< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 19 Ağustos 2024; 22:30:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 19 Ağustos 2024; 22:30:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tv yi sıfırlamayı düşünüyorum. Sıfırlarsam uydu ayarları kaybolur mu? Kanal listesini flash belleğe aktarıp sonra geri alsam yeter mi? Başka yapmam gereken bir şey var mı? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Var. Ben indirdim ve izliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ürünümün kurulumu yapıldı herhangi bir sıkıntı yok. |
İyi günlerde kullanın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxvadsf -- 20 Ağustos 2024; 15:34:38 > |
Hayırlı olsun hocam sorunsuz çıkmasına sevindim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tv deki yayını harici bir hdd ye kayıt etmek mümkün mü? Şahsi kullanım daha sonra seyretme vs gibi sebeblerle? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 20 Ağustos 2024; 20:53:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Servisten gelenler çpk hızlı kurmuştu. Galiba liste hazırdı. Öyle kanal tarama ekranı görmemiştim. Kanal sırlarını değiştirdiğim için usb yedek aldım. Ancak usb deki dosyaya bilgisayarda bakmak istediğimde dosya boyutu 0 olarak gözüktü. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxvadsf -- 20 Ağustos 2024; 21:7:7 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |