Şimdi Ara

SAMSUNG NP700 G7C KULLANICILAR KULUBÜ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.749
Cevap
22
Favori
145.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atayburak

ben dün bimeks ten 2135 tl ye aldım.ayrıca 213.5tl de hediye çeki verdiler.

tehşir ürünü ve ya sorunlu yazıyordu korktum ben. hayırlı olsun
  • teşekkürler daha elime geçmedi kargoda. fakat telefonla sordum bir problem yokmuş
  • quote:

teşekkürler daha elime geçmedi kargoda. fakat telefonla sordum bir problem yokmuş

bazı problemleri var geri vericem galiba
  • quote:

quote:

teşekkürler daha elime geçmedi kargoda. fakat telefonla sordum bir problem yokmuş

fiyatı kendi söylüyordu aslında. ne gibi sorunları var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baydar17

quote:

quote:

fiyatı kendi söylüyordu aslında. ne gibi sorunları var ?

kasada bir problem yok ama windows update tam olmuyor.update yaptım ama update geçmişinde gözükmüyor.ekran koruyucu süresi bir türlü ayarlanmıyor.şimdilik bunlar.
  • Fiyat cok tatliymis. Bence soylediginiz sorunlar cozulebilir, cozerseniz bizim aldigimiz fiyatin yarisina laptopu almis olacaksiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sizde de herhangi bir sesde hoperlörden pat pıt diye değişik bir ses geliyor mu. daha doğrusu soldakinden geliyor. hem ses sağdan daha yoğun geliyor soldaki çok az ve patlak gibi
     SAMSUNG NP700 G7C KULLANICILAR KULUBÜ
    ayrıca M tuşu çatlak çıktı. geri yolluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baydar17 -- 6 Aralık 2012; 22:01:35 >
  • Yahu bahsettiğiniz sorunlar, salt yazılımsal. Atın bir format veya recovery, bakın nasıl oluyor ?

Dersiniz ki oyun oynarken donma yaşıyorum sürekli, o zaman belki.

Yine de satın aldığınız fiyat olağanüstü, onu söylemeliyim. Eğer cihaz kozmetik ve donanımsal açıdan gerçekten sorunsuz çıkarsa bu fiyata o laptop'u "çalmış" kadar olacaksınız. ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Yahu bahsettiğiniz sorunlar, salt yazılımsal. Atın bir format veya recovery, bakın nasıl oluyor ?

Yine de satın aldığınız fiyat olağanüstü, onu söylemeliyim. Eğer cihaz kozmetik ve donanımsal açıdan gerçekten sorunsuz çıkarsa bu fiyata o laptop'u "çalmış" kadar olacaksınız. ^^

• quote:

arkadaşlar sizde de herhangi bir sesde hoperlörden pat pıt diye değişik bir ses geliyor mu. daha doğrusu soldakinden geliyor. hem ses sağdan daha yoğun geliyor soldaki çok az ve patlak gibi

M tuşunun çatlak olması ve hoparlör sorununu garantiyle halledebilirsin diğer sorunlar yazılımsal ve giderilebilecek şeyler aldığın fiyat çok çok uygun ama iade etmek istiyorsan senin kararın.

• quote:

arkadaşlar sizde de herhangi bir sesde hoperlörden pat pıt diye değişik bir ses geliyor mu. daha doğrusu soldakinden geliyor. hem ses sağdan daha yoğun geliyor soldaki çok az ve patlak gibi

M tusu patlak cikmadi. Aynisi bana o tusuna olmustun bastir ve yerine tekrar girecek. Hoparlor icinservise verebilirsin ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond Warrior

quote:

M tusu patlak cikmadi. Aynisi bana o tusuna olmustun bastir ve yerine tekrar girecek. Hoparlor icinservise verebilirsin ama.

mobil sürümde görünmüyor çatlak kardeş bildiğin tırnağımla hissediyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Maxsi

quote:

M tuşunun çatlak olması ve hoparlör sorununu garantiyle halledebilirsin diğer sorunlar yazılımsal ve giderilebilecek şeyler aldığın fiyat çok çok uygun ama iade etmek istiyorsan senin kararın.

ilk günden garantiye vermek canımı sıkıyor. webcami full karanlık gösteriyor ve klavyeden çıkan sıcaklığı hissediyorum fandan hiç bir şey hissetmiyorum. sizin klavye ısınıyor mu ?

