Şimdi Ara

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.327
Cevap
18
Favori
133.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoparlörden bir ses çıkmadan önce ör:messenger da mesaj uyarı sesi ,
    bir çıt sesi geliyor .
    sizde de öyle mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 21 Eylül 2012; 14:16:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Hoparlörden bir ses çıkmadan önce ör:messenger da mesaj uyarı sesi ,
    bir çıt sesi geliyor .
    sizde de öyle mi ?

6.0.1.6699 nolu ses kartı sürücüsünü kurup yukarıda ses ile ilgili vermiş olduğum ayarları yaptınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

arkadaşlar kusura bakmayın bir şey sorucam, ekran kartını harici kullanmak vs. ne demek? bir ayarı mı var ya da nereden ayarlanıyor? bu laptopta iki tanemi ekran kartı var? olayı anlamadım tam olarak ne yalan söylim... ben hala memnun değilim, aldığım gibi ofiste duruyor, istiyen arkadaşa aldığım fiyattan veririm...

Bu cihazda işlemci üzerindeki entegre grafik işlemcisinin yanında bir de harici nVidia ekran kartı bulunmaktadır ki bu cihazın diğer ultrabook modellerine göre en büyük artılarından biri harici ekran kartının olmasıdır. Optimus teknoloji sayesinde yüksek grafik gereksinimine ihtiyaç duyan uygulamalarda nVidia ekran kartına otomatik olarak geçiş yapılmaktadır ancak isterseniz "NVIDIA Denetim Masası" üzerinden bu ayarlamayı kendiniz de yapabilirsiniz.

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi]

• quote:

Orijinalden alıntı: Gone With The Wind

Herkese merhaba arkadaşlar,

4 yıldır kullanmakta olduğum ve şu an itibariyle bataryası tamamen ölü, dahili hoparlörleri ile power butonu çalışmayan (bu nedenle sadece quickplay tuşu ile açabiliyorum) HP Pavilion dv6000 serisi 15,4" lük laptopumu sadece evdeyken ve acil durumlarda kullanmayı düşündüğümden yeni bir laptop almaya karar verdim. Bir süredir yaptığım araştırmalar ve bu forum sayesinde benim de kararım bu konuda yer alan ultrabook oldu.

Ancak sizlere sormak istediğim bir konu var. Birkaç gündür yaptığım incelemelere göre şu an Darty, Vatan, Bimeks, MM dahil hiçbirinde sizlerin aldığınız 1.500 TL civarındaki fiyatlardan eser yok. Bulduğum en düşük fiyat hepsiburada'daki 1.770 TL'lik fiyat. Hepsiburada'dan yaklaşık 7-8 yıldır onlarca ürün almama rağmen konu laptop olunca tereddüt ediyorum. Sizler ne dersiniz? Hepsiburada'dan bu fiyata alınır mı? Yoksa az önce saydığım mağazalardan birinde tekrar bir kampanya olur mu?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Yukarıdaki soruma bir yorum yapabilecek var mı?

• arkadaşlar aklıma takılan bir konu daha oldu. Normalde notebookları sleep (uyku) moduna aldığınızda kasa üstündeki küçük mavi ışık yavaş yavaş yanıp söner . Bunda öyle bir şey yok mu ? Bende mi sorun var. Uyku moduna alınca bütün ışıklar sönüyor. Sadece priz ışığı yeşil yanıyor prizdeyse tabi.
  • quote:

quote:

Herkese merhaba arkadaşlar,

4 yıldır kullanmakta olduğum ve şu an itibariyle bataryası tamamen ölü, dahili hoparlörleri ile power butonu çalışmayan (bu nedenle sadece quickplay tuşu ile açabiliyorum) HP Pavilion dv6000 serisi 15,4" lük laptopumu sadece evdeyken ve acil durumlarda kullanmayı düşündüğümden yeni bir laptop almaya karar verdim. Bir süredir yaptığım araştırmalar ve bu forum sayesinde benim de kararım bu konuda yer alan ultrabook oldu.

