Şimdi Ara

SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.615
Cevap
95
Favori
426.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almis bulundum yarin sabah kargo teslim edecek. Yorum ve yonlendirmeniz icin almadan evvel sormustum aslinda kargo dahil 280 dolara yurt disindan almak yerine 150 tl fazlaya taksitli ve turkiye samsung garantili almis oldum fazla beklemeden. Bu alisveristeki cuzzi zarari nx1000 cihazi Amerikadan 323 dolara yani 630 tl ye alirken yaptigim kazanctan duserim artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar, elimde sıfır, sadece kontrol amaçlı 50-200mm samsung lens var, vatandan alınmış garantisi, kutusu, gölgeliği, her şeyi mevcuttur, şu an 700 tl'dir, az da olsa pazarlık payı vardır, isteyen olursahttp://www.sanalpazar.com/Samsung-50-200mm-Telezoom-Lens__isp9671004 adresinden ürünü inceleyebilir.
     SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK

• fiyat güncelleme, aciliyetinden dolayı fiyatı 525tir arkadaşlar. Elimde sıfır, faturalı,garantili 16mm geniş açılı lens de bulunmaktadır, oda kontrol amaçlı açıldı sadece, fiyatı 500 tldir, istek olursa sanal pazardan açabilirim.telim, 05055536847

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman sifil -- 24 Temmuz 2013; 22:15:54 >
  • Ben aldiktan birgun sonra siz ilan verdiniz. Daha onceye denk gelmis olsa ben alirdim.
    N11com da gulcolor ile yazistigimda sifir kapali kutu rica etmistim ama üzerindeki
    guvenlik bandi yapiskan ozelligini kaybetmis halde geldi. Buyuk olasilikla teshir urunu.

Amerika dan siparişim nx1000 yarin elime geciyor dolayisiyla 50-200 lens saglammi
    onu bile halen test edemedim. Yedek pil bedava kargo ile 10 dolara singapur dan dun geldi.
    Ilk amator cekimi burada paylasiriz artik Dikkatimi ceken bir nokta da bu cihazlari
    satiyoruz desek ikinci elde pek talep olmayacak gibi gorunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 23 Temmuz 2013; 22:34:58 >

• Merhaba arkadaşlar NX 300 3D lens modeli ile aranıza katılıyorum.Şuan kargoda geldiği zaman paylaşımlarla aranızda olacağım.
  • Hayirli olsun iyi gunlerde kullanin.

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Togay

Ben aldiktan birgun sonra siz ilan verdiniz. Daha onceye denk gelmis olsa ben alirdim.
    N11com da gulcolor ile yazistigimda sifir kapali kutu rica etmistim ama üzerindeki
    guvenlik bandi yapiskan ozelligini kaybetmis halde geldi. Buyuk olasilikla teshir urunu.

Amerika dan siparişim nx1000 yarin elime geciyor dolayisiyla 50-200 lens saglammi
    onu bile halen test edemedim. Yedek pil bedava kargo ile 10 dolara singapur dan dun geldi.
    Ilk amator cekimi burada paylasiriz artik Dikkatimi ceken bir nokta da bu cihazlari
    satiyoruz desek ikinci elde pek talep olmayacak gibi gorunuyor

hayırlı olsun lensiniz versyon 1 veya 2 mi olduğunu yazar mısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamblue35 -- 24 Temmuz 2013; 0:13:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sunsea

Merhaba arkadaşlar NX 300 3D lens modeli ile aranıza katılıyorum.Şuan kargoda geldiği zaman paylaşımlarla aranızda olacağım.

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
  • Lens asagidaki linkteki. 1 mi 2 mi sizce?
    http://www.n11.com/samsung-ex-t50200ib-lens-50-200mm-f4-56-P14608710

• Alttaki ebay link benim aldigimla ayni. Ben paylastigim n11 linkteki gulcolor'un sattigini aldim.

• Arkadaşlar lens mediamarctan alınır.
    daha öncede aldığım fiyatı söylemiştım
    50-200 mm OIS II Lensi 559 liraya aldım.
    ebay gümrük hesaplanmadan bile daha pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmustafa

Arkadaşlar lens mediamarctan alınır.
    daha öncede aldığım fiyatı söylemiştım
    50-200 mm OIS II Lensi 559 liraya aldım.
    ebay gümrük hesaplanmadan bile daha pahalı

kurlar bu sıralar biraz hareketlendi o yüzden fiyatta ufak defek değişiklik olmuş olabilir.
    aldığımda dolar 1,8 civarıydı şimdi1,92
  • SAMSUNG NX300 + 16MM + 50-200 MM + HEDİYE + SIFIR GİBİ

TAMAMININ GARANTİSİ VE KUTUSU, İÇERİĞİ VAR,
    SADECE KONTROL AMAÇLI AÇILMIŞ VE GERİ KUTUSUNA KONMUŞTUR.
    MAKİNEYİ 50-200 KİT LENS İLE BERABER ALDIM, KİT LENSİN NORMAL FİYATI 1000 TLYE YAKIN YANINDA BİR DE KUTUSUNDA SIFIR 16MM LENS VERİYORUM,
    YANINDA 2GB HAFIZA KARTI İLE ÇANTA DA HEDİYE EDİYORUM, BÜTÜN ÜRÜNLERİN GARANTİSİ, FATURASI VE AKSESUARLARI TAMDIR,
    BU FİYATA KAÇMAZ,
    MAKUL ORANDA İNDİRİM YAPABİLİRİM.http://www.sanalpazar.com/Samsung-Nx300-16mm-50-200-Mm-Hediye-Sifir-Gibi__isp9733677
    hali hazırda fiyatı 2500dür.

05055536847

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman sifil -- 25 Temmuz 2013; 12:56:37 >

• Nihayet tüm ürünleri bir araya getirebildim.

yukarıdaki resim samsungst200f çekimi. Darısı nx1000 takıma
  • Bu cihazi kullanirken ozellikle yapmamam gerekenleri ozetleyebilirmisiniz?

• quote:

Bu cihazi kullanirken ozellikle yapmamam gerekenleri ozetleyebilirmisiniz?

LCD yi çizdirme
    ekran koruyucu kaplatılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmustafa

quote:

Bu cihazi kullanirken ozellikle yapmamam gerekenleri ozetleyebilirmisiniz?

LCD yi çizdirme
    ekran koruyucu kaplatılabilir.

Neden özellikle LCD'yi çizdirme dediniz?

Ve ekran koruyucu neden bulabilirim NX1000 ekranına uygun?
  • Samsung galaxy ace telefon ekran koruyucum vardı fazladan.
    nx1000 ekranına uygun kesip üzerini kapladım. Gayet sağlıklı oldu
  • selamlar,nx300 aldığımdan dolayı satıyorum.çok temiz ve sorunsuzdur.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-samsung-nx1000-plus-20-50mm-kit-lens-133139344/detay/

http://www.sanalpazar.com/Samsung-Nx1000-20-50mm-Kit-Lens__isp9902109

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remoraa -- 31 Temmuz 2013; 0:49:53 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.