Şimdi Ara

Samsung NP900X3A-A01 kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer kullanan varsa bir başlık açalım en azından. Böylelikle olumlu olumsuz ne varsa paylaşabiliriz.
    Teşekkürler...

• iş ve normal kullanım için pc alan arkadaşlar oldu indirimlerle hatta bir zaman teknosada yanlışık yaptılar heralde bizde şaşırdık 660tl'ye bile alan oldu:) heralde netbook'la karıştırdılar.alanlar mevcut.
  • Galiba ya kullanan yok ya da forumlarda takılmıyorlar.
  • keşke biriler yazssada bilgilensek şuan forumda ultrabook olarak sadece asusun kullanıcıları yazyıyor iyi yada kötü yönleri
  • kullanıcıları genelde forumda takılmıyor herhangi bir konu başlığı yok bu konuda o kullanıcılardanda herhangi bir şikayet gelmedi ürün konusunda.asusun zenbook serileri ucuz olduğu için buna nazaran alanlar çok konu başlığı açtılar,samsung vatanda şuanda indirimle 2200 civarları satılıyor alınabilir
  • macbook air katili olabilecek bir ürün mü sizce? ekranı, kalitesi ,ssd , inceliğiyle oldukça benzer.
    ama ultrabook dememişler.
  • ultra book sınıfıdır 20112in en ince bilgisayarıydı revize edilmiş üst modelleri çıktı burda da dediğiniz şekilde başlık açıldı macbook katili diye ekran kalitesi olarak çok iyi normal bilgisayarlarda 300nit parlaklık varken bunda 400nit parlaklık var düşünüldüğü gibi sıkıntı yaratmıyor yansımayı engelliyor güneçli havalarda sıkıntı oluşturmuyor.buradan detaylı incelemesini yapabilirsinizhttp://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/notebook-computers/ultra-portable/NP900X3A-B01TR/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

ultra book sınıfıdır 20112in en ince bilgisayarıydı revize edilmiş üst modelleri çıktı burda da dediğiniz şekilde başlık açıldı macbook katili diye ekran kalitesi olarak çok iyi normal bilgisayarlarda 300nit parlaklık varken bunda 400nit parlaklık var düşünüldüğü gibi sıkıntı yaratmıyor yansımayı engelliyor güneçli havalarda sıkıntı oluşturmuyor.buradan detaylı incelemesini yapabilirsinizhttp://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/notebook-computers/ultra-portable/NP900X3A-B01TR/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=

A01 ile B01 arasında ne fark var biliyor musunuz?

• birinde işlemci i5 2467m (1.6 ghz) diğerinde i5 2537m (1.4 ghz) işlemci bulunur.turbobost'la 2.3-2.4 hızlarına çıkabiliyorlar.
  • quote:

birinde işlemci i5 2467m (1.6 ghz) diğerinde i5 2537m (1.4 ghz) işlemci bulunur.turbobost'la 2.3-2.4 hızlarına çıkabiliyorlar.

Tek fark işlemci mi?
  • evet
  • quote:

birinde işlemci i5 2467m (1.6 ghz) diğerinde i5 2537m (1.4 ghz) işlemci bulunur.turbobost'la 2.3-2.4 hızlarına çıkabiliyorlar.

az önce aldım bir tane .
    şarja taktım şimdi. dolsun açacam. :)
    bakalım nasıl bişey.
    asus prime tablet vereceklerdi.parasını ödemiştim. gelmedi bir türlü. bende üstüne para verim bunu aldım.
    inşallah doğru seçim yapmışımdır.
    macbook air e benziyor özellikleri.
    sadece içinden kılıf çıkmadı bende. taşıma kılıfı. kitapçığında var gibi görünüyor. ama belki yurtdışında veriyorlardır.

http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/notebook-computers/ultra-portable/NP900X3A-B01TR/index.idx?pagetype=prd_detail

• quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

quote:

az önce aldım bir tane .
    şarja taktım şimdi. dolsun açacam. :)
    bakalım nasıl bişey.
    asus prime tablet vereceklerdi.parasını ödemiştim. gelmedi bir türlü. bende üstüne para verim bunu aldım.
    inşallah doğru seçim yapmışımdır.
    macbook air e benziyor özellikleri.
    sadece içinden kılıf çıkmadı bende. taşıma kılıfı. kitapçığında var gibi görünüyor. ama belki yurtdışında veriyorlardır.

http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/notebook-computers/ultra-portable/NP900X3A-B01TR/index.idx?pagetype=prd_detail

Hayırlı olsun güle güle kullanın, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim, hangi modeli nereden kaça aldınız?