Ancak sizlere sormak istediğim bir konu var. Birkaç gündür yaptığım incelemelere göre şu an Darty, Vatan, Bimeks, MM dahil hiçbirinde sizlerin aldığınız 1.500 TL civarındaki fiyatlardan eser yok. Bulduğum en düşük fiyat hepsiburada'daki 1.770 TL'lik fiyat. Hepsiburada'dan yaklaşık 7-8 yıldır onlarca ürün almama rağmen konu laptop olunca tereddüt ediyorum. Sizler ne dersiniz? Hepsiburada'dan bu fiyata alınır mı? Yoksa az önce saydığım mağazalardan birinde tekrar bir kampanya olur mu?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Yukarıdaki soruma bir yorum yapabilecek var mı?

Alıntıları Göster
    @Gone With The Wind;

Geçtiğimiz hafta olduğu gibi çok ciddi bir kampanya olmadığı sürece bu tip taşınabilir cihazların mağazadan görerek alınması taraftarıyımdır, en azından bir sorun olursa (ölü pixel vs.) o an size bire bir değişim imkanı sunulacaktır.

@CΛRNIVΛLE;

Uyku modunda herhangi bir ışık yanmadığı doğrudur, yani cihazınızda bir sorun yok.

• Arkadaşlar,

Bu cihaza kurduğum FIFA2012'de Joystick bir türlü çalışmıyor. Aynı Joystick ve program başka notebook'da çalışıyor. Acaba bu alette mi bir sorun var ? yoksa özel bir işlem mi yapmak gerekiyor ?

Teşekkürler.
  • arkadaşlar merhaba ben aldigim fiyattan biraz azina satıcam . 1400 e veriyorum. tertemiz zaten alali cok olmadi (2-3 hafta once vatandan) elden teslim al gulum ver gulum hesabi. Istanbul atasehir ofisimden...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende vatandaki kampanyayı kaçırmış olup kampanya ile mediamarkt'dan 1699 tl almış bulunmaktayım.paylaşmak istediğim bazı konular,sormak istediklerimde var.
    Paylaşımlar:
    1)İnce zarif ,ısınmıyor(sol taraf hafif ısınmakta) ses çıkmıyor ki çalışıp çalışmadığını anlamıyorsunuz bile
    2)ilk aldığımda açılış süresi tuttum 11 sn idi.baya bir şaşkınlık ile karşıladım durumu(forumda bu konu üzerine olumsuz tepkiler vardı)şuan harddiski doldurdum tabi sürede etkilendi.
    3)wireless adapter intelin kendi markası olarak gösteriyor ki bence çok iyi durumda,ev sinema sistemine kablosuz modemsiz direkt bağlanmakta ve başarılı,torrent sitelerinde ise eski laptopumda 800kb/s maks görmekteyken bu laptop ile 1,3mb/s gördüm(modem ile laptop arasında duvar var) bu beni baya mutlu etti.
    4)Eksik diyebileceğim şey klavye ışıklandırması,asus ultrabook ile arasında gidip gelmemin bi sebebiydi.
    5)oyun konusu ise yeni indirdiğim pes2013 ile deneme fırsatım oldu,hd4000 onboard kart pek içaçıcı değil,ancak nvidia ile en yüksek ayarlarda takılmadan oynadım.
    6)full hd blu-ray filmlerde hafif takılmalar olmakta,dediğim filmlerin 35-40gb olduğunu düşünürsek haklı bir sebeb olabilir.ancak filmleri açtığım sırada hd4000 aktiveydi.belki nvidia ile daha olumlu sonuçlar olabilir.

Sorularım:
    1) ssd üzerine windows kurmayı Tavsiye edermisiniz? (Mavi ekran alan arkadaşlar fln olmuş)
    2)çok üzülerek söylemekteyim ki annem otobüste getirirken çanta içinde bir yere vurduğundan şarj kablosunun girdiği kısım darbe alıp hafif göçmüş ve plastiği kaldırmış.ufak bir arızada servise gönderdiğimde acaba servis darbe aldı diyerek suçu bize atabilirmi?
    3)sabit disk bölgesine ssd yerleştirilebilirmi?
    4)Çanta olarak sağlam ne kullanılabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: mcalhan88

Sorularım:
    1) ssd üzerine windows kurmayı Tavsiye edermisiniz? (Mavi ekran alan arkadaşlar fln olmuş)
    2)çok üzülerek söylemekteyim ki annem otobüste getirirken çanta içinde bir yere vurduğundan şarj kablosunun girdiği kısım darbe alıp hafif göçmüş ve plastiği kaldırmış.ufak bir arızada servise gönderdiğimde acaba servis darbe aldı diyerek suçu bize atabilirmi?
    3)sabit disk bölgesine ssd yerleştirilebilirmi?
    4)Çanta olarak sağlam ne kullanılabilir?

