Şimdi Ara

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.327
Cevap
18
Favori
133.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de yaklaşık 2 hafta bekledim almak için,daha doğrusu vatanbilgisayarın o efsane kampanyası gibi bir kampanyayı...Ancak hepsiburadadan 1770 tl ye aldım, bugun elime ulaşacak,hayırlısı bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpheratz

Bende Vatan bilgisayarın kampanyasından bu ürünü satın aldım ama bazı sorunlar yaşıyorum bilgisayarla ilgili

1.Pc şarja takılıyken gayet akıcı fakat şarjdan çıkardığımda işlemlerim yavaşlıyor bariz bir şekilde.Bu Win7'den kaynaklanıyor olabilir mi?
    2.Samsung'un güncelleme programından gerekli udate'leri yapıyorum ama bir kaç driverı update ederken sürekli ağlantı kurulamıyor uyarısı alıyorum.

3.Fifa 13'ü kurup oynayan varsa test sonuçlarını yazarsa sevinirim.

Güç seçneklerinde maksimum işlemci durumu %50 ye ayarlı pildeyken.O ayarı 100 getirirsen performansı artırabilirsin.
  • arkadaşlar almak isteyen varsa aldığım fiyata satabilirim. Çok az kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senf

ben de yaklaşık 2 hafta bekledim almak için,daha doğrusu vatanbilgisayarın o efsane kampanyası gibi bir kampanyayı...Ancak hepsiburadadan 1770 tl ye aldım, bugun elime ulaşacak,hayırlısı bakalım...

Öncelikle hayırlı olsun şimdiden bilgisayarınız. Daha önceki mesajlarımda da bahsettim, hepsiburada'dan bugüne kadar onlarca ürün satın almış olmama rağmen konu bilgisayar olunca tereddüt ediyorum. Ayrıca geçtiğimiz günlerde konuştuğum bir Bimeks çalışanına hepsiburada'nın 1.770 TL'ye sattığı bir bilgisayarı neden 2.000 TL'ye sattıklarını sorduğumda, hepsiburada'dan alınan bilgisayarların durumununun farklı olduğunu ve garanti prosedürünün çok farklı yürüdüğünü belirtti. Çok anlamadım ne demek istediğini ama hepsiburada'dan almakta zaten tereddütlü olan beni tamamen kararsız bir duruma soktu.

Sizden ricam, bilgisayarınız elinize geçtiğinde her türlü tespitlerinizi buradan paylaşmanız.

Tekrar güle güle kullanın.

• çok teşekkür ederim, dün elime ulaşması gereken bilgisayarım yurtiçi kargonun mükemmelliği yüzünden anca bugun elime ulaştı. Bilgisayarın altına baktığımda Aug. 2012 yazıyor. Ancak kafama takılan şarjı boş ve VGA adaptörü ile kurulum cd si kutudan çıkmadı. Bu durum sıkıntı yaratabilir mi??
  • quote:

çok teşekkür ederim, dün elime ulaşması gereken bilgisayarım yurtiçi kargonun mükemmelliği yüzünden anca bugun elime ulaştı. Bilgisayarın altına baktığımda Aug. 2012 yazıyor. Ancak kafama takılan şarjı boş ve VGA adaptörü ile kurulum cd si kutudan çıkmadı. Bu durum sıkıntı yaratabilir mi??

Kurulum cd si kitapçıklarin içinde.
    Batarya boş evet.
    Vga adaptörü yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya tekrar baktım kurulum cd si yok kitapçıkların arasında. Arkadaşlar vga adaptöründen bahsediyordu, ayrıca kitapçığında standart donanımlar arasında vga adaptörü görünüyo.
  • quote:

ya tekrar baktım kurulum cd si yok kitapçıkların arasında. Arkadaşlar vga adaptöründen bahsediyordu, ayrıca kitapçığında standart donanımlar arasında vga adaptörü görünüyo.

Kutudan Windows 7 kurulum DVD'si çıkması gerekiyor.

VGA adaptörüne gerek yok çünkü zaten cihazın üzerinde VGA çıkışı yer almakta.
  • Az önce Bimeks'in sitesinde 1,720 TL'lik fiyata düştüğünü gördüm. Mesai sonrası doğruca Bimeks'e :)

İlgilenenlere duyurulur.
  • Merhaba arkadaşlar

Ben cihazı mediamrkt kapmanyasından yararlanarak 1700 liraya iki hafta önce aldım. Stok adedi 300 dü. Halen bu kampanya devam ediyor mu bilmiyorum.

Ayrıca benim kutudan da kurulum dvdsi çıkmadı.

Bu arada Sleeping Dogs' u ve Max Payne 3' ü denedim. Orta-yüksek arası ayarlarda gayet akıcı çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gone With The Wind

Az önce Bimeks'in sitesinde 1,720 TL'lik fiyata düştüğünü gördüm. Mesai sonrası doğruca Bimeks'e :)

İlgilenenlere duyurulur.

meraktan soruyorum, biz vatandan alali cok olmadi. ve 1400e satiyoruz tamam ne olursaolsun ikinci el ama 300 tl de AZ degil neden satamiyok biz ya:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

quote:

Az önce Bimeks'in sitesinde 1,720 TL'lik fiyata düştüğünü gördüm. Mesai sonrası doğruca Bimeks'e :)

İlgilenenlere duyurulur.

meraktan soruyorum, biz vatandan alali cok olmadi. ve 1400e satiyoruz tamam ne olursaolsun ikinci el ama 300 tl de AZ degil neden satamiyok biz ya:)

Dünkü mesajımda paylaştığım gibi akşam iş çıkışında Bimeks'ten 1.720 TL'ye satın aldım. Şarj için evde bıraktığımdan henüz detaylı inceleyemedim.

Bu arada ikinci el konusu da sadece bilgisayarlar için değil tüm herşey için geçerli. Örneğin araba konusunda da ikinci ele hiç bakmayıp sadece sıfır araba satın alanlar var. Bu sanırım biraz kişilikle alakalı bir durum. Ben de arada çok ciddi (%30 ve üstü) bir fiyat farkı olmadığı sürece elektronik eşyalarda sıfır almaktan yanayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

ya tekrar baktım kurulum cd si yok kitapçıkların arasında. Arkadaşlar vga adaptöründen bahsediyordu, ayrıca kitapçığında standart donanımlar arasında vga adaptörü görünüyo.

Kurulum CD/DVD'si benden de çıkmadı. Ayrıca kitapçıktaki kutu içeriği listesinde de yer almadığından bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Kurulum CD/DVD'si benden de çıkmadı. Ayrıca kitapçıktaki kutu içeriği listesinde de yer almadığından bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

O zaman şöyle bir durum var gibi gözüküyor: kahverengi kutulu ilk serilerden Windows 7 kurulum DVD'si çıkıyor, 2. parti beyaz kutulu serilerden Windows 7 kurulum DVD'si çıkmıyor.

• beyaz kutulu ve cdli:)
  • bimeks bursa da 2487 den tabi sözde 1990 a inmiş

ama satıcı sadece mağazaya özel 1720 dedi

fiyat nasıl arkadaşlar

ve bu laptop u hangi tip kullanıcılara önersiniz
  • BU makinayı Ağustos sonunda almıştım ve problemlerden sonra 10 Eylül de samsung servisine bıraktım. Dün yeni makina verdiler ve önceki makinanın kutusu vs geri aldılar. Tabii bu arada eski kutumda kurulum DVD si varken şimdi yok Kurulum DVD si olan bir arkadaş iso sunu bizle paylaşabilirmi.

AyrıcaEasy Software Manager bende downlaod esnasında disconect from server hatası verip download etmiyor sizlerde de varmı böle sorun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

arkadaşlar benim de bilgisayar geldi. Şimdilik bir sıkıntı yok. Ama saçma gelebilir kafama takıldı. Teşhir ürünlerinde ve bu konuda arkadaşın incelemesinde kasa üzerindeki intel ve windows 7 yapıştırmaları siyahtı. Bana gelen bilgisayarda renkli. Siz de nasıl ? Siyah bence daha iyiydi daha güzel görünüyordu.,

Bir de bilgisayarın altında MAY 2012 yazıyor. Sizde ne yazıyor ?

benim ilkinde june 2012 yazıyordu değişimden sonra august 2012 yazıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgezer

BU makinayı Ağustos sonunda almıştım ve problemlerden sonra 10 Eylül de samsung servisine bıraktım. Dün yeni makina verdiler ve önceki makinanın kutusu vs geri aldılar. Tabii bu arada eski kutumda kurulum DVD si varken şimdi yok Kurulum DVD si olan bir arkadaş iso sunu bizle paylaşabilirmi.

AyrıcaEasy Software Manager bende downlaod esnasında disconect from server hatası verip download etmiyor sizlerde de varmı böle sorun?

Eski cihazınızda ne gibi problemler vardı?
  • Arkadaşlar cihaz ilk geldiğinde üzerinde hangi kamera programı vardı acaba ?

Ben recovery temizlediğim için bu programın hangisi olduğunu bulamadım. Acaba bana yardımcı olabilirmisiniz.

Driver yüklü fakat yazılım vardı bir tane hatırladığım kadarıyla geniş özellikleri felan vardı..

Şimdiden teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.