Şimdi Ara

Samsung P2250 21,5' Full HD 2ms LCD Monitör (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
729
Cevap
3
Favori
58.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ExECaLiBuR'a katılıyorum, monitör internet üzerinden alınmamalı.
  • p2250n vatana ne zaman gelir dvi sız p2250 gelsede p2250n alsak kdv indirimi de işler ona
  • quote:

Orjinalden alıntı: body_ci

p2250n vatana ne zaman gelir dvi sız p2250 gelsede p2250n alsak kdv indirimi de işler ona

Satış temsilcisi bir beyin dediğine göre baya bir 2250 stoklanmış mağazaya. Zaten baya bir kutu vardı ben de gezdiğimde. Fiyat indirimi olması muhtemelmiş. Takipte olun. Bu durumda dvi`sız getirirler mi bilmiyorum.
  • arkadaşlar bana world kartla vatandan monitör alabilecek olan varmı parayı hesabına havale yapayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Griffith

Hayırlı olsun qpcole.

ExECaLiBuR'a katılıyorum, monitör internet üzerinden alınmamalı.

Teşekkür ettim...
  • arkadaşlar ben monutor alıcam fakat soyle bır durum var ben hd fazla izlemiyorum divx genelde izliyorum sadece 720p hd indiriyorum izliyceksem boyutu daha az oldugu ıcın full hd ye gore.. sımdı ben bu sartlarda 21.5 almam mı mantıklı yoksa 22 yı almammı..sonucta full hd ızlemıyorum fazla. yanı bır farkı olmuycak 50000:1 olması.belki oyunlarda sadece farkedicek ama benim ıcın onemlı olan fılmler..ve ekran boyutunda da farklılıklar var 21.5 ta..21.5 daha basık ve divx kesintilerıyle daha ufalıcak goruntu..sizce hangısını almalıyım? birde 22' lerde oyunlarda dalgalanmalar oluyomus bazılarında bu dogrumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt_35 -- 5 Temmuz 2009; 21:26:51 >
  • @mrt_35

Dalgalanmadan kasıt görüntüdeki gecikme ise, tepki süresinden kaynaklanır. 0,5" lik bi farkın nokta aralığı daha azdır. Uzaktan film izlerken ekranın büyük olmasında fayda var. İleriyi düşününce full hd bir monitör almak daha mantıklı.

Bu hafta sonu vatan bilgisayarda inceledim. Samsung P serisinin her modeli birbirinden güzel. Gerek özellikleri, gerek kalitesi muazzam. Şu an için f/p marka konumunda.
  • peki o gecikme oyunlarda rahatsız edermi ne dersin? benim için oyunlar cok onemli..herhangi bir rahatsız edici gecikme ya da ekran yenilemenin yavas olması beni rahatsız eder..sonuc olarak 1 kez alıcam.. ama 22 de sorun yasanmıyosa bu konu hakkında 22 alıcam yoksa 21.5 alıcam mecburen..
  • bende bugün aldım bu monitorü vatancard ve 5 taksit ile 415 liraya geldi. Pek donanımdan anlamam yalnız gerçekten çok kaliteli.
  • Arkadaşlar sistemi aldım.Nacizane fotoğraflarını size sunuyorum.
    Monitör hakikaten çok güzel.İki problemi var.Biraz fazla sıcakve toz tutuyor.
    Geriye kalan herşey mükemmel.Herkese tavsiye ederim.Bizim aile fertleri bile çok imrendiler :D
    Dokunmatik tuşlarıda cabası...

Samsung P2250 21,5' Full HD 2ms LCD Monitör

• Hayirli olsun qpcole, iyi gunlerde kullan. Ben de sistemimi aldim. ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Griffith -- 6 Temmuz 2009; 23:46:44 >
  • Seninkide hayırlı olsun iyi günlerde kullan
  • Arkadaşlar bu monitörü bende almayı planlıyorum sizce fiyatının hakkını veriyormu ?
    Görüntü kalitesi nasıl ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali277

Arkadaşlar bu monitörü bende almayı planlıyorum sizce fiyatının hakkını veriyormu ?
    Görüntü kalitesi nasıl ?

En iyi F/P monitoru bu piyasadaki. Ilk sayfada detayli inceleme var.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu monitörü bende almayı planlıyorum sizce fiyatının hakkını veriyormu ?
    Görüntü kalitesi nasıl ?

bence LG w2261v-pf modelini bir araştırın derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

quote:

quote:

Görüntü kalitesi nasıl ?

bence LG w2261v-pf modelini bir araştırın derim

Yazdığın monitör güzel ama lg'den soğudum 430 liraya p2250 var bu daha mantıklı geliyor ( samsung kalitesi )

Ama kullanan arkadaşlarımın yorumunu beklerim...

Teşekkür ederim

• Özel mesaj kutunu boşalt bi ara :D
  • niçin 21,5 inç.??? (22 değil, 23 veya 24 değil de)

filimleri bir nebzede oyunlarda standart dışı bir ekran olmuş olmuyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dh_experience

niçin 21,5 inç.??? (22 değil, 23 veya 24 değil de)

16:9 olduğu için bi sorun olmaz...

Ama 21.5 veya 18.5 olması panel üretimi ile ilgili bişeydi unuttum...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dh_experience

niçin 21,5 inç.??? (22 değil, 23 veya 24 değil de)

16:9 olduğu için bi sorun olmaz...

Ama 21.5 veya 18.5 olması panel üretimi ile ilgili bişeydi unuttum...

arkadaşlar bu monitör ile ilgili birkaç ricam var kullananlardan:

1- monitörün genişliği ve boyu kaç cm dir . özellikle cm olarak soruyorum. (görüntü ekranı ölçüleri, kasa boyutu değil)
    2- 1080p hd film denemelerinizde nasıl sonuç verdi (720p ve 1080p bluray vs) "ekranda titreme, geçişlerde kararma, ghost etkisi vs" (bu filimlerin boyutları yüksek gelirse filimlerin fragmanlarını deneyebilirsiniz. Fragmanın 720p ve 1080p olduğundan emin olmanız gerekr. genelde mkv uzantılıdır bu filimler ve özel codec leri vardır.

detaylı bilgi için: ( monitöründe full hd film izlemek isteyen herkes bakabilir.)

http://forum.donanimhaber.com/m_30952403/tm.htm

3- Film izlerken gösterdiği parlaklık ve canlılık etkisi nasıl. Uzaklaşınca monitör kararıyor mu?
    4- Film izlerlen yukarı aşağı ve sağ sol açılarda görüntü bozulması oluyor mu?
    5- 1920*1080 çözünürlükte monitör max. kaç hz. de çalışıyor? Ekranda titreme varmı bu modda.
    6- Oyun perf. nasıl? (pes2009 için özellikle denedniz mi ? sorun çıkarıyor mu? 1920*1080 de?)

Arkadaşlar yukarıda sorduğum sorular kritik sorular ve eminim monitör alacak birçok kişinin refaransı olması gereken cevaplar olacaktır.

monitörü kullanan arkadaşların samimi cevaplarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.t.y. -- 8 Temmuz 2009; 12:17:32 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.