Şimdi Ara

Samsung P2250 21,5' Full HD 2ms LCD Monitör (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
729
Cevap
3
Favori
58.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiddetlenmene gerek yok. Ekran resimleri eklenmesinin mantıgını anlamadım sadece o kadar. Her mönitörün renk değerleri farklıyken kim neye göre karar veriyorda resimler ekleniyor onu sordum sadece. Senin net olarak gördüğünü ben 8 yıllık eski monitörden bakarsam kapkara görebilirim. Senin monitöründe kontrast ayarı yüksektir resimleri canlı görürsün, bendeki değer düşüktür cansız görürüm. "Güzelmiş", "süpermiş" gibi yorumları okuyunca şaşırdım sadece. Neye göre süper neye göre güzel, gel bide burdan bak bakalım nesi süper...vs.vs.vs

Sormak istediğim buydu yani. Yoksa isteyen kendi resminide koysun banane ilgilenmiyorum işin o kısmıyla.
  • bugün izmirde 2250 almak için bir aramaya çıktım, bimekslerde, mediamarkt'ta, bestbuy'da yok, bir teknosa mağazasında reyonda açık duran bir adet var, onun da kaç aydır orada çalıştığı belli değil. alamadım kısacası.

eğer izmirde alabileceğim yer söylerseniz mutlu olurum :)

ayrıca bu kadar satan bir ürünün gerisinin getirilmemesi komik bir pazarlama stratejisiymiş, samsung'a vücudumun her yeriyle güldüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkart

Hiddetlenmene gerek yok. Ekran resimleri eklenmesinin mantıgını anlamadım sadece o kadar. Her mönitörün renk değerleri farklıyken kim neye göre karar veriyorda resimler ekleniyor onu sordum sadece. Senin net olarak gördüğünü ben 8 yıllık eski monitörden bakarsam kapkara görebilirim. Senin monitöründe kontrast ayarı yüksektir resimleri canlı görürsün, bendeki değer düşüktür cansız görürüm. "Güzelmiş", "süpermiş" gibi yorumları okuyunca şaşırdım sadece. Neye göre süper neye göre güzel, gel bide burdan bak bakalım nesi süper...vs.vs.vs

Sormak istediğim buydu yani. Yoksa isteyen kendi resminide koysun banane ilgilenmiyorum işin o kısmıyla.

hiddeti nerden çıkarttın..
    senin derdin MONİTÖR FOTOĞRAFLARI ile.. haksızda değilsin..
    aynı mantık ile bende TV kanallarında yayınlanan TV reklamlarına hatta ne kadar canlı net göründüğünü göstermeye çalışan reklamlara gülüyorum fungunkine benzer yerlerimle..
    ama insanları tavlıyorlarda.. e böyle millete böyle pazarlama... (böyle göze böyle parmak der gibi oldu ya neyse girmeyelim oralara)

quote:

Orijinalden alıntı: funq
    bugün izmirde 2250 almak için bir aramaya çıktım, bimekslerde, mediamarkt'ta, bestbuy'da yok, bir teknosa mağazasında reyonda açık duran bir adet var, onun da kaç aydır orada çalıştığı belli değil. alamadım kısacası.

ayrıca bu kadar satan bir ürünün gerisinin getirilmemesi komik bir pazarlama stratejisiymiş, samsung'a vücudumun her yeriyle güldüm.

medyamarktan ikinci el sıfır monitör almış biri olarak şaşırmadım bu duruma..
    yeni modeller yolda olduğundan olabilir.
    teknolojide yeni model demek birazda üretim maliyeti düşürülmüş ama daha üstün (!) özelliklerle daha pahalıya satılabilecek ürün demek oluyor ya birazda onun için..

mesela medyamark raflarında bir monitör var ama teşhirde yok.. fiyat etiketi yok.. tam modeli ismini hatırlamıyorum ama 2370 gibi birşey... başka bir mağazada 500 altına satıldğı için medya markta satışı ben monitörü aldığımda 470 lira gibi birşeydi.. o mağazada bu model bittiği anda bu model teşhirdeki yerini alacak 550 üstü fiyat ile..
    yani diyeceğim o ki.. bu gibi malların pazarlanma hadiseleri sadece üretici yada distribütör kapağı ile alakalı değil.. perakendecininde çok büyük rolü var..

• quote:

bugün izmirde 2250 almak için bir aramaya çıktım, bimekslerde, mediamarkt'ta, bestbuy'da yok, bir teknosa mağazasında reyonda açık duran bir adet var, onun da kaç aydır orada çalıştığı belli değil. alamadım kısacası.

Vatan'daki elemanda p2250'nin artık gelmediğini söylemişti. Bende içimden "ne saçmalıyor bu" diye düşünmüştüm. Haklıymış galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 24 Şubat 2010; 0:50:55 >
  • Çok güzel konu olmuş.Yazdan beri 10 sayfa bir monitör incelemesi için gerçekten çok yeterli
  • Dikkat ederseniz P2250 lerinde stokları tükenmiş durumda.. vatanda gittiğmide baktım yoktu yada teşhir ürünü olarak kalmıştı..

allahtan ben tam stokları tükenmeden aldım paçayı ordan kurtardım..

en son 350 ye kadar indi sonra stok bitti genelde indirimler stok bitmeye yakın kaldığı zmn çok düşüyor..

ve konu açılalı ne zaman oldu bilimoyurm ama baya bir 10 sayfa yapmış Helal olsun valla.
  • bugün çankayadaki mağazalara da bir bakayım dedim, bir adet p2250N'yi alıyordum az kalsın :)

