Güzel göz Sevgili Akın sanırım senin mercek de Schneider - KREUZNACH baksana feci odaklamışsın üzerimize gözü ( Bu arada kullandığım 2. Schneider - KREUZNACH lens olacak. LG Shine Silver kullanıyorum da telefon olarak. Onunda Merceği bundan )
quote:
Orjinalden alıntı: tanreall
Arkadaşlar selamlar, ben İzmir ' den Çınar. Öncelikle belirtmeliyim ki tüm arkadaşların vermiş olduğu örnek resim video ve bilgiler çok etkileyici ve faydalı. Forumu yaklaşık 2 saat inceledikten sonra bu makinayı almaya karar kıldım. Ekteki resimdeki fiyatlar gerçek mi yoksa ben mi hayal görüyorum. Halka ile iaşretlediğim taksit oranları ile bu makinaya sahip olabiliyor muyuz ? ( Hepsiburada ) Eğer öyleyse derhal siparişimi vermek istiyorum ve Fan Club a katılmak istiyorum. Hepsiburada dan alışveriş yapan arkadaşlar bana tüyo verebilrlerse çok memnun olurum. Herhangi bir yazı belirtmelimiyim. AKINLASINN arkadaşımız bir belirtme yazısı yazdım ve jelatini dahi açılmamış geldi diyor. SÖylediğim gibi arkadaşlar gerçekten 6 aylık yada 10 aylık taksit imkanları resimdeki gibiyse derhal edinmek istiyorum sevgiyle esenle kalın. Kutu içeriğinden kart ve kılıf çıkması için herhangi bir ek ücret ödüyor muyuz bilmek istiyorum. Ve bu süperhızlı sipariş ne oluyor onuda açıklayacak arkadaşlara minnettarlığım sonsuz olacaktır
Stoklarda bitmeden siparişini vermek istiyorum geç kalmadan. Bana sipariş konusunda öneri ve tedbirleri öğütleyecek arkadaşları can kulağı ile dinliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim, saygılar ...
ben de hepsiburda dan aldım. çarşamba akşam sipariş verdim cuma saat 10:00 da elimdeydi. kart ve kılıf ücretsiz. hiç bir yazı yazmadım ve açılmamış jelatini ile geldi.
ayrıca acele etmenizi öneririm çünkü ben bu makinayı yalnızca hepsiburda da gördüm. sanırım çok talep var her an stoklar tükenebilir. ben bonus a 12 taksit(271ytl/12) ve aras kargo teslimatıyla aldım.
Çok teşekkür ederim fakat kredi kartıma bu sabah para yatıracağım. Yanılmıyorsam para yatırıldıktan 1 gün sonra işlem yapaibliyoruz. BU da demek oluyor ki salı ( yarın ) sipariş verebiliyorum. Umarım stokta bitmeden alırım :(
evet acele etmekte fayda var.çünkü ben 267 ytl den aldım ve şu an 271 ytl..
umarım pişman olmazsın.
mavi bilgisayarda kampanya ile sanırım 280 lira civarı çokta acele etmeyin :) sanırım bu makineler stok fazlası
quote:
Orjinalden alıntı: the_virtue
Samsung NV8 alıcam ama çok fazla profesyonel bir alet midir?Ben annemin babamın rahat kullanabileceği bir makine istiyorum ama başka tavsiyeleriniz olur mu?
quote:
Orjinalden alıntı: kamilozkan
quote:
Orjinalden alıntı: Businesss
quote:
Yorumlar için teşşekürler. bulut fotolarının biraz daha ışık istediği aşikar. yeni denemelerim aşağıda, sanırım ışık problemini çözemedim
ya hocam çektiğin fotolara bakınca yaw bu benim makinemmi diye şaşırıyorum.
Makine zorlamayla böyle kötü fotolar çekemez :D
Bu forumun amacının fikir teatisinde bulunmak ve yardımlaşmak olduğunu sanmıştım.Bir arıza gördüğünüzde -daha iyi bildiğinizi iddia ediyorsanız- nasıl düzeltileceğini söylersiniz. Yok eğer doğrusunu siz de bilmiyorsanız bari susun da arif sansınlar...
Tamam hocam sinirlenme.Sinirlendirdim seni kusura bakma
Makineye alıştıktan sonra senden daha güzel fotoğraflar bekliyorum
Arkadaşlar kredi kartıma para yatırmış bulunmaktayım az önce limiti açtım bayağı bi gece 12 den sonra siparişimi veriyorum.
Umarım bir aksilik yaşanmaz ve sağ salim elime gelir makina. Bu arada arkadaşlar bu cihazın gümüş rengi yok demi ? Siyah gayet iyi çünkü kakalamasınlar bize son 4 gün diye gümüş renkte olanı falan
Bu arada yavaş yavaş tripod tavsiyelerinide alalım. Tripod şart olacak sanırım. Gelsin makrolar
quote:
Arkadaşlar kredi kartıma para yatırmış bulunmaktayım az önce limiti açtım bayağı bi gece 12 den sonra siparişimi veriyorum.
Umarım bir aksilik yaşanmaz ve sağ salim elime gelir makina. Bu arada arkadaşlar bu cihazın gümüş rengi yok demi ? Siyah gayet iyi çünkü kakalamasınlar bize son 4 gün diye gümüş renkte olanı falan
Bu arada yavaş yavaş tripod tavsiyelerinide alalım. Tripod şart olacak sanırım. Gelsin makrolar
Tabiki senin zevkin ama bana göre gümüş renk olsa bile bu makineye hiç ama hiç yakşmaz.Acayip sırıtır bence.(Tartışma konusu değil sadece bireysel tercihimdir)
Çünkü bu alet zarifliği ve şıklığını onu saran iskeletiyle birlikte kendine bir imaj çizen siyah renginden oluşmuş.
Aynı yorumu yapıyoruz Bende siyah olarak güzel görüyorum gümüş yakışmaz. Oradaki yazım yanlış anlaşıldı sanırım. Samsung S850 nin Gümüş ve Siyah renk olarak 2 çeşidi var. Ve iyi durmuyor gümüş rengi. Siyah daha tatlı. O yüzden söyledim eğer NV8 inde gümüşü falan varsa benden uzak dursun Son 4 gün diye ne renk gelirse kakalıyorlarmış falan :P Bu arada siparişimi sağsağlim versemde bende Club' katılsam. Beni aranızda görmek isterseniz tabiki
Dostum işyerindeyim kafam biraz karışık..Yanlış okumuşum Ben de sandım gümüş istiyorsunuz..Ama bir kez daha okudum ve hatamı anladım.Tekrar kusura bakmayın
Problem değil dostum rahat ol Bu arada flashı kırmayı başaran bir arkadaşa rastladım. Eliyle falan kaldırmış sanırım birşeyler olmuş. Öyle bir sorun varsa nasıl anlayacağız ? Cihaz çekim yaparken flash gerektiren yerlerde kendisi mi açılıyor yoksa biz kendimiz mi açıyoruz flash kapağını ?
arkadaşlar bende nv8 almak istiyorum acaba eskişehirden arkadaşlar varsa media markt yada başka bi yerde bu makinayı bulma imkanımız var mı?
quote:
Problem değil dostum rahat ol Bu arada flashı kırmayı başaran bir arkadaşa rastladım. Eliyle falan kaldırmış sanırım birşeyler olmuş. Öyle bir sorun varsa nasıl anlayacağız ? Cihaz çekim yaparken flash gerektiren yerlerde kendisi mi açılıyor yoksa biz kendimiz mi açıyoruz flash kapağını ?
flash gereken yerlerde flaş seçeneği kapalı da olmadığı sürece aet flaşı otomatik açıyor elinizle açmayın da demiş kılavuzda... siz işiniz bitince flaşı elinizle kapatıyorsunuz...
quote:
Orjinalden alıntı: the_virtue
Samsung NV8 alıcam ama çok fazla profesyonel bir alet midir?Ben annemin babamın rahat kullanabileceği bir makine istiyorum ama başka tavsiyeleriniz olur mu?
quote:
Orjinalden alıntı: xl_ocean
kendi fikrim kullanımı kolay sayılır.dokunmatik tuşlar eli büyük olanlar ve teknolojiye uzak kalanlar için sıkıntı olabilir.çünkü bir tuş birkaç farklı özelliğe komuta edebiliyor farklı fonksiyonlar sayesinde..bu da uzak birisi için zor çözülebilir...kullanacak kişiler böyle şeylere yatkınsa al değilse başka ürüne bak.başka ürünleride bilmediğim için tavsiye veremem.
arkadaşım kesinlikle alma profesyonel ötesi bir makinadır kendileri ve kullanabilmek için süper ötesi bir zekaya sahip olman lazım...
xl_ocean olarak önceki sayfada açıklama yaptım bilmem hiç baktın mı???
Hepsiburada.com'da dün süper hızlı gönderi yoktu ve fiyatı 270 küsür idi.Şimdi fiyatı düşmüş ve süper hızlı gönderi var hemen sipariş ettim 2 gün içinde elimde olur inşallah..
güle güle kullan umarım memnun kalırsın...
fotolarını bekliyoruz.
quote:
yok flash kendi açılıyor ama benimkinde bir problem vardı ve kendisi bir arkadaşında yaşadığı gibi yarım açılıyordu ve sen üğstüne dokunduğun zaman tam açılıyordu,o anda bişeler oldu ve kapanmaz oldu işte sanırım pimi kırılmış...
quote:
quote:
quote:
quote:
Yorumlar için teşşekürler. bulut fotolarının biraz daha ışık istediği aşikar. yeni denemelerim aşağıda, sanırım ışık problemini çözemedim
ya hocam çektiğin fotolara bakınca yaw bu benim makinemmi diye şaşırıyorum.
Makine zorlamayla böyle kötü fotolar çekemez :D
Bu forumun amacının fikir teatisinde bulunmak ve yardımlaşmak olduğunu sanmıştım.Bir arıza gördüğünüzde -daha iyi bildiğinizi iddia ediyorsanız- nasıl düzeltileceğini söylersiniz. Yok eğer doğrusunu siz de bilmiyorsanız bari susun da arif sansınlar...
Tamam hocam sinirlenme.Sinirlendirdim seni kusura bakma
Makineye alıştıktan sonra senden daha güzel fotoğraflar bekliyorum
Yok üstad sinirlenmek falan değil. sadece ben ve benim gibi digital fotoğraf makinalarına yabancı olanlar için tavsiyeler bekliyorum. Ben zaten çektiğim pozlar çok güzel iddiasıyla koymadım fotoları;nerede hata yaptığımı sizlerden öğrenmek için foruma ekledim. Çektiğim bulut fotolarını SCENEden manzara modunda çektim ama istediğim sonuçları vermedi. manuel de denedim ama sonuç ortada! Özellikle manzara çekimleri için manuel ayarlarda tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler