Şimdi Ara

Samsung plazmada ekran karıncalanması...Bilgisi olanlar yardımcı olsun lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 42'' Plazma Samsung marka tv de son zamanlarda bir karıncalanma olmaya başladı. Nedenini tespit edemedim. Kablolardan olabilir falan dedim ama tüm kabloları çıkardığımdada görüntü aynı oluyor. Yardımcı olabiliecek arkadaşlardan msj bekliyorum...

• nasıl bir şey mesela siyah ekranlarda kırmızı pikseller veya yeşil pikseller mi yanıyor o zaman "flicker noise" servis yolları görünür
  • sadays ilgin için çok teşekkür ederim.Şimdi baktım tv ye siyah ekrana getirdiğimde hiç bir karıncalanma olmuyor sadece mavi ekranda beyaz karıncalanmalar oluyor.Yalnız bu karıncalanmalar bazen okadar artıyor ki filmde bile hissedebiliyorum.Seyir zevkini bozuyor. Servis çağırmam gereklimi bunun için?
  • Mavi ekranda beyaz pikselleri ilk defa duydum önce bir değişik kaynaklarla dene ve kablolarla sonuç aynı ise servislik olmuş bence
  • valla dostum işyerinde pionner plazmalar var hepsinde yakından bakıldığınd hafif karıncalanma var
  • bu sabah servisden geldiler.durumu kendi gözleri ile görünce almamız lazım dediler tv yi....:(((
    umarım hallederder...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.