önceki gün diğer teknosalardan kontrol ettirmiştim ama çankaya teknosa'ya da bir bakayım dedim belki bir mucize diye, oradaki adam da bana torbalı teknosa'da bir adet olduğunu söyledi. ödemeyi yaptım, yarın gidip alcam umarım, kazasız sorunsuz umarım, sonunda umarım.
  • quote:

bugün çankayadaki mağazalara da bir bakayım dedim, bir adet p2250N'yi alıyordum az kalsın :)

önceki gün diğer teknosalardan kontrol ettirmiştim ama çankaya teknosa'ya da bir bakayım dedim belki bir mucize diye, oradaki adam da bana torbalı teknosa'da bir adet olduğunu söyledi. ödemeyi yaptım, yarın gidip alcam umarım, kazasız sorunsuz umarım, sonunda umarım.

inşallah geç kalmamışımdır..

p2250N modelinde DVI girişi yok.. (hdmi zaten yokta)

sadece D-sub var.. yani bildiğin normal analog monitör bağlantısı...

bilmiyorsan uyarmış olayım.
    biliyorsan da razıysan sağlık olsun ne diyelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaymins -- 25 Şubat 2010; 11:27:39 >
  • anlatamamışım sanırım, p2250N'i başka bir mağazadan alıyordum bilmeden, kutularken farkettim girişin olmadığını ve vazgeçtim. Teknosa'dan sipariş ettiğim ise p2250, bugün almaya gidicem.
    duyarlılığınız için teşekkürler.
  • stoklarda görünen ürünler ile teşhir ürünleri farklımıdır teknosa dan sordurdum hemen hemen her mağzada 1 er ürün görünüyor
    ve teşhir ürünüde vardı vitrinde artık bulamazsam alıcam vitrindekini 3 4 aylık belki ama alternatif yok bu fiyata
  • http://www.gigatek.com.tr/oem.php?kat=16 samsung p2250 yolda geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 3 Mart 2010; 1:27:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

http://www.gigatek.com.tr/oem.php?kat=16 samsung p2250 yolda geliyor

421 lira baya uzun yoldan getiriyolar sanırım :)
  • Druigard teknosada var teshır urunumu bılemem gigaget 420 tl getırıyor urunu hepsıburda com kampanya yapmıstı 335 tl kampanya bıtmeden stok bıttı sonra getirdi 400 uzeri fıyat koydu tukendi
    son olarak bır yerde buldum fıyatı yuksek
    Hic bir yerde stokta yok geldigi gibi tükeniyor beklemi veya Lgw2261 v pf almanı tavsiye ederim
    http://www.teknolojiyegel.com/gozellik.php?no=11216&ref=nekadar
  • quote:

Druigard teknosada var teshır urunumu bılemem gigaget 420 tl getırıyor urunu hepsıburda com kampanya yapmıstı 335 tl kampanya bıtmeden stok bıttı sonra getirdi 400 uzeri fıyat koydu tukendi
    son olarak bır yerde buldum fıyatı yuksek
    Hic bir yerde stokta yok geldigi gibi tükeniyor beklemi veya Lgw2261 v pf almanı tavsiye ederim
    http://www.teknolojiyegel.com/gozellik.php?no=11216&ref=nekadar

teşekür ederim 2 gündür epey haşır neşir uğraşıyorum bunlarla
    biryerde 350 ytl ye p2250N buldum alıp almamakta kararsızım lg 2261 de stock sorunu olan bir ürün bimeks de sadece birkaç
    bayi de var 3 yerde sanırım 1 - 2 güne oda tükenir alabileceğim gün zaten cuma olmadı 2. elden samsung 2233sn + alıcam
    ancak p2250N nedir ikisi arasındaki farkları aydınlatıcı anlatan bir konu görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Druigard -- 3 Mart 2010; 19:38:20 >

• Druigard p2250N analog monıtor dijital almanı tavisiye ederim LG w2261 vp pf sımdılık stok sorunu yok heryerde var secım senın
  • quote:

Druigard p2250N analog monıtor dijital almanı tavisiye ederim LG w2261 vp pf sımdılık stok sorunu yok heryerde var secım senın

Lg w2261vp-pf şimdilik alıcağım monitör ama e şekilde alacağım onu kararlaştırdıktan sonra pazartesi yada salı elimde olur
    bimeks den alıcam fakat eskişehirde ellerinde yok diğer illerden getirtecekler ölü piksel olursa nasıl değişim yapmayacaklar gibi duruyo zihniyetlerini yokladım da ölü piksele hiçbiryer garanti vermiyor dedi çalışan bakalım...
  • arkadaşlar bazi geniş ekranlar oyunlarda çok sapıtıyor örneğin counter-strike hl gibi oyunlarda şimdiki teknoloji ile üretilenler çok daha iyi ve performansi ekran kartı aracılığı ile çok iyi yansıtıyorlar ben araştırmaya başladım önemli izlenimlerimi buraya aktarırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transformation

arkadaşlar bazi geniş ekranlar oyunlarda çok sapıtıyor örneğin counter-strike hl gibi oyunlarda şimdiki teknoloji ile üretilenler çok daha iyi ve performansi ekran kartı aracılığı ile çok iyi yansıtıyorlar ben araştırmaya başladım önemli izlenimlerimi buraya aktarırım

Her gün düzenli olarak 1920x1080 çözünürlükte Valve oyunları oynarım, iyi denilecek bir oyuncuyumdur. Geniş ekrana geçtiğimden beri oyun performansım arttı. Eski 4:3 monitörlerde oynarken artık kendimi dar bir koridorda ilerliyormuş gibi hissediyorum.
  • Bu mu yoksa Lg'mi arada kaldım gidiyorum bakalım ne olucak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Bu mu yoksa Lg'mi arada kaldım gidiyorum bakalım ne olucak...

Tabi ki LG
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.