Şimdi Ara

Samsung P2250 21,5' Full HD 2ms LCD Monitör (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
729
Cevap
3
Favori
58.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu monitöre 2+1 ses sistemi bağlayabilir miyiz arkada çıkışı var mı ?
  • ALINTIYI İPTAL EDEREK TEKRAR YAZIYORUM. LÜTFEN KULLANAN ARKADAŞLAR İLGİLENSİNLER

arkadaşlar bu monitör ile ilgili birkaç ricam var kullananlardan:

1- monitörün genişliği ve boyu kaç cm dir . özellikle cm olarak soruyorum. (görüntü ekranı ölçüleri, kasa boyutu değil)
    2- 1080p hd film denemelerinizde nasıl sonuç verdi (720p ve 1080p bluray vs) "ekranda titreme, geçişlerde kararma, ghost etkisi vs" (bu filimlerin boyutları yüksek gelirse filimlerin fragmanlarını deneyebilirsiniz. Fragmanın 720p ve 1080p olduğundan emin olmanız gerekr. genelde mkv uzantılıdır bu filimler ve özel codec leri vardır.

detaylı bilgi için: ( monitöründe full hd film izlemek isteyen herkes bakabilir.)

http://forum.donanimhaber.com/m_30952403/tm.htm

3- Film izlerken gösterdiği parlaklık ve canlılık etkisi nasıl. Uzaklaşınca monitör kararıyor mu?
    4- Film izlerlen yukarı aşağı ve sağ sol açılarda görüntü bozulması oluyor mu?
    5- 1920*1080 çözünürlükte monitör max. kaç hz. de çalışıyor? Ekranda titreme varmı bu modda.
    6- Oyun perf. nasıl? (pes2009 için özellikle denedniz mi ? sorun çıkarıyor mu? 1920*1080 de?)

Arkadaşlar yukarıda sorduğum sorular kritik sorular ve eminim monitör alacak birçok kişinin refaransı olması gereken cevaplar olacaktır.

monitörü kullanan arkadaşların samimi cevaplarını bekliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: .DragonFly.

Bu monitöre 2+1 ses sistemi bağlayabilir miyiz arkada çıkışı var mı ?

Arkadaşlar bu soruma ek olarak bir de moniörün görünen ekranı tam 21.5'' mi yoksa monitör 22'' de sadece görünen ekranın ebadını mı yazmışlar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

quote:

Orjinalden alıntı: Griffith

quote:

Orjinalden alıntı: ali277

Arkadaşlar bu monitörü bende almayı planlıyorum sizce fiyatının hakkını veriyormu ?
    Görüntü kalitesi nasıl ?

En iyi F/P monitoru bu piyasadaki. Ilk sayfada detayli inceleme var.

bence LG w2261v-pf modelini bir araştırın derim

ek olarak LG w2261vP-pf <<burada bir P harfi olması gerekiyor. yani Philips panel.
    exa da P2050 yok ama LG w2261vP-pf 335tl arada büyük fiyat farkı ve artı olarak araya sıkışmış bir Hdmi var. LG den soğutan nedir? ben de aslında bu iki monitör arasında kaldım ama karar veremiyorum.. para mı samsung mu??..

• ufukman

Hocam lg monitörlerin geneli için konuşuyorum LG monitöre sahip arkadaşlar yanlış anlamasın rengi bana soluk geliyor diğer monitörlere göre...

HDMI çıkışı olması benim için önemli değil sonuçta full hd PS3 bağlayıp oynamıcam...

Samsun P2250'ye karar vermiş durumdayım en kısa zamanda gidip inceleyeceğim
  • digitalversusta samsung ve bahsi geçen LGnin renkleri
    ayrıca samsung 2250 değil 2270 yani daha üst model
    samsung:
     Samsung P2250 21,5' Full HD 2ms LCD Monitör

LG:
     Samsung P2250 21,5' Full HD 2ms LCD Monitör

samsung bence LGden sonra alınabilecek en iyi monitör şu anda
    LGde DVI, HDMI ve Analog giriş mevcut ayrıca ve daha da ucuz

• quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

digitalversusta samsung ve bahsi geçen LGnin renkleri
    ayrıca samsung 2250 değil 2270 yani daha üst model
    ....
    samsung bence LGden sonra alınabilecek en iyi monitör şu anda
    LGde DVI, HDMI ve Analog giriş mevcut ayrıca ve daha da ucuz

aynı sitede Samsung T220 5/3 yıldız almış karşılaştırılan LG w2261v-pf modeli de 3 yıldız almış fakat Philips panel ile 5/4 yıldızı hakettiği yazılmış. Alttaki karşılaştırmada P2270 ile W2261V modeli kıyasladığımızda Samsung birçok konuda geride kalıyor.
    http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=6&ma1=36&mo1=498&p1=5095&ma2=35&mo2=472&p2=4614&ph=1
    Sonuç olarak.. ya bu site Samsung lar hakkında taraflı davranıyor yada testler LG yi fiyat/performans da rakipsiz kıılııyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: dh_experience

ALINTIYI İPTAL EDEREK TEKRAR YAZIYORUM. LÜTFEN KULLANAN ARKADAŞLAR İLGİLENSİNLER

1- monitörün genişliği ve boyu kaç cm dir . özellikle cm olarak soruyorum. (görüntü ekranı ölçüleri, kasa boyutu değil)
    2- 1080p hd film denemelerinizde nasıl sonuç verdi (720p ve 1080p bluray vs) "ekranda titreme, geçişlerde kararma, ghost etkisi vs" (bu filimlerin boyutları yüksek gelirse filimlerin fragmanlarını deneyebilirsiniz. Fragmanın 720p ve 1080p olduğundan emin olmanız gerekr. genelde mkv uzantılıdır bu filimler ve özel codec leri vardır.

detaylı bilgi için: ( monitöründe full hd film izlemek isteyen herkes bakabilir.)

3- Film izlerken gösterdiği parlaklık ve canlılık etkisi nasıl. Uzaklaşınca monitör kararıyor mu?
    5- 1920*1080 çözünürlükte monitör max. kaç hz. de çalışıyor? Ekranda titreme varmı bu modda.
    6- Oyun perf. nasıl? (pes2009 için özellikle denedniz mi ? sorun çıkarıyor mu? 1920*1080 de?)

Arkadaşlar yukarıda sorduğum sorular kritik sorular ve eminim monitör alacak birçok kişinin refaransı olması gereken cevaplar olacaktır.

Monitörü kullanan arkadaşlardan cevap bekliyoruz.

plz....

• quote:

quote:

Bu monitöre 2+1 ses sistemi bağlayabilir miyiz arkada çıkışı var mı ?

Arkadaşlar bu soruma ek olarak bir de moniörün görünen ekranı tam 21.5'' mi yoksa monitör 22'' de sadece görünen ekranın ebadını mı yazmışlar ?

Arkadaşlar Xbox için bu monitörü alabilirim sorularımı cevaplayacak yok mu ?
  • 47 cm e 27 cm
    1920*1080 de 60 hz. de çalıştırıyorum.
    Ekranda titreme yok.
    Uzaktan baksanda bir problem yok...
    GTA4 ve Grid için denedim.Gayet başarılı.
    Wanted ve Iron Man 1080p bluray izledim. tam bluray değildi galiba 6 7 gb.10 yada 20 gb bi film izlediğimde tekrar yazarım.Ama genede güzel görüntü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufukman

aynı sitede Samsung T220 5/3 yıldız almış karşılaştırılan LG w2261v-pf modeli de 3 yıldız almış fakat Philips panel ile 5/4 yıldızı hakettiği yazılmış. Alttaki karşılaştırmada P2270 ile W2261V modeli kıyasladığımızda Samsung birçok konuda geride kalıyor.
    http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=6&ma1=36&mo1=498&p1=5095&ma2=35&mo2=472&p2=4614&ph=1
    Sonuç olarak.. ya bu site Samsung lar hakkında taraflı davranıyor yada testler LG yi fiyat/performans da rakipsiz kıılııyor.

ben iki monitörü de görmedim sadece site incelemelerine bakarak yorum yaptım, en kısa zamanda bu iki monitörü gözle görüp de karşılaştıran birinin yorumlarına bakmak lazım çünkü bu aralar 22" fullHD monitör satışı oldukça arttı ve insanlar daha iyisini almayı hakediyor