• 2200 tl gibi aldım. vatandan.
    ürün çok iyi. hızlı sessiz kaliteli.
    tek kusur bir tane ölü piksel çıktı. belli belirsiz ama.. yani görmeye çalıştığımda bile bulamıyorum çoğu zaman :)
    sanırım bu kadar kusur kadı kızında da olur.
    heralde macbooklarda ölü piksel çıkmıyordur. onların da üstünlüğü böyle işçilik hataları olmamasında belki de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 12 Şubat 2012; 15:40:32 >
  • bir kusuru da wifi performansı.
    modemle aynı odadaysanız full çekiyor. salona gidiyorum 2 çizgiye düşüyor .

edit:gerçi galaxy s2 ile aynı testi yaptım o da yan odada yavaş çıktı. benim modemden belki de
    .
    ama wifi çekimi diğer kullandığım acer laptop kadar güçlü değil kesinlikle yine de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 12 Şubat 2012; 15:39:17 >
  • Micro sd card girişinde sorun yok. Kendiliğinden çıkması zor. İttirince clik li. (ne diyeceğimi bilemedim :) )

Edit: Bilgisayarın kılıfını nereden bulabilecğimizi bilen varsa paylaşabilir mi lütfen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dinazoor2001 -- 12 Şubat 2012; 22:50:39 >
  • quote:

2200 tl gibi aldım. vatandan.
    tek kusur bir tane ölü piksel çıktı. belli belirsiz ama.. yani görmeye çalıştığımda bile bulamıyorum çoğu zaman :)
    heralde macbooklarda ölü piksel çıkmıyordur. onların da üstünlüğü böyle işçilik hataları olmamasında belki de

kanoute, seni bizim s2 bölümünden hatırlıyorum. bende asus zenbook vardı fakat servislik bir durumu oldu ve iade kararı çıktı. bende arayıştayım ve bu ürünü izlemedeyim. ne düşünüyorsun, sence varmı wifi dışında zayıflıkları? yani tuş basma hassasiyeti nedir, klavye aydınlatması vardı galiba diye hatırlıyorum. cihazda sessizlik ne boyutta, çünkü zenbook ta ses filan hiç duymuyordum ben. ısınma varmı, ssd performansı nasıl ve özellikle multi touchpad nasıl? bilgilendirirsen sevinirim. asus ta çift parmakla aşağı yukarı yaparak kolaylıkla scroll yapıyordum. üç parmakla masa üstüne geliyordu. çift parmakla sağ sol yaparak sayfayı sağa sola götürüyordu. bu gibi kullanımsal özellikleri nasıl acaba? biraz kafanı ağrıtıyorum ama naparsın.

• şu 660TL ye alanları tanıyor olsaydım keike 1 tane de ben alırdım ya şanssızlık işte :D

@norton772 iade kararı neden oldu? değişim teklif ettiler mi?

@kanoute piksel hatası nadir olan birşeydir. ama çok ortada bi yerde değilse ve her zaman kendini göstermiyorsa dert etmeye değmez. tek kusuru o olur umarım dediğiniz gibi. diğer özelliklerden kullanımdan memnunsanız sorun yok demektir.
    bu arada yan yana 3 farklı yerlerde ise 5 piksel hatasından ürün değişimi varsa samsung ta kafanıza çok takılırsa bundan yararlanmanızı sağlayacak numaralar var

bu arada aynı şekilde sgalaxy s2 var bende de netbbok kadar çekiyor ancak. ince tasarım olduğu için anten boyutları biraz ufaltılıyor olabilir. o yüzden normal laptoplara göre daha düşük olabilir çekim gücü.
    bende evin bir köşesinde modem mesela salonun girişi bile yeterince uzak oluyor. çözüm wifi modemi evin en orta noktasına konumlandırmak olacaktır. bunun dışında dışarıda wifi bağlantılarında mesela okulda işte bir sıkıntı yaşanacağını sanmam.

Bu arada kullanıcılara sormak istiyorum. Şarjı ne kadar gidiyor. tek şarj ile kaç saat dakika kullanabiliyorsunuz?
    5900mAh az değil. en az 5-6 saat yeter diye düşünüyorum ama sizin tecrübelerinizi öğrenmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 20 Şubat 2012; 18:54:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

2200 tl gibi aldım. vatandan.

kanoute, seni bizim s2 bölümünden hatırlıyorum. bende asus zenbook vardı fakat servislik bir durumu oldu ve iade kararı çıktı. bende arayıştayım ve bu ürünü izlemedeyim. ne düşünüyorsun, sence varmı wifi dışında zayıflıkları? yani tuş basma hassasiyeti nedir, klavye aydınlatması vardı galiba diye hatırlıyorum. cihazda sessizlik ne boyutta, çünkü zenbook ta ses filan hiç duymuyordum ben. ısınma varmı, ssd performansı nasıl ve özellikle multi touchpad nasıl? bilgilendirirsen sevinirim. asus ta çift parmakla aşağı yukarı yaparak kolaylıkla scroll yapıyordum. üç parmakla masa üstüne geliyordu. çift parmakla sağ sol yaparak sayfayı sağa sola götürüyordu. bu gibi kullanımsal özellikleri nasıl acaba? biraz kafanı ağrıtıyorum ama naparsın.

Wifi ve de card girişi kapanmaması dısında süper

• @kanoute, wifi ve card girişi kapanmamasından kastın nedir onu anlayamadım. wifi den kasıt herhalde açılır açılmaz ilk fırsatta wifiye bağlanmasını anladım ama aydınlatırsan sevinirim. card olayı nedir bu arada?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.