Şimdi Ara

SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
863
Cevap
29
Favori
61.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mağazadaki görselde mağaza modu açıktır. Demo videolar dışında izlediğiniz her şey kötü görünür. Her tv için geçerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChicharitoHernandez kullanıcısına yanıt
    Denedim ama yine pek tatmin olmadım youtube ta test ettim. Normal sd yayını deneme şansım oldu insanların yüzünü pastel gibi efektle prüzsüz ve keskinliğini yitiriyor. Şuan kullandığım lg tvde ki keskinlik yok. Muhakkak bir resim modu bunu yapıyor ama görüntüsü babamın ve beni tatmin etmedi. Araştırmaya devam edicem.
  • ru7400 ile q60r arasında kaldım ayrıca q60r'nın 50 ile 55 inch özellik(hz ve freesync) açısından da farklıymış. %60 ps4 %30 tv %10 film izlerim diye düşünüyorum. ps4 pro'da 4k çalıştıran var mı memnun musunuz ?
  • Beyler alalı bir gün oldu gece gördüm gündüz tam belli olmuyor Q60 serisi adamları aradım normal filan diyor zorla çağırdım geçiştirecekler büyük ihtimal. Ne yapmam lazım sizce

SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 55Q60 aldım, 3 metre izleme mesafesinden çok yeterli. 65 alsam sinematik falan gerek yokmuş o farka, yine de tercih meselesi.
    Tv tüm beklentilerimi karşıladı şu an için. Ne aldığımı bildiğimden sorun yok. Arayüzü çok iyi, film izleme sitelerinde bile sıkıntı olmadan çat çat açtı.
    Mm indiriminden 5700 civarı almıştım.

• Tvyi hangi ayarlarda kullanıyorsunuz?

• matrx58_ kullanıcısına yanıt
    ilk ay belli sorunlarda birebir değişim yapılıyor o yüzden kutusunu atmayın demişti kurulama gelen servis. değişim için zorlayın.
  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Valla şimdi gidiyorum tekrar dilekçeleri filan hepsini hazırladım ekstra tüketici mahkemesine gideceğim birde yaşadığım bu süreci avukatımla paylaşacağım karar vereceğiz bakalım nolcak

• quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

motion ayarını kapatın düzelecektir (usb den oynattığınız içerikler ve uydu yayınları için konuşuyorum) youtube da böyle sorunlar olabiliyor
    Merhaba hocam motion ayarını kapatınca biraz düzeldi. Ancak iptvde hala titriyor görüntü. Buna daha iyi bir çözüm bulamaz mıyız acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoHernandez -- 13 Haziran 2020; 18:46:38 >
    hocam o yayın kalitesiyle alakalı yapacak pek bişey yok

• quote:

hocam o yayın kalitesiyle alakalı yapacak pek bişey yok
    Hadi ya. Umarım kaliteli bir iptv bulabilirim o zaman. Bu şimdilik denemek için açtığım günlük 24 saatlik.

bulsanız bile 25mb internet yeterli olmuyor hocam

• Q60r ile ip tv kullanıp memnun olan varsa ismini paylaşabilir mi

• quote:

bulsanız bile 25mb internet yeterli olmuyor hocam
    Donmasi için diyorsanız hızı artırırım hız sorun değil. 32 yetmezse 75 çıkartacağım.
    Ancak bu ani hareketlerdeki ve toptaki titreme olayı iyi değil. Bilgisayarda izlerken bu kadar titremiyordu sanki. Deneyeceğim bilgisayar başına geçince.

hocam uydu yayını olmadıktan sonra iptv den sorunsuz zor izlersiniz bu tv ile alakalı bi durum değil

• quote:

hocam uydu yayını olmadıktan sonra iptv den sorunsuz zor izlersiniz bu tv ile alakalı bi durum değil
    Hareketli sahneler konusunda uydu yayını kadar kaliteli olmasını zaten beklemiyorum.
    Ancak iptvlerin de yayınlarında kendi aralarında fps farkı var sanırım.

• 55q60r - Trendyol 5.975 tl, doğuhan elektronik. Daha önce alışveriş yapan var mı yorumları olumlu ve samsung türkiye garantili diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Sergenss

55q60r - Trendyol 5.975 tl, doğuhan elektronik. Daha önce alışveriş yapan var mı yorumları olumlu ve samsung türkiye garantili diyor
    Biz ordan 3 tane Tv aldik..Guvenilir Birisi emin olun..Oyle Teshir urun vs bulamazsiniz,Durust birisidir hatta Dayimin Tanidigi,Dayim hep ordan aldi Tv'sini..Iciniz Rahat olsun..

Dogubank-Sirkeci'de yeri..Istanbul..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 14 Haziran 2020; 3:47:43 >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Çok sağol hocam, böyle birinci ağızdan yorum gelince insan rahatlıyor teşekkür ederim

• Merhaba arkadaşlar bu modelle ilgili konu açmıştım.Q60 alanlar tvlerini kontrol etsin belli bir seride kronik panel açıklığı olabilir bilginize bu duruma Samsung normal diyor görmeden netden almayın bu modeli

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.