• quote:

Yahu bahsettiğiniz sorunlar, salt yazılımsal. Atın bir format veya recovery, bakın nasıl oluyor ?

gece farkedememişim gündüz ışıkta bakınca kapakta samsung yazısını altında 6-7 cm lik derin bir çizik var.bir tane de kapağın köşesinde.fiyat galiba bundan düşükmüş.
    normal fiyattan bunu kimse almaz zaten.neyse ziyanı yok diğer sorunları hallettim.makina gerçekten süper.
  • quote:

quote:

gece farkedememişim gündüz ışıkta bakınca kapakta samsung yazısını altında 6-7 cm lik derin bir çizik var.bir tane de kapağın köşesinde.fiyat galiba bundan düşükmüş.
    normal fiyattan bunu kimse almaz zaten.neyse ziyanı yok diğer sorunları hallettim.makina gerçekten süper.

o fiyata tek sorunu o çizikler olsun 2-3 tane alırdım stokta olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baydar17 -- 7 Aralık 2012; 10:00:26 >

• quote:

quote:

Valla benim gözüm üzerindeydi Bimeks'teki o ürünün ama çok da korkuyodum, nasip sizeymiş, çizikten zarar gelmez sonuçta aynı performansı yarı fiyata alıyosunuz, donanımsal bir sorun yoksa süper fiyat...

• Merhaba arkadaşlar makinayı geçen haftalarda vatanın %30 indiriminden aldım ve Samsung NP700G7C kullancıları arasına katılmış bulunmaktayım. Makinayı aldığım gibi ana harddiske 128 SSD taktım Wi7 kurdum. performans süper. 2 .harddisk yuvasına 1500gb seagete taktım fakat 1500'lükler kalın olduğundan sığmadı tabiki...bende alt kapağa sanayide ince bir hava kanalı benzeri bir kanal açtım harddisk biraz dışarı taşıyor ama milim taşma olduğundan sıkıntı yok... üzerine dekoratif kumaş görünümlü bantlardan çektim laptopun operasyon gördüğü bile belli olmuyor ilerde 2,5" 2TB'lar ucuzlayınca takma durumum var... (foto ve videoları paylaşmak isterdim ama forumda nasıl paylaşılır bilmiyorum.) 128SSD+ 1500GB harddisk kombinasyonu süper oldu 8GB SSD boşa çıktı..hiçbir amaçla kullanılmıyor o canımı sıktı sadece sistem çok hızlı olduğundan ne saanal bellek nede Readyboosta kullanmaya izin vermiyor win7....arkadaş sık kullandığım programları 8lik SSDye yüklemememi önerdi....SSD değilde eğer normal haddisk ve kullaıyorsanız 8GB'ı gelişmiş ayarlardan sanal bellek olarak atayın puan 6.9 a fırlıyor win8'de SSD varmış gibi çalışıyor makina...yani ilk etapta SSD almaya gerek yok pek o kadar... ama SSD ana disk ve win7 varsa...birde görsel öğeleri kapatınca makinanın ne hızda çalıştığını göremiyorsunuz bile...hatta fast bios bile hatta verdi bende...fast bios açıkken 1500GB harddisk harici klavye+mouse kendini toparlayamadığından makina açılmıyordu...fast biosu bile kapatmak zorunda kaldım. Tek sorunum win7 de mode shiftte görsel geçişin olmaması, orjinal sitesinden tüm driverları yazılımları + mode shift i yükledim geçiş yapıyor fakat görsel efekti uygulamıyor...halleden olursa sevinirim. Birde win7 de bir aygıtın driverını bulamadı SM BUS DENETLEYİCİSİ diyor..ama sıkıntı yaratmadı makina düzgün çalışıyor. Bu arada LAptopu modifiye eden Gökhan Tekin arkadaşımada burdan teşşekkürü bir borç bilirim. bu haftada yeni RAM takacağız...2x8'de tavsiyesi olan varmıdır? Teşekkürler.

