Şimdi Ara

SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
863
Cevap
29
Favori
61.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar NAS kullanan var mı? Normal dosya sistemine erişemeyeceğimi biliyorum ek bir şey olmadan ama media player olarak açtığımda da nereden erişeceğimi bulamadım, eski LG televizyonum doğrudan görüyordu.
  • Bendeki 82Q60 şu sorunu yaşatıyor:

Netflix uygulamısnda kullanıcı değiştirirsem siyah ekran oluıyor ve TV'yi kapatıp geri açınca düzeliyor. Bu her zaman olmuyor ve netflix uygulamasından kaynaklanıyor. Bazen youtube veya netflix uygulamasını açtığımda çalışmıyor. TV'yi kapatıp açınca düzelmiyor, TV'yi fişten çekip geri takınca düzeliyor.

Çok da önemli sorunlar değil ama bilinmesinde fayda var.

SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ

SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azazel85 -- 29 Mayıs 2020; 6:10:12 >

• azazel85 A kullanıcısına yanıt
    Dostum odanın tasarımı çok hoşuma gitti güzel günlerde oturun :)
  • Görgüsüzlük gibi olmazsa buraya da yazayım. Tvyi az önce aklımdaki fiyata çok yakın bi fiyata (5699+100 maximum geri ödemesi) aldım. İnşallah güzelce gelir kullanırız.
    Çok bakındım q70 daha iyi evet ama 2bine yakın fark var aralarında şu anda hemen hemen. 1000₺ bile olsa limitimi çoktan aştım düğün öncesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung tv genel itibari ile marka olarak sevdiğim bir marka şimdi ye kadar önemsenecek büyük sorunlar yaşayan birisine rastlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: kamilkamilov

Görgüsüzlük gibi olmazsa buraya da yazayım. Tvyi az önce aklımdaki fiyata çok yakın bi fiyata (5699+100 maximum geri ödemesi) aldım. İnşallah güzelce gelir kullanırız.
    Çok bakındım q70 daha iyi evet ama 2bine yakın fark var aralarında şu anda hemen hemen. 1000₺ bile olsa limitimi çoktan aştım düğün öncesi.
    Hangi siteden aldınız

• Bende şimdi büyük bir elektronik market zincirinin bugün için yaptığı %10 indirim ile hayalimin ötesinde olan Samsung un bir üst modelini aldım. Şu anda bakan varsa indirime bir baksın derim.
  • Burberrys42 B kullanıcısına yanıt
    Ben MM den aldım. Muhtemelen arkadaş da oradan almıştır. Bugün %10 indirim var.
  • Burberrys42 B kullanıcısına yanıt
    MediaMarkt hocam anlık geldi fiyat bundan ötesi 200-300 daha iner inmez. Aciliyeti de vardı iyi oldu.

• Mediamarkt'da stok bitti 55q60r için. Ben de Vatan'dan aldım 5669 TL'ye. 100 TL maxi puan da geldi. Diğer Samsung modelleri için de indirim mevcut.

Almayı düşünenler için bence iyi fiyat. Bu ek gümrük vergisi muhabbetleri yüzünden daha fazla düşmeyebilir.

• kamilkamilov K kullanıcısına yanıt
    Kaça geldi toplamda hocam ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sncrklnc kullanıcısına yanıt
    3-4 mesaj yukarda yazdım hocam detaylı bi sekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamilkamilov -- 29 Mayıs 2020; 23:51:56 >
  • Sayfada hata mi var

• Bu konu neden televizyonlar sayfasında görünmez oldu?

• azazel85 A kullanıcısına yanıt
    Hocam Netflix'de aynı sorunu ara ara bende yaşıyorum. Ekran siyah olduğunda kumandadan bir kez amazon prime tuşuna sonra beklemeden netflix tuşuna tekrar bastığınızda ekran geliyor. Bende böyle kısa bir çözüm buldum bu soruna. Umarım yakın zamanda güncelleme ile düzelir.
  • bLind kullanıcısına yanıt
    Dostum şöyle bir örnek vereyim. Karantina dönemi başladığından beri yaklaşık 3 aydır kızım zoom uygulaması ile uzaktan eğitim görüyor. Her gün ipad üzerinden zoom uygulamasını açıyorum ve ekrana yansıtıyorum. Yaklaşık 3 ila 3 buçuk saat eğitim sürüyor. Hiç sorun yaşamadım bu süreçte.
  • bu tvyi alanlar özellikle oyun için düşündüğünü söylemişler.Ben oyun oynamıyacapım. özellikle karanlıkta netfilix izlerken ekran gölgesi olmayan, mükemmel olmasa bile siyah rengi görebileceğim bir tv bakıyorum.tavsiyeniz nedir acaba.
  • Merhaba ben tvyi mediamarkta denedim özellikle youtube videolarında insan yüzleri makyajlı prüzzüs shoplu gibi gösteriyordu anime karakteri gibi. Bu 55q60 larda ayarla düzeltiliyor mu açıkçası hiç içime sinmedi ve almaktan vazgeçmek üzereyim. Kullananlar yorumlarsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Görkem Berat

Merhaba ben tvyi mediamarkta denedim özellikle youtube videolarında insan yüzleri makyajlı prüzzüs shoplu gibi gösteriyordu anime karakteri gibi. Bu 55q60 larda ayarla düzeltiliyor mu açıkçası hiç içime sinmedi ve almaktan vazgeçmek üzereyim. Kullananlar yorumlarsa sevinirim.
    Dinamik modda parlaklık biraz daha fazla ve renkler daha keskin. Doğal modda denediniz mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.