Şimdi Ara

Samsung P2250 21,5' Full HD 2ms LCD Monitör (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
729
Cevap
3
Favori
58.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oylumacit

quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Bu mu yoksa Lg'mi arada kaldım gidiyorum bakalım ne olucak...

Tabi ki LG

kızma ama marka bağımlılığı diye buna derim işte ben..
    LG nin hangi modeli, özelliği ne sormadan "LG olsun çamurdan olsun" demek biraz fanatizm olmuyor mu azizim..
  • beyler hiçbir yerde yok mu bu monitör...İstanbulda oturuyorum vatandan almayı düşünüyorum ama sitesinde görünmüyor bir yer bilen varsa soylesin lütfen yoksa lg 2261 alacam aynı sayılırlar ama samsungun tasarımı daha çok hoşuma gidiyor...
  • Yok Hocam Bende LG Hastalığı Yok Yanlış Tahmin. LG 2261 Modeli Aynı Özellikler İkiside. Bu Modeli Almaya Gittiğimde Samsungun 2ms Tepkime Süresinin Griden Griye Olduğunu Söyleyip Vazgeçirmişti Satıcı Arkadaş. Ayrıca Kızcak Bişey Yok Milyarlarca Dolar Parayı Onlar Cebe İndircek Bende Onların Avukatlığını Yapıcak Değilim Forumda.
  • Yardıma ihtiyacım var

Arkadaşlarlar bende P2250 kullanan oldukça memnun olan bir kullanıcıyım.

Benim monitöre son zamanlarda bir haller oldu.Normalde açma kapama düğmesinin olduğu yere dokunduğumda kırmızı lamba yanar ve monitör açılırdı.

Şimdi zaman zaman bu kırmızı ışık yanmadan da açılıyor fakat görüntü bir gidip bir geliyor.Ekran kartı sürücüsünden tutunda ne kadar sürücü varsa güncelledim ama sorun hala devam ediyor.Böyle bir sorunla karşılaşan varmı aranız da??
  • Arkadaşlar ben bilgisayarıma format attım fakat bendeki monitör biliyorsunuz P2250 var dediğim gibi şu an 60 HZ de duruyor fakat burada seçeneklerden baktığım zaman bunlar çıkıyor sizce hangisini seçmeyilim açılırken siyah ekrana dönüyor ekran sonra tekrar açılıyor hele ekran kartı olayı olduğu zmn hani bilirsiniz ATİ ibaresi çıkıyor saatin yanında o zaman oluoyr.. ve sizce Hangi HZ i seçeyim.. burada seçenekler çıkıyor resimde görüldügü gibi.;

Resme bakın buradaki hangi seçenek P2250 Ye uyar ona göre bir yardım edebilirmisiniz bu arada ekran kartı HD4600(4650)

• "Se_co"
    60Hz'i seçmelisin. Sistem monitörü tanıyamamış bu yüzdende desteklediği değerleri değil bütün değerleri gösteriyor. Aşağıdaki linkten p2250 sürücüsünü indirip kurarsan sadece desteklediği tazeleme oranlarını gösterir.

P2250 Sürücüleri:
    Win 98/ME/2K/XP/X64/Vista
    Windows 7(32bit,64bit)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 23 Mart 2010; 20:31:26 >

• sağolasınız fakat bunu yükledikten sonra tazeleme oranınımı görüyoruz biz sadece? ama faydası olurmu acaba?

bu arada birde açılışta siyah ekrana dönüyor sonra gene geliyor ekran kartı simgesi çıkmadan önce sonra çıkıyor Nedense?

bu arada tazeleme hızı 60 Hz de duruyor zaten..

Ha unutmadan birde sistem yavaş işliyor halbuki yeni formatlandı ama? Şundan olabilirmi düşük Ram 512 Ram bellek kullanıyorum ve bunu çıkarıp onun yerine 1024 lük ram bellek alırım diyorum..

Çünkü benim anakartta iki tane ram yuvası var biri bozuk.

Şu ikisine bir cevap verebilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 23 Mart 2010; 21:17:10 >
  • Sürücüyü yüklersen desteklenmeyen oranları göstermez yani 1920x1080 60hz üstünü göremezsin. 60Hz'i nasıl seçtiğin çokta önemli değil aslında.
    Önceden aynı ram miktarı ile daha hızlıysa formatta bir sıkıntı vardır ya da yeni birşeyler yüklemişsindir. Sistemde çalıştırdığın uygulamalar artınca 512mb ram'e bağlı olarak yavaşlama olması normal çünkü fiziksel bellek yetmediği zamanlarda sanal bellek kullanılıyor. 1gb'ın o açıdan faydası olacaktır.
  • Bilgilerin için sağolasınız fakat benim formattan öncede bu sıkıntı vardı yavaşlama gibi sorunu hala devam.. o yüzden zaten bende diyorum ramdenmi kaynaklanıyro diyede 1 GB ram yaparsam belki hiç olmazsa biraz düzelir gibi.
  • Şuan Samsung 2232GW modeli var..1680 x 1050 olduğu için ps3 oyunlarında kare kare görüntü oluyor sanki ekran kartı kötüymüş gibi uyuz oluyorum...
    Birde full hd desteği yok acaba bu monitöörü alsam o kareleşme yine olrumu..1920 ve full hd desteğide var sizde nasıl aradaki fark anlaşılırmı bu monitörde
    ps3 oynayan varmı acaba yeter daha monitör değişrmek istemiyoırum sonunda satacam ps3ü yaaa
  • Ben PS3 HDMI-DVI kablo ile kullandım, gayet iyidi.Cam gibi net Full HD oyun oynadım.
    Araba yarışları vs herşey iyi.Tek sorunun sesi harici bir yerden almak olur.
    Fifa'da ghosting olmadı ama pes'i bilmem yapısı sorunlu bir oyun biraz.
    Zaten Fifa 2010'nun yanında Pes'i aramazsız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355

Ben PS3 HDMI-DVI kablo ile kullandım, gayet iyidi.Cam gibi net Full HD oyun oynadım.
    Araba yarışları vs herşey iyi.Tek sorunun sesi harici bir yerden almak olur.
    Fifa'da ghosting olmadı ama pes'i bilmem yapısı sorunlu bir oyun biraz.
    Zaten Fifa 2010'nun yanında Pes'i aramazsız.

hocam fifa 10dan ss eklermisin yeni aldığım monitörde full hd özelliği yok bu yüzden satıyorum onu almaya karar verdim
    bende fifa 10 kötü taraftarlar felan karton gibi sizde nasıl acaba bir kaç ss koyarmısınız
  • PS3 şu an monitörde değil o yüzden ss koyamam, salondaki tvde PS3 monitöre kalabalıkta vs geliyor.Kaçamak yapmak için.
    Tam dikkat etmedim ama sanki bazıları karton gibi?Ama olmayabilir de.

Senin için ses sorun olmayacaksa yani harici bağlayacaksan bu monitörü al,
    DVI'dan bağlarsın.Ama harici ses yapamam dersen LG'ye ve Acer'a bak derim.
  • Harici ses apartı kablosu var çalışr vaziyette oyüzden şuan birtek görüntü yani pcdne çok ps3de zaman geçiricem yeterki kare kare olmasın bütçede öle çok olmadığı için
  • Yok kardeş güvenerek P2250'yi alabilirsin f/p çok iyi,
    20Tl'ye bir de altın kaplı HDMI to DVI al taş vallahi çok iyi,

Ben şöyle yaptım, Creative T6060 vardı, önde kumandada aux girişi var, oradan PS3' geçtim PSturk'te açıklaması var.
    Stereo ama geçici olarak işimi görüyor.Aslında harici kart olsa optic ile bağlarım da.Aslında Tv'de kullanıyorum PS3'ü.
  • Yarın bu monitörü almaya gideceğim, tasarımı çok hoşuma gitti. Vatan'da stoklarda gözüküyor. Yorumlara bakılırsa çok iyi monitör almış olacağım. Yarın aldıktan sonra yorumlarımı sizinle paylaşırım. 17" Crt'den kurtulmak güzel olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Ben nakit/havale çeki ile 360 liraya almıştım exa'dan. İyi fiyat bence, alabilirsiniz....

Şimdi 405 tl ye vatanda o fıyat kelepır denılebılır anca
  • Arkadaşlar sadece pes 2010 oyununda sorun yaşıyorum. Oyun yamasız kuruluyken bir sorun yok ancak kitserver ile kurulmuş olan grafik yamaları olunca, maç içerisinde bazı sorunlar ortaya çıkıyor. Mesela orta sahada oyuncu topu aldığı an bir saniyeliğine gölgesi ve çevresi koyu yeşil oluyor. Bu sorunun bir çözümü var mı?
  • vatanda varmı konyada bilginiz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Arkadaşlar sadece pes 2010 oyununda sorun yaşıyorum. Oyun yamasız kuruluyken bir sorun yok ancak kitserver ile kurulmuş olan grafik yamaları olunca, maç içerisinde bazı sorunlar ortaya çıkıyor. Mesela orta sahada oyuncu topu aldığı an bir saniyeliğine gölgesi ve çevresi koyu yeşil oluyor. Bu sorunun bir çözümü var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.