Şimdi Ara

<<<->>> Samsung NV8 Fun CLUB <<<->>> (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
3
Favori
87.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süperhızlı gönderide olan ürünler 1 günde geliyor.

Salı öğlen 2'de sipariş vermiştim bir ürünü. Çarşamba saat 10'da kargo kapıyı çalıyordu
  • İnşallah bakalım gelsin bir an önce artık
    Bu arada nasıl çekildiğini merak ettiğim bir fotoğraflama tekniği var bilen arkadaşlar hangi ayar ve koşullarda yapıldığını söylerlerse çok memnun olurum. Ekte verdiğim gibi bir çok örneğine rastladım. Çözünürlük elbette değişkenlik gösterebilir ki bu resim büyük olasılıkla profesiyonel bir makina ile çekilmiş. Ben sadece işin anafikrini kavramak istiyorum. Yüz bembeyaz giysi ve arkaplan simsiyah bence harika bir teknik. Bilen arkadaşlar açıklayabilirlerse çok faydalı olmuş olurlar saygılarımla

Edit: Belkide fotoğraf düzenleme programları kullanıyor olabilirler. Nasıl yapılıyorsa öğrenmek istiyorum. ( Photoshop bilgim vardır, bilginize. Hue yada contrast ayarlarıyla oynanmışta olabilir sonuçta profesiyonel bir hale gelmiş. )

<<<->>>  Samsung NV8 Fun CLUB   <<<->>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 29 Temmuz 2008; 4:42:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: InTerCeptor

quote:

Orjinalden alıntı: the_virtue

Samsung NV8 alıcam ama çok fazla profesyonel bir alet midir?Ben annemin babamın rahat kullanabileceği bir makine istiyorum ama başka tavsiyeleriniz olur mu?

quote:

Orjinalden alıntı: xl_ocean

kendi fikrim kullanımı kolay sayılır.dokunmatik tuşlar eli büyük olanlar ve teknolojiye uzak kalanlar için sıkıntı olabilir.çünkü bir tuş birkaç farklı özelliğe komuta edebiliyor farklı fonksiyonlar sayesinde..bu da uzak birisi için zor çözülebilir...kullanacak kişiler böyle şeylere yatkınsa al değilse başka ürüne bak.başka ürünleride bilmediğim için tavsiye veremem.

arkadaşım kesinlikle alma profesyonel ötesi bir makinadır kendileri ve kullanabilmek için süper ötesi bir zekaya sahip olman lazım...

xl_ocean olarak önceki sayfada açıklama yaptım bilmem hiç baktın mı???

Süperötesi bu güzeldi.

• quote:

Orjinalden alıntı: astral32

Cumartesi günü sipariş ettim ve hayırlısıyla Cuma günü elime gecer sanırım.aslında sadece dijital fotoğraf makinesi almak için girmiştim ve ilk baktığım makineydi söyle bir özelliklerine baktım ve hemen sipariş ettim.açıkcası yorumları okudukça iyi bir iş seçim yaptığıma inanıyorum.gerçi elime alıp bir kaç fotograf çektikten sonra daha iyi anlayabileceğim ama...

Bu arada aynı gün sipariş ettiğim ve aynı gün kargoya verilen 2 ayrı parça elektronik 2 ayrı kutuda 2 kargo ile gelirmi yaw ne sans hepsiburada yı tebrik ediyorum yani

Dostum verdiğin siparişileri sepetin içerisine alıp toplamına tek ücret ödeseydin tek kargo ve zamanda gelirdi
    2 ayrı sepet kullanırsan ürünler her zaman farklı kargo ve kutularda gelir. 1 saat bile olsa arasında ikisini aynı göndermezler

• quote:

Orjinalden alıntı: tanreall

ARkadaşlar A ve S modu ne oluyor makinada ya ? Daha önce S850 alacaktım fakat hiçbiryerde bulamayınca bu NV8 e yöneldim. S850 de A ve S modları varmış. Bunda yok sanırım. Bu bir eksiklikmidir net çekimi etkiler mi ? Ve son bir soru S850 mi daha iyi yoksa NV8 mi ? A sanırım automatic mantıken S de semi

A aperture priority S de shutter priority modlarıdır...

A ya da Av modu da denir buna bu modda sen bi aperture seçersin kamera otomatik olarak buna uygun shutter ayarını kendi seçer...

S modunda sen bi shutter değeri seçersin alet otomatik bir aperture değeri seçer...

bu ayarlarda olay bundan ibarettir... NV8 de bu iki modu da manuel altında kendin ayarlarsın bu da optimum kalite için biraz fotoğraf bilgin ve denem yanılmayla hangi durumda ne çekeceğini bilirsen çok da kullanmayacağın iki modun NV8 de olmaması demek...

dediğim gibi iki değeri zaten manuel de ayarlayabildiğin için bunların NV8 de olmaması bir eksiklik değil

• quote:

Orjinalden alıntı: illker84

quote:

ARkadaşlar A ve S modu ne oluyor makinada ya ? Daha önce S850 alacaktım fakat hiçbiryerde bulamayınca bu NV8 e yöneldim. S850 de A ve S modları varmış. Bunda yok sanırım. Bu bir eksiklikmidir net çekimi etkiler mi ? Ve son bir soru S850 mi daha iyi yoksa NV8 mi ? A sanırım automatic mantıken S de semi

A ya da Av modu da denir buna bu modda sen bi aperture seçersin kamera otomatik olarak buna uygun shutter ayarını kendi seçer...

