Selam arkadaşlar laptopu 2. el yeni aldım. temiz problemsiz cihaz, fakat benden önceki arkadaş bolca oyun için kullanmış. Sanırım bu yüzden ısınma problemi var. Termal macun ömrünü tüketmiş diye tahmin ediyorum. Sıcaklık farcry3 de düşük - orta ayarlarda 93 derecelere çıkıyor. Macunu değiştirmek istiyorum kullanacağım macun bu.
Fakat cihazı servise verirsem en az 10 gün beklersiniz dediler. Hani alt tarafı 1 saatlik işi olduğunu bilmesem neyseee :((
Garantisi olduğu için kendim açmayayım diyordum fakat 10 gün onu bekleyene kadar açar yaparım. Ama herhangi bir hata yapmamak için sökme videosu aradım internette bulamadım. Elinizde böyle bir video varmı söküp takarken referans alabileceğim? Veya imkanı olan bir video hazırlayabilirmi.? Daha önce hp ve dell laptoplarımda bu işlemi yaptım. hp de hiç video ya bakmak aklıma gelmedi kasanın sağını solunu patlattım plastik bölgelerini. Dell de video yu takip ettim problemsiz hallettim. Fakat bu model için videosuz işlem yapmaya çekiniyorum. Yardım edebilirseniz çok sevinirim
İşinize yararmı bilmem. Başlığıa bakılırsa 3,5,7 serileri aynı şekilde sökülüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Fire.Sword
İşinize yararmı bilmem. Başlığıa bakılırsa 3,5,7 serileri aynı şekilde sökülüyor.
Video için teşekkür ederim. Fakat tam olarak aynı kasa değil bendeki, yinede benzerlikleri yeterli olur diye umuyorum. Donanım yerleşimi farklı fakat bir şekilde söküp termal macunu değiştireceğim artık. Sağolun.
Rica ederim, yalnız eğer garanti süresi daha çok varsa bence garantiye yollayın. buşuna garantisi gitmesin.