1-SSD 24 GB .Windows için yetersiz kalması kaçınılmaz bir süre sonra bence.
    3-750GB HDD yi ssd ile değiştirebilirsin.
  • şu anda kullanmakta olduğu ekran kartının hangisi olduğunu nasıl görebiliriz ? veya nasıl değiştirebiliriz ?
  • Şuan kullanılmakta olanı nası görüyoruz'u açıkcası bilmiyorum ancak ekran kartını değiştirme konusunda ben nvidia denetim masasından 3d ayarlarının yönetimi kısmından
    tercih edilen ekran kartını yüksek performanslı nvidia ekran kartını seçtim ve pes 2013 ayarlarını yaparken bunu hemen gördü.herhangi bir yeniden başlatma durumu fln olmadan.sanırım burdan seçimi kendimiz yapabilmekteyiz
  • @mcalhan88;

nVidia ekran kartını kullanarak film izlemek istiyorsanız Splash PRO EX'i kullanabilirsiniz.

Fabrika çıkışı ayarlanmış olduğu gibi işletim sistemini HDD üzerine kurup entegre SSD'yi ExpressCache olarak kullanmanızı öneririm.

Cihazda takılı olan HDD'yi SSD ile değiştirebilirsiniz.

@CΛRNIVΛLE;

nVidia ekran kartının devrede olup olmadığını ve hangi programların kullandığını görmek için aşağıdaki linkteki programları indirip kullanabilirsiniz.

http://support.alienware.com/Support_Pages/restricted_downloads/Mobile/Nvidia_275.33_Beta/NvGPUStateViewer64.exe

http://support.alienware.com/Support_Pages/restricted_downloads/Mobile/Nvidia_275.33_Beta/NvOptimusTestViewer64.exe

• Bende Vatan bilgisayarın kampanyasından bu ürünü satın aldım ama bazı sorunlar yaşıyorum bilgisayarla ilgili

1.Pc şarja takılıyken gayet akıcı fakat şarjdan çıkardığımda işlemlerim yavaşlıyor bariz bir şekilde.Bu Win7'den kaynaklanıyor olabilir mi?
    2.Samsung'un güncelleme programından gerekli udate'leri yapıyorum ama bir kaç driverı update ederken sürekli ağlantı kurulamıyor uyarısı alıyorum.

3.Fifa 13'ü kurup oynayan varsa test sonuçlarını yazarsa sevinirim.
  • Bunun üzerindeki 24 GB SSD yi 120 lik bir ssd ile değiştirmek mümkün mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: durall

Bunun üzerindeki 24 GB SSD yi 120 lik bir ssd ile değiştirmek mümkün mü ?

Mümkün değil. Ssd anakarta entegre.
    Harddiski Ssd ile degisebilirsiniz.

• sleep (uyku)konumundan çıktığında ilk anda fare hareketleri takılıyor. Bilgisayar tamamen kendine gelene kadar takılma devam ediyor 5-10 sn. Sizde de oluyor mu bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

sleep (uyku)konumundan çıktığında ilk anda fare hareketleri takılıyor. Bilgisayar tamamen kendine gelene kadar takılma devam ediyor 5-10 sn. Sizde de oluyor mu bu ?

bende de oluyor aynıı durum.
  • Ekran kalitesi canımı sıktı . Forum sayfalarında fontlar hiç net değil. Gölgeli gibi.

Dün bir arkadaşin full hd ekranlı laptopunu gördüm .
    Cam gibiydi ya . Keşke dedim içimden.

Düzeltmenin bir yolu var midir.

• Arkadaşlar, bir haftadır internet ortamından sürekli takip ediyorum ama hepsiburada'daki 1.770 TL'lik fiyatı dikkate almazsak en uygun fiyat Darty'de 1.874 TL. Sizlerden ricam, daha uygun fiyatla satış yapan/kampanya düzenleyen bir satış noktası olması durumunda buradan paylaşmanız.
    Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.