• P2270 üst model değildir. Hatta ekran parlaklığı P2250 den 50 cd/m2 daha azdır. P2270 in espirisi daha ince ve hafif olması ve daha az elektrik harcamasıdır. P2250 ekran parlaklığı 300 cd/m2 dir. P2270 de 250 cd/m2 dir. Bunun dışında bütün özellikleri aynıdır.
    http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-syncmaster-p2370/4505-3174_7-33499228.html?tag=mncol;lst

Bu da cnet in yapmış olduğu test. P2270 in bir büyük boyunu test etmişler.
  • quote:

ALINTIYI İPTAL EDEREK TEKRAR YAZIYORUM. LÜTFEN KULLANAN ARKADAŞLAR İLGİLENSİNLER

3- Film izlerken gösterdiği parlaklık ve canlılık etkisi nasıl. Uzaklaşınca monitör kararıyor mu? (bazı monitörlerde 1080p filmlerde görüntü kararıp kızıla yakın bir hal alır. sanki parlaklık üç-beş derece azaltılmış ve contras artırılmış gibi. Bu monitörde bu etki var mı?)

Monitörü kullanan arkadaşlardan cevap bekliyoruz.

plz....

--------------------------------------------------------------------------------

quote:

orjinalden alıntı: qpcole

47 cm e 27 cm
    Ekranda titreme yok.
    Wanted ve Iron Man 1080p bluray izledim. tam bluray değildi galiba 6 7 gb.10 yada 20 gb bi film izlediğimde tekrar yazarım.Ama genede güzel görüntü...

qpcole arkadaşım verdiğin cevaplar için teşekkürler

verdiğin ekran ölçüleri görüntü alanının ölçüleri mi? Yoksa kasa ölçülerimi?

Umarım daha detaylı cevapların kısa süre içinde gelir. Özellikle pes 2009 da 1920*1080 çözünürlükte neler oluyor deneyebilirsen sevinirim.

Diğer kullanan arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum. Birçok kişi bu monitörle benim gibi ilgileniyor şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.t.y. -- 9 Temmuz 2009; 11:46:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: qpcole

47 cm e 27 cm
    Ekranda titreme yok.

bi ekleme yapmak isterim tvlerde 55 ekran 70 ekran vs. ekranın bi köşesinden bi köşesine ölçülür ya mönitörümüz bu ölçümle 55 cmye denk geliyor. görüntü alanı olarak.

kalitesinden güzelliğinden işlevselliğinden anlatılacak bişi yok dvi full hd ve tasarım arayanlara şiddetle tavsiye ederim pcim eski olduğu için güncel oyunları deneyemiyorum ancak örnek 1080p ve 720p vidyolarda mükemmel görüntüler miss gibi..
    sahip olan ve olacak olan herkese hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baytacc -- 10 Temmuz 2009; 12:15:17 >

• bu monitörde kararsız kaldım. dh_experiencenin sorularının tamamına cevap gelmedi henüz.

alsam mı?

almasam mı?

Monitörü kullananlarda bir cevap vermiyor arkadaş.
  • hiç düşünmeden al derim birader.. bu monitörü almadan önce bir tane t260hd aldım eve geldim memnun kalmadım tvsinden onu alırken çok araştırmıştım buraları hatim ettim alanlara sordum vs. bu yavruyu alırken ise hiç araştırmadım gittim özelliklerini sordum fiyatı da uygun geldi vatan worlde yüzde 12 indirimle 416 ediyo, lglere baktım acer lara baktım açık söyliyim sadece tipi hoşuma gittiği için bunu tercih ettim, orada onun görüntüsü nasıl bunun ki nasıl demedim sardırdım eve geldim.. dvi dan bağladım herş eyi kendi ayarlıyor taktım tadına varıyorum.. özetle memnunun.. sizede tavsiyem aradığınız özellikleri belirleyin o doğrultuda seçim yapın, çok da teferruata girmeyin ben girdim işin içinden çıkamadım sağlığım bozuluyordu nerdeyse..
  • Peki bu monitör 16:9 mu 16:10 formatında mı?
  • arkadaşlar P2050 hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • 1920*1080 çözünürlük 16:9 dur.

quote:

Orjinalden alıntı: MegaWolt38

Peki bu monitör 16:9 mu 16:10 formatında mı?
  • P2250 ile ACER H233HA 23" arasında kararsızım. sizce hangisi arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.