Şimdi Ara

SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
863
Cevap
29
Favori
61.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim Hayirlisi Olsun, Yardimci olabilecegim bir sey varsa ozelden yazin dayim musterisi oldugu icin indirim falan yapabilir,nakit fiyata vs,ozelden yazarsaniz...Konustururum en azindan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChicharitoHernandez kullanıcısına yanıt
    var hocam ama dediğim gibi 25mbit ile izlenmiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

var hocam ama dediğim gibi 25mbit ile izlenmiyor :)
    Doğrudur hızı arttırırım sıkıntı olursa 75e kadar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ChicharitoHernandez kullanıcısına yanıt
    fast.com
    İnternet Hız Testi
    https://fast.com/tr/#
    test yaptığınızda hangi serverda hangi hızı görüyorsunuz ping kaç oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

https://fast.com/tr/# test yaptığınızda hangi serverda hangi hızı görüyorsunuz ping kaç oluyor
    İnternetim henüz baglanmadı hocam sinyalde bir sıkıntı var bağlanma aşamasında. Şimdilik telefonun internetini yayarak denedim.

• bende bugün sipariş verdim kurulumu yapacak kişilere hangi testleri yaptırmak lazım gelir acaba tecrübe edenler bir cevaplarsa sevinirim
  • mebusa kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Kaça nereden aldınız acaba?

• Sergenss kullanıcısına yanıt
    Şuan amazonda ₺5.978,02 (satıcı: Amazon) en düşük fiyat sanıyorum burada.
    www.amazon.com.tr
    Samsung QE55Q60RATXTK 55" Q60R 4K QLED Televizyon: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07R1YLDHH?pf_rd_r=X1RAT35ZR4JKCRSNHXYF&pf_rd_p=dbef927e-126e-4d59-a744-316eb26cc421
  • Sergenss kullanıcısına yanıt
    Hb sitesinden lakin farkı bir kullanıcı dan satın aldım 6 bin en dusuk oradaydı zira sadece benim avr 2011 model ben tv box tan 4K uygun HDMI kablo ile tv verip tv box diğer HDMI girişinden avr sesi nasıl kayıpsız vereceğim onu çözmeye çalışıyorum tv gelmediği için şunda herhangi bir denemede yapamıyorum gelince bakacağım

• Amazon şu an 5893’e veriyor. Satıcı amazon. Daha önce burdan alam var mı iade veya teşhir ürün gelme olasılığı var mıdır acaba ?

• Arkadaşlar, tüm konuyu okudum size daha önce sorulmuştur diye fakat net bir cevap bulamadım.

Şu an bu Tv’yi kullanan arkadaşlar DTS sorununu nasıl hallettiniz? Sonuçta 4k içerik izlemek için alıyoruz ve torrent sitesinden baktığımda çoğu 4k filmin ses uzantısı DTS gözüküyor.

• Merhaba arkadaşlar.
    Bu tvden aldık kardeşime acaba nasıl testler yapmamız gerekiyor?

• Arkadaşlar merhaba TV bugün kuruldu, genel olarak memnunum fakat Airplay’i yapamadım bir türlü. İphone’dan seçtiğimde kod girin diyor ekrana kod gelmiyor Tv’nin. Tv’den airplay ayarlarına tıkladığımda ise siyah ekranda kalıyor TV var mıdır çözümünü bilen ?

• Merhaba arkadaşlar. Amazondan sipariş verdim ürün geldi servis kurulum yaptı gitti.
    Akşam bakınca panelin kenarları hep açık, nasıl bir yol izlemeliyim?
    Ürün açıldığı için iade olmaz sanırım?
    SAMSUNG QE-55Q60R KULLANICILARI KULÜBÜ

• Merhaba fiyat biraz daha düşermi acaba ?
    Eylül'de ev kuracağım 5900den şimdi alsam kurulumi Eylül ayında yaptirabilirmiyim ?

• Arkadaşlar Merhaba,

Geçen hafta ben de Samsung QLED Q60R alarak aranıza katıldım, ana konuya yazdım ama cevap gelmedi henüz,
    Güç kablosu çok kısa benim için. Bu kablonun 5 Metre olanını nereden alabilirim yardımcı olabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IraArel

Merhaba arkadaşlar. Amazondan sipariş verdim ürün geldi servis kurulum yaptı gitti.
    Akşam bakınca panelin kenarları hep açık, nasıl bir yol izlemeliyim?
    Ürün açıldığı için iade olmaz sanırım?

Bu TV yi mağazadan görmeden actırmadan almayın arkadaşlar Samsung ayıplı ürünleri piyasaya sürmüş durumda.Servis normal diyor 14 gün iade sürem vardı geri gönderdim bu ayın 12 sinde horoz lojistik aldı evimden TV yi ama daha mediamarka ulaşmamış paramızla rezil olduk.Bu Q60 ı zamanında bende çok önerdim ama panelin böyle olduğunu bilmiyordum.Bakın bu TV'ye bulaşmayın Samsung kabul etmiyor iade almıyor alabiliyosanız Birazdaha çıkın Sony xf9005 alın.
    Servisi çağır hocam normal derlerse bu sorunlu yerin resmini çek faturayla birlikte tüketici hakem heyetine git.
    Q60 Konusu açtım oraya gel bu panel açıklıklarını her yerde dile getirmemiz gerek insanların aklıyla oynuyor Samsung
    Q60 panelinin bir çoğu hatalı ,bu şekilde panel üretim hatası vardır mağazaları gezin dolaşın kiminde daha az kiminde daha fazla göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 22 Haziran 2020; 19:6:29 >

• şubat kullanıcısına yanıt
    Mağazalarda kutu açmıyorlar ki hocam.
    Kutu ancak servisle açılabiliyor.
    Panel sizde de mi aynı durumdaydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IraArel -- 22 Haziran 2020; 19:22:26 >
  • Sağ üst köşede led aydınlatma görülüyor.Mağazada ürünü açtırmadan alırsanız risk almış olursunuz.Başka modele yönelin derim .

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.