Şimdi Ara

SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
863
Cevap
29
Favori
61.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuwanda87 -- 27 Haziran 2020; 17:32:4 >
  • arkadaslar iptv uygulamasi olarak ne kullaniyorsunuz. smart iptv usb araciligiyla kurdum. 1 hafta kullandim. simdi ucret istiyor uygulama. baska ucretsiz uygulama var mi?ben de ücretli iotv listesi var. fakat tv de bunu acacak uygulama yok .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IraArel

Merhaba arkadaşlar. Amazondan sipariş verdim ürün geldi servis kurulum yaptı gitti.
    Akşam bakınca panelin kenarları hep açık, nasıl bir yol izlemeliyim?
    Ürün açıldığı için iade olmaz sanırım?

Benim tvde de aynı sıkıntı var fakat gidip özellikle bakmadığınız sürece görünmüyor. İzleme açısından kesinlikle görünmüyor o seneple iade etmeye değer mi emin olamadım açıkcası. Onu görecek açıdan kimse izlemeyecek tv’yi sonuçta

SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ

IraArel, siz nasıl bir yol izlediniz ?

Matrx hocam sizin tv ne oldu siz de bu konuda sıkıntı yaşıyordunuz sanırım ?

Rica etsek hali hazırda uzun süredir bu tv'yi kullanan arkadaşlar da gece bakabilirler mi acaba aynı duruma?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sergenss -- 24 Haziran 2020; 0:9:17 >

• Sergenss kullanıcısına yanıt
    Tuketıcı hakem heyetnde su an bır de farklı dava actım sonucunu beklıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sergenss

Benim tvde de aynı sıkıntı var fakat gidip özellikle bakmadığınız sürece görünmüyor. İzleme açısından kesinlikle görünmüyor o seneple iade etmeye değer mi emin olamadım açıkcası. Onu görecek açıdan kimse izlemeyecek tv’yi sonuçta

IraArel, siz nasıl bir yol izlediniz ?

Matrx hocam sizin tv ne oldu siz de bu konuda sıkıntı yaşıyordunuz sanırım ?

Rica etsek hali hazırda uzun süredir bu tv'yi kullanan arkadaşlar da gece bakabilirler mi acaba aynı duruma?

Alıntıları Göster
    Hocam dinamik moda alıp tam yandan çekin dahada belli oluyor.İzlemeye engel vs durum yok .Mevzu şurada ,oradan toz alırsa veya zamanla o açıklık artarsa garanti biterde TV de bu sebebden panelde arıza çıkarsa .TV yi çöpe atabilirsiniz ciddi tamir parası isteniyor panel deyişimlerinde

• şubat kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim, geri göndermekte sıkıntı yok zaten amazonda ilk 30 gün iade edebiliyorsunuz fakat diğer arkadaşlar da yazsa iyi olacak. Kronik bir sorun mu yoksa bu sorun olmadan kullanan var mı acaba? Ona göre başka bir tv’ye yöneliriz veya değişim isteriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sergenss -- 24 Haziran 2020; 8:20:51 >
  • Sergenss kullanıcısına yanıt
    3 gündür servisin gelip tutanak tutmasını bekliyorum.
  • Q60 almayı düşünen arkadaşlar bu paneli kesinlikle düşünmeyin bariz panel açıklık sorunu var .Teknoloji mağazalarını gezin sağ üst köşeye bakın .Bile bile ayıplı seriyi almayın hepsi bu şekilde demiyorum ama iki mağazaya baktım ikisinde de vardı bu sorun ve bu TV yi alanların bir çoğuda farketmemişdir bu açıklığı tam yandan bakılmayınca belli olmuyor.İade için Tv yi bu ayın 12 sinde kargo evimden aldı şuan nerede olduğu belli deyil tv nin bir haftadır mediamarkı arıyorum çözülemiyor .Ne mediamark nede bu Q60ı tavsiye ederim.Olmadı geri isteyeceğim TV yi thh başvuracağım
    Thh başvuru yapacaklar bu konudaki Q60 panel açıklık resimlerini emsal olarak çıktı alsınlar . Ayıplı malı geri iade almadığından bilirkişi tarafından tespit edilirse yüklü miktarda tazminat davası açılabilir Samsung'a bilginiz olsun.Tanıdığınız avukat varsa bu konu üzerine yürüyün derim .Toplu olarak hareket edersek daha iyi sonuca varılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 25 Haziran 2020; 0:25:59 >

• Youtube'tan oyun videoları izliyorum görüntü bazen kasıyor!!!!!!!!! çözümü nedir? bu arada pcden izliyorum 60 fps seçeneği çıkıyor ama tvde yok
  • ben de bugün aldık, servis kurdu, çıtalarda açıklık oluyormuş dedim hiç duymadım dedi, 1 ay içinde hertürlü arızda değişim olur 1 ayı geçerse tamir olur dedi.

teknosadan aldım.

bu açıklık olayını nasıl anlarım, açıklık iade sebebi mi, değişim mi olur?

bir de ben görüntüyü ayarlayamadım, hangi ayara getirsem hoşuma gitmedi, hem normal hem de akıllı modda beğenmedim, gündüz de pencereden yansıma oluyor biraz ,

siz hangi ayarda kullanıyorsunuz? Ben şu imce ayarları nasıl yaopmalıyım? hem parlaklık olmasın hem de canlı olsun.
  • şimdi baktım panel açıklığı var.

teknosadan aldım, ne yapmam lazım*
  • 15 mayıs ta teknosadan aldım bende ama panel açıklığı varsada farketmedim

• zuu19 Z kullanıcısına yanıt
    usta yok öyle şey dedi ama ben sadece elimi değmişytim var mo diye bir arkadaş, hafif bastırın eğiliğ sağ üst köşeye bakın dedi

siz de bi bakar mısınız?
    teknosada koşulsuz 14 günde iade işi var mı?

sites,nde yazıyor gerçi de , ama her ürüne geçer mi?

ya da bı sorun iade sebebi mi, paramı geri almak istiyorum, değişim değil de,
  • Bugün kuruldu dediniz hocam iade almaları lazım 14gün içinde

• ustanın yanında da bahsettim, ben duymadım dedi baktım sorun yok gibi geldi, belki ısındıkça oldu ve de eğilip bakmamıştım.

siz baktınız mı?
    ustanın yanında da bahsettim, ben duymadım dedi baktım sorun yok gibi geldi, belki ısındıkça oldu ve de eğilip bakmamıştım.

siz baktınız mı?

mutlaka bir bakıp da haber eder misiniz bana da?
  • Ben eğilip baktım ama bir açıklık göremedim, ekran koruyucu olduğundan bastırıp bakamadım dediğiniz gibi

çok hafif bastırmak lazım.
    www.sikayetvar.com
    Samsung Sıfır Aldığım Televizyonun Ekran Çerçevesinde Açıklık Var ve Bunu Kabul Etmiyor
    https://www.sikayetvar.com/samsung/samsung-sifir-aldigim-televizyonun-ekran-cercevesinde-aciklik-var-ve-bunu-kabul-etmiyor

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.