Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (1045. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21.472
Cevap
408
Favori
698.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10431044104510461047
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efsane mac izleniyor tv de yalniz internetten almis olsam iade edip daha buyuk ekranini alirdim direk bu kadar memnun kalacagimi sanmiyordum. Ne bir ekranda yirtilma dse hayalet ekran vs hicbir problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 19 Ağustos 2024; 22:30:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hallettim hocam 2.resmi seçtim başka bir ayar tavsiyeniz var mıdır? Ses modu bende soundbar yok standart mı yoksa yüksek mi seçsek daha iyi ses verir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mavisu48 kullanıcısına yanıt
    Yuksekte daha iyi ses veriyor soundbar yokken yuksekte kullaniyordum.

• Tv yi sıfırlamayı düşünüyorum. Sıfırlarsam uydu ayarları kaybolur mu? Kanal listesini flash belleğe aktarıp sonra geri alsam yeter mi?

Başka yapmam gereken bir şey var mı?

• Tizen de Blutv uygulaması yok mu ben mi göremedim?

• Arkadaşlar merhaba. QN90B kullanıyorum, ambilight ve soundbar almayı düşünüyorum. Philips ambilight 6k civarında, Goove modeline baktım o da güzel gözüküyor. Hangi ambilight modelini önerirsiniz? Televizyonu 1 yıl sonra değiştirmeyi düşündüğüm için çok masraflı bir ambilight almak istemiyorum, Philips gibi görüntüye senkronize çalışan ambilight önerisi olan var mıdır?

Soundbar olarak Samsung’un subwoofer’lı modeline baktım, geçen gün TCL model soundbar ve subwoofer modeline denk geldim, bi arkadaş kullanıyordu hoşuma gitti. Sizce Samsung soundbar ve subwoofer’a o paraları verene kadar TCL model soundbar ve subwoofer almak mantıklı mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AKA_33 kullanıcısına yanıt

Var. Ben indirdim ve izliyorum.

• Ürünümün kurulumu yapıldı herhangi bir sıkıntı yok.

• All Men Must Die kullanıcısına yanıt

İyi günlerde kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxvadsf -- 20 Ağustos 2024; 15:34:38 >
  • All Men Must Die kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam sorunsuz çıkmasına sevindim.

• Tv deki yayını harici bir hdd ye kayıt etmek mümkün mü? Şahsi kullanım daha sonra seyretme vs gibi sebeblerle?

• zxvadsf Z kullanıcısına yanıt
    Kanal listesini ztn otomatik tkgs den cekmiyormu ilk aldiginiz kanal listesi neyse o kalir

• Edelion kullanıcısına yanıt
    Aydinlatmayi bende arastirdik govee nin aydinlatmasi philipsten cok iyi govee t2 modeli 5k civarindayken bi philips kurmaya kalksaniz kutusuydu bilmem nesiydi 18k civarina cikiyor philipste tam sistem kurmadan verim alamiyorsunuz goove benimde sepetimde.[ arastirmalarda goovenin parlakligi philipsten x2 daha iyiymis ]

Soundbardada bana q 600 modeli hediye edildi fiyati 9 k civari sanirsam 30 dan sonra sesi acarsaniz alt ust kattan sikayet gelebilir baya siddetli basslari . Seslerde cok temiz bozulma 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 20 Ağustos 2024; 20:53:52 >
  • ironwrist34 kullanıcısına yanıt

Servisten gelenler çpk hızlı kurmuştu. Galiba liste hazırdı. Öyle kanal tarama ekranı görmemiştim.

Kanal sırlarını değiştirdiğim için usb yedek aldım. Ancak usb deki dosyaya bilgisayarda bakmak istediğimde dosya boyutu 0 olarak gözüktü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxvadsf -- 20 Ağustos 2024; 21:7:7 >
  • zxvadsf Z kullanıcısına yanıt
    Kanallar hazir evet siralama yaptiysaniz onu bilemem

Merhaba hocam hdr uyarısı veriyormu samsung tv 65qn85d model sahibiyim hdr içeriğe geçtiğini nasıl anlarım bilen varmı

• herkül67 H kullanıcısına yanıt
    Uyari degilde alttan ayar sekmesini acinca uzerindeki yuvarlak simgede hdr vs yaziyor.

Acelesi yok ama size zahmet müsait zamanınızda foto ile gösterirmisin hocam daha önce dediler ama ben bulamadım

• herkül67 H kullanıcısına yanıt
    Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

Bu sekilde beliriyor film hdr destekliyorsa

Hocam goove t2 ve t3 lite modeline baktım ama sanki renkler soluk gibi duruyor, Philips’in televizyona takılı modellerinde gelen gibi performans beklemiyorum ama yine de daha canlı olsun isterdim, birde sanki tam senkronize olamıyor gibime geldi bazı yerlerde.

Soundbar olarakta C450’ye baktım ama sesler temiz midir, bass seviyesi yeterli midir bilemiyorum, b650 modeline bakıyorum o güzel duruyor ama 2-3 bin tl fazla vermenin gereği var mı bilemedim. Zaten sürekli kullanamayacağım için soundbar almakta fuzuli masraf gibi geliyor ama eğer C450’nin bass’ı iyiyse ve sesleri temiz veriyorsa onu almayı planlıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10431044104510461047
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.