Şimdi Ara

<<<->>> Samsung NV8 Fun CLUB <<<->>> (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
3
Favori
87.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: InTerCeptor

güle güle kullan umarım memnun kalırsın...

fotolarını bekliyoruz.

Teşekkürler ama ilk önce biraz sabit konulardaki dersleri okumam lazım
  • fotoğraflar gayet güzel.

peki; video modundan memnun musunuz ? video modunda çekim yaparken zoom yaptıgınızda sessiz mi çekiyor? sesleri almıyor mu ? rapide yüklenen videoda o hissi verdi bana sanki :S
  • Siparişim Sarıyer Aras Kargo şubesine yönlendirilmiş.Acaba saat kaça kadar teslimat yapıyorlar?1-2 saat içinde belki teslim alırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: haKannEfrEt

fotoğraflar gayet güzel.

peki; video modundan memnun musunuz ? video modunda çekim yaparken zoom yaptıgınızda sessiz mi çekiyor? sesleri almıyor mu ? rapide yüklenen videoda o hissi verdi bana sanki :S

maalesef dostum Zoom islevi sirasinda ses alimini kapatiyor cihaz bu is siz zoom tusundan elinizi cekence kadr dewam ediyor; simdilk büyük bir - diyebilecegimi tek olay bu sanirsam. Ancak vidyo cekmek mercege büyük zararlar verdigi ortada(uzun süreli cekimler) onun icin daha cok foto yönüyle kullanilirsa iyi olur kanisindayim
  • bilgilendirme icin tesekkurler.keske öyle birşey yapmasaydı da siparisimi verseydim suan 269 ytl de HB de.
  • Bu NV8 çok hızlı bir satış yaptı diğer makinelere göre. En güzeli de bu topic çok hızlı ilerliyor.

Bu makine de tek kötü şey bence pilinin minikliği. Gerisi sorunsuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: haKannEfrEt

bilgilendirme icin tesekkurler.keske öyle birşey yapmasaydı da siparisimi verseydim suan 269 ytl de HB de.

ne yani almamak icin tek sebebin ZOOM modunda ses kaydinin olmamasi mi simdi anlamdim? bence tekrar bir düsün derim; fiyat\performans basarili bir cihaz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 28 Temmuz 2008; 19:01:05 >
  • Tek sorun pil benim için.dükkandan falan yedek pil alabilirmiyiz acaba?
  • Ben eminönü, sirkeci civarında bulamadım. O nedenle dışardan sipariş ettim. İnşallah bu hafta gelir.
    quote:

Orjinalden alıntı: katastrof54

Tek sorun pil benim için.dükkandan falan yedek pil alabilirmiyiz acaba?
  • Bazı bulut ve makro denemeleri... Sanırım öncekilere nazaran biraz daha iyi oldular.

<<<->>>  Samsung NV8 Fun CLUB   <<<->>>

• Yukarıdaki bulut resimlerinde dalgalanmalar var. ancak benim pc de baktığımda dalgalanmalar görünmüyor. gayet net fotolar gibi duruyor. hatta crop halinde bile görünmüyorlar. ancak foruma yüklediğimde bozuluyorlar. çözemedim gitti.
  • Cumartesi günü sipariş ettim ve hayırlısıyla Cuma günü elime gecer sanırım.aslında sadece dijital fotoğraf makinesi almak için girmiştim ve ilk baktığım makineydi söyle bir özelliklerine baktım ve hemen sipariş ettim.açıkcası yorumları okudukça iyi bir iş seçim yaptığıma inanıyorum.gerçi elime alıp bir kaç fotograf çektikten sonra daha iyi anlayabileceğim ama...

Bu arada aynı gün sipariş ettiğim ve aynı gün kargoya verilen 2 ayrı parça elektronik 2 ayrı kutuda 2 kargo ile gelirmi yaw ne sans hepsiburada yı tebrik ediyorum yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamilozkan

Yukarıdaki bulut resimlerinde dalgalanmalar var. ancak benim pc de baktığımda dalgalanmalar görünmüyor. gayet net fotolar gibi duruyor. hatta crop halinde bile görünmüyorlar. ancak foruma yüklediğimde bozuluyorlar. çözemedim gitti.

Yukarıdaki bulut fotosunun orj. aşağıda yükledim. onda dalgalanma yok
    http://r apidshare.com/files/133136142/SNV80357.JPG.html

• arkadaşlar foto paylaşımı ekleyemiyorum. bu fotoların boyutlarını nasıl düzeltecez yada şöyle sorim croplarını nasıl alacaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bar_x

arkadaşlar foto paylaşımı ekleyemiyorum. bu fotoların boyutlarını nasıl düzeltecez yada şöyle sorim croplarını nasıl alacaz...

arkadasim resmini cek; git ctrl copy+V ile PAINT e yapistir; sonra istedigin yeri kutuya al; sonra onu kes(ctrl+x) ordan git yeni paint penceresine yapistir; onu farkli kaydet JPEG olark iste bu kdr
  • ben resim boyutlarını powertoys programı ile yeniden boyutlandırıyorum.www.tamindir.com dan indirebilirisin. bu programı kurduktan sonra resimlerin üzerinde sağ tıkla ve "resize picture" seç. aynı dosya içerisinde yeniden boyutlandırılmış hali oluşuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinardicli

quote:

Orjinalden alıntı: bar_x

arkadaşlar foto paylaşımı ekleyemiyorum. bu fotoların boyutlarını nasıl düzeltecez yada şöyle sorim croplarını nasıl alacaz...

arkadasim resmini cek; git ctrl copy+V ile PAINT e yapistir; sonra istedigin yeri kutuya al; sonra onu kes(ctrl+x) ordan git yeni paint penceresine yapistir; onu farkli kaydet JPEG olark iste bu kdr

teşekkürler kardeşim saolasın :)))
  • çekmiş olduğum fotoğraflardan bi kaç tane örnek. bu işte yeniyim eksik olduğum yönlerde uyarı ve önerilerinizi bekliyorum...

• ARkadaşlar A ve S modu ne oluyor makinada ya ? Daha önce S850 alacaktım fakat hiçbiryerde bulamayınca bu NV8 e yöneldim. S850 de A ve S modları varmış. Bunda yok sanırım. Bu bir eksiklikmidir net çekimi etkiler mi ? Ve son bir soru S850 mi daha iyi yoksa NV8 mi ? A sanırım automatic mantıken S de semi
  • Arkadaşlar siparişimi vermiş bulunmaktayım 2 gün içinde elinizde olur falan dediler ama süper hızlı gönderi olayı vardı üründe. Sizce Çarşamba gelme ihtimali var mı yoksa Perşembe falan bende olur mu ?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.