S modunda sen bi shutter değeri seçersin alet otomatik bir aperture değeri seçer...

bu ayarlarda olay bundan ibarettir... NV8 de bu iki modu da manuel altında kendin ayarlarsın bu da optimum kalite için biraz fotoğraf bilgin ve denem yanılmayla hangi durumda ne çekeceğini bilirsen çok da kullanmayacağın iki modun NV8 de olmaması demek...

dediğim gibi iki değeri zaten manuel de ayarlayabildiğin için bunların NV8 de olmaması bir eksiklik değil

Teşekkür ederim ilker şimdi anladım Fakat zaten NV8 de bu özellikler mevcutmuş
    Edit: Değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 29 Temmuz 2008; 13:39:59 >

• quote:

İnşallah bakalım gelsin bir an önce artık
    Bu arada nasıl çekildiğini merak ettiğim bir fotoğraflama tekniği var bilen arkadaşlar hangi ayar ve koşullarda yapıldığını söylerlerse çok memnun olurum. Ekte verdiğim gibi bir çok örneğine rastladım. Çözünürlük elbette değişkenlik gösterebilir ki bu resim büyük olasılıkla profesiyonel bir makina ile çekilmiş. Ben sadece işin anafikrini kavramak istiyorum. Yüz bembeyaz giysi ve arkaplan simsiyah bence harika bir teknik. Bilen arkadaşlar açıklayabilirlerse çok faydalı olmuş olurlar saygılarımla

Edit: Belkide fotoğraf düzenleme programları kullanıyor olabilirler. Nasıl yapılıyorsa öğrenmek istiyorum. ( Photoshop bilgim vardır, bilginize. Hue yada contrast ayarlarıyla oynanmışta olabilir sonuçta profesiyonel bir hale gelmiş. )

• Bu yazıya göre diyafram ve enstantane ayarı var mı, yok mu?
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: illker84

quote:

Teşekkür ederim ilker şimdi anladım Fakat zaten NV8 de bu özellikler mevcutmuş
    Edit: Değilmiş

• Biraz canınız çeksin...

• Birde böyle birşey var.

• İki farklı noktaya odak.
    Ekranda ki yansıma hoşuma gitti.

• Bizim NV8 in büyük abisi. Bu nedir ya. 14,7 megapiksel. Şaşırmış bunlar.
    http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/1897/show.html
  • iso kademeleri hakkında biraz bilgi verirmisiniz
    karanlık ortamda ben ıso 800 ve üstü ile başarılı sonuçlar alıyorum

bunların teknik konusu hakkında ve nasıl çekilmesi gerekiyor anlatırmısınız
  • İyi makro

Edit : 14,7 MP bana sanki bizim cihazın çok megapiksellisi gibi geldi can alıcı extra ne özellik var çözemedim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanreall -- 29 Temmuz 2008; 21:58:28 >
  • Teknik konuda yardım isteyen arkadaşlar oldukça fazla.İsterseniz National Geoghraphic dergisinin fotoğraf okulu cd'lerine bakabilirsiniz.Oldukça güzel bir şekilde neyin ,nasıl yapılacağı animasyonlarla desteklenerek anlatılmış.
  • CD ler güzel gerçekten.
    quote:

Orjinalden alıntı: Veba_S

Teknik konuda yardım isteyen arkadaşlar oldukça fazla.İsterseniz National Geoghraphic dergisinin fotoğraf okulu cd'lerine bakabilirsiniz.Oldukça güzel bir şekilde neyin ,nasıl yapılacağı animasyonlarla desteklenerek anlatılmış.
  • Upload etme şansımız ?

quote:

Orjinalden alıntı: Veba_S

Teknik konuda yardım isteyen arkadaşlar oldukça fazla.İsterseniz National Geoghraphic dergisinin fotoğraf okulu cd'lerine bakabilirsiniz.Oldukça güzel bir şekilde neyin ,nasıl yapılacağı animasyonlarla desteklenerek anlatılmış.
  • Bir ara ben forumda bedava dağıtmıştım.
    Evde bulursam cd leri sana kopyalayıp, kargolarım.
  • Teşekkür ederim çok sevinirim
    quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

Bir ara ben forumda bedava dağıtmıştım.

• quote:

Teşekkür ederim çok sevinirim
    quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

Bir ara ben forumda bedava dağıtmıştım.

Aynı şekilde bende sevinirim.Acaba rica etsem şu odaklama bir cisim netken arka tarafının flu olmasını öğretir misiniz?Birde siz bu resimleri fotoğraf makinesinin ayarlarında kaça getirerek yaptınız?(8m vs. yazan yeri kast ediyorum.)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.