• Easy software managerı ne zaman açsam program anında kitleniyor, yanıt vermiyor. Çok uyuz oldum bu programa.

Güncelleme çıkıyor açınca, tamama bastığım an kitleniyor. Kaldırdım yine kurdum ama durum aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nvdr -- 7 Aralık 2012; 19:33:05 >
  • Çizik de olsa, hatta bir tarafta vuruk da olsa o fiyata bu laptop çok iyi. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hpenguen

Merhaba arkadaşlar makinayı geçen haftalarda vatanın %30 indiriminden aldım ve Samsung NP700G7C kullancıları arasına katılmış bulunmaktayım. Makinayı aldığım gibi ana harddiske 128 SSD taktım Wi7 kurdum. performans süper. 2 .harddisk yuvasına 1500gb seagete taktım fakat 1500'lükler kalın olduğundan sığmadı tabiki...bende alt kapağa sanayide ince bir hava kanalı benzeri bir kanal açtım harddisk biraz dışarı taşıyor ama milim taşma olduğundan sıkıntı yok... üzerine dekoratif kumaş görünümlü bantlardan çektim laptopun operasyon gördüğü bile belli olmuyor ilerde 2,5" 2TB'lar ucuzlayınca takma durumum var... (foto ve videoları paylaşmak isterdim ama forumda nasıl paylaşılır bilmiyorum.) 128SSD+ 1500GB harddisk kombinasyonu süper oldu 8GB SSD boşa çıktı..hiçbir amaçla kullanılmıyor o canımı sıktı sadece sistem çok hızlı olduğundan ne saanal bellek nede Readyboosta kullanmaya izin vermiyor win7....arkadaş sık kullandığım programları 8lik SSDye yüklemememi önerdi....SSD değilde eğer normal haddisk ve kullaıyorsanız 8GB'ı gelişmiş ayarlardan sanal bellek olarak atayın puan 6.9 a fırlıyor win8'de SSD varmış gibi çalışıyor makina...yani ilk etapta SSD almaya gerek yok pek o kadar... ama SSD ana disk ve win7 varsa...birde görsel öğeleri kapatınca makinanın ne hızda çalıştığını göremiyorsunuz bile...hatta fast bios bile hatta verdi bende...fast bios açıkken 1500GB harddisk harici klavye+mouse kendini toparlayamadığından makina açılmıyordu...fast biosu bile kapatmak zorunda kaldım. Tek sorunum win7 de mode shiftte görsel geçişin olmaması, orjinal sitesinden tüm driverları yazılımları + mode shift i yükledim geçiş yapıyor fakat görsel efekti uygulamıyor...halleden olursa sevinirim. Birde win7 de bir aygıtın driverını bulamadı SM BUS DENETLEYİCİSİ diyor..ama sıkıntı yaratmadı makina düzgün çalışıyor. Bu arada LAptopu modifiye eden Gökhan Tekin arkadaşımada burdan teşşekkürü bir borç bilirim. bu haftada yeni RAM takacağız...2x8'de tavsiyesi olan varmıdır? Teşekkürler.

Selamlar, hpenguen.

Bende notebook geldiği gibi: 500 + 500 GB HDD ve 8'lik iSSD. Windows 7 64bit kullanıyorum.

Bahsettiğin "sanal bellek" olarak atamayı yapabiliyor muyum bu koşullarda ? Nereden acaba ? Yönetimsel Araçlar > Disk Yönetimi kısmında göremedim de.

• Arkadaşlar;

aranıza yeni katıldım ancak merak ettiğim bazı konular var:

1- Resimde de görüldüğü üzere ram kullanımı çok fazla bunun sebebi sizce nedir; nasıl düzeltebilirim ?

2- Mousepad de sayfayı aşağı-yukarı ve sağa-sola kaydırmayı sağlayan düzeni nasıl faal hale getirebilirim. ?

3- 8 GB ssd'nin faal olduğunu nasıl anlayabiliriz ? (Bu soruyu soruyorum çünkü başlangıç programlarını sınırlamama rağmen bilgisayar 23 saniyede açılıyor.)

Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.