye kurun. Ssd boş kalsın. Cd-Key olarakta laptop'un altındaki keyi girin. Samsung'un sitesinden (4.sayfada linki var) gerekli programları yükleyin.

Bu arada hdd'yi programsiz bilgisayarım'a sağ tıklayıp yönet kısmından belli bir ölçüde istediğiniz gibi bölebilirdiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 30 Eylül 2012; 19:54:04 >

• ya bişi merak ediyorum vatan neden samsung da sadece bu kadar fazla indirim yapıyor? mesela np530u4c amerıkada 849 dolar ben aldım 1450 tl ...bu durumdan sonra pc de sorun aramaya başladım ön yargıyla :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

quote:

Orijinalden alıntı: Gone With The Wind

Acil yardıma ihtiyacım var :(

Bence netten win7'yi indirip cd'ye basın. Yanlış hatırlamıyorsam win7 home premium vardı içinde. Bunu seçerek 750'lik normal hdd'ye kurun. Ssd boş kalsın. Cd-Key olarakta laptop'un altındaki keyi girin. Samsung'un sitesinden (4.sayfada linki var) gerekli programları yükleyin.

Bu arada hdd'yi programsiz bilgisayarım'a sağ tıklayıp yönet kısmından belli bir ölçüde istediğiniz gibi bölebilirdiniz.

Cevabınız için teşekkürler.

İnternetten Win7 indirmek çok mantıklı gelmiyor. Sonuçta evimde fiber değil sadece ADSL var ve kotalı. Ayrıca BOOTMGR hatasından kurtulsam da Recovery bölümüm muhtemelen yine çalışmayacağı için bir işime yaramayacaktı. Bu yüzden bugün Samsung MH ile görüştüm ve yarın servise teslim etmeye karar verdim. Telefonda konuştuğuma göre bilgisayarım 4 gün önce kutusundan ilk açtığım haline dönecek. Ki bu da benim şu an istediğim tek şeydi.

Bu arada bilgisayar servisleri konusunda daha önce hiç tecrübem olmadı. Bilgisayarı kutusuyla ya da çantayla mı vermek gerekecek? Aynı şekilde şarj kablosunu da teslim etmem gerekiyor mu?

Son olarak bilgisayarı ilk aldığımızda yapmamız gereken yedekleme vs. işleminin nasıl yapıldığını detaylı olarak anlatabilir misiniz? Bu forumun tamamını (özellikle @sarppy isimli arkadaşın detaylı anlatımlarını) okumama rağmen hala anlayamadığım noktalar var.

• arkadaşlar laptop un üst çerçevesinde minik bir çizik var.Acaba bunu değiştirirler mi?Yoksa önemsiz birşey mi?
  • Arkadaşlar recovery alan yüklemesi için 85 tl ücret istedi servis ;) Böyle bir garanti anlayışı olabilirmi yaa... Ben daha önce bilerek silmiş ve kendime göre tekrar yapılandırmıştım ama şimdi eğer olursa orjinal halinde yüklemesi için servisle görüştüm ücret isteyince çok şaşırdım. Yaptıkları hiç uygun bir davranış değil bence... Samsung destek gözümden düştü...

• quote:

Arkadaşlar recovery alan yüklemesi için 85 tl ücret istedi servis ;) Böyle bir garanti anlayışı olabilirmi yaa... Ben daha önce bilerek silmiş ve kendime göre tekrar yapılandırmıştım ama şimdi eğer olursa orjinal halinde yüklemesi için servisle görüştüm ücret isteyince çok şaşırdım. Yaptıkları hiç uygun bir davranış değil bence... Samsung destek gözümden düştü...

Bana da telefonda görüştüğümde yazılım yüklemenin normalde ücretli olduğunu söylemişlerdi ama bilgisayarı alalı sadece 5 gün olduğu için bir defaya mahsus ücretsiz yapacaklarını beyan ettiler. Bu sabah teslim ettim ve akşama almayı planlıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.