< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (1047. sayfa)
-
-
-
Tizen'de her yeni sürümde yeniden uygulama güncellemesi gerekiyor demek ki
-
''IPTV SMARTERS pro '' bunu kullanıyorum, FREE uygulama
-
Sanırım televizyonun kendi uydu yayını netlik açısından daha iyi bende kablo tv var tv+internet olarak sadece tvyi iptal etmek için ne yapmam gerekir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisu48 -- 23 Ağustos 2024; 13:27:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Qn85d de tv yayınları iyi. Yapay zeka bayağı işe yarıyor.
Paris olimpiyatlarını 4K gibi bir kaliteyle trt sporda seyretmiştim.
-
Merhaba,
Bu modeli almayı düşünüyorum. Olumsuz yorumu olan var mı acaba?
SAMSUNG QE 65QN85D 65inc 163 cm 4K UHD Smart Neo QLED TV,Uydu Alıcılı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende merak ediyorum up
Hocam yapay zeka modunda yaklaşık bi 10-12 tane 2.resmi seçtim? Sizinkide mi böyleydi?
Bana sorduysanız evet soldan ikinci resimleri seçtim ayarlarda
-
Evet hocam dogrudur
Teşekkürler hocam@zxvadsf@ironwrist34
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisu48 -- 25 Ağustos 2024; 20:29:27 >
@AKA_33 hocam parakart başvurunuza dönüş yapılırsa yazar mısınız ben 2-3 gün önce başvurdum bekliyorum bakalım
Hocam benim 1 hafta olacak hala haber yok. Müşteri hizmetlerini aradım, kampanya birimimiz dönüş yapacaktır bekleyin diyor. Gelişme olursa haber veririm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Paracard sonuclari 30 40 is gunu soundbar 60 is gunu seklinde bilgi verilmisti benim soundbar 40. Gun geldi
Bende ininal kart vermişlerdi. Yükleme başvurusu cevabı ve yükleme bir hafta falan sürdü.
-
19 Ağustosta kampanyaya katılım formunu doldurmuştum. Daha yeni mesaj geldi "Kampanya başvurunuz değerlendirmeye alınmıştır Değerlendirme sonucunda bilgilendirme yapılