merhaba Samsung 65QN700C 65" 163 Ekran Uydu Alıcılı 8K Ultra HD Smart Neo QLED 51.300 tl ye aldım sizce nasıl tv dir ? pişman olur muyum gruding 9900 ve lg qned50 serisi ile arada çok kalmıştım bu model indirime girince aldım |
Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (1043. sayfa)
-
-
Samsung çağrı merkezinden kurulum kaydı talep edin. qn90c serisinde bende ve forumdan bir arkadaşta panel arızası çıktı o yüzden riske atmayın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam öyle yapacağım
-
Normal tv yayini izliyorsaniz pek kusurunu bulmazsinizda ps tarzi birseyler bagladiginizda dusuk hz yi bolca hissedersiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar 75xg9505 model tvim 4 yılda panel sıkıntısı çıkarınca yeni bir tv arayışına girdim. 75qn90d ve Samsung 77S95C arasında kaldım. Malum oledin ekran yanığı problemi var karar veremedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bursadayım. En uygun fiyatı nerden bulabilirim. şimdidden teşekkür ediyorum cevaplarınız için.
-
Soundbar icin 2.1 kablo aldim ve bagladim Q- symphony modunu aktif ettim ama bu modda ses Bt ye gore cok az geliyor.[ ozelliklerinde tv sesi ve soundbari birlestirdigi yaziyor ama bu modda ses baya az gelmekte ] bilgisi olan varmi
Arkadaşlar Selam,
TV yi iade edeceğim, Amazondan alınan tv nasıl iade oluyor, kutulamasını kendimiz mi yapayoruz? Samsung iadesinde eve gelip kendileri kutusuna koymustu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
65qn85c kullanıyorum son 1 haftadır internet sorunu var. Tv de internet gidiyor ve fişten çekip takana kadar gelmiyor. Kablosuz internet ile bağlı sabit ip yaptım yine gidiyor gelmiyor internet, fişten çekip takana kadar. Benzer sorun yaşayan var mı?
Netflix izlerken video sanki hızlı oynuyor gibi oluyor sanki. Bana mı öyle geliyor.
Qn85d tv ye bluetooth işitme cihazlarını bağladıktan sonra tv hoparlörüne geçince bir süre sonra kendiliğinden bluetooth işitme cihazlarına bağlanıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim?
Sabit tv hoparlöründe kalsın istiyorum. Bluetooth yalnızca ben istersem.
Teşekkürler
-
Otomatik eslemeyi sil cihazlardan ve her zaman baglantida sor secenegi vardi tam nerden giriliyor hatirlamiyorum ama iyle bir ayar mevcut.
Hocam bence iade gönderin servis yapmaz büyük ihtimalle norma der iade sürenizde dolabilir bilginiz olsun. -
Merhaba hocam 444 77 11 arayın oradan destek alabilirsiniz. -
Merhaba hocam,
Bu model yerine bence,
SAMSUNG 65QN85D alın. -
Teşekkürler ancak böyle bir ayar bulamadım.
-
Harici cihaz baglantilari tarzi bi baslik adi altinda olmasi gerek evde degilimtv yanina gectigimde kontrol ederim
bende qn90d ile aranıza katıldım özellikle @ironwrist34 hocam televizyonla ilgili önerdiğiniz bir ayar durum vs varsa tavsiyelerinizi bekliyorum siz de var galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisu48 -- 19 Ağustos 2024; 12:54:52 >
65QN90D siparişim az önce teslim edildi ama kutuda bazı sıkıntılar var. Kutunun üst tarafında ayak izi(umarım kutunun katlanmamış halinden kalmadır). Köşesinde ezilme ve arka tarafında karton kısmında sıyrık var. Daha önceden böyle bir şey ile karşılaşan oldu mu? Samsung whatsapp destek hattından görselleri yolladım servis gelince gerekli kontrolleri yaparak tutanak tutacaktır dediler. Üründe sıkıntı olma ihtimali sizce nedir?
Fotoğraflar konuda yer kaplamasın diye küçülttüm ama yine de yer kaplayacaktır. Kusura bakmayın
-
Kutunun FRONT kısmında hasar varsa panelin zarar görme ihtimali artıyor.
Artık servis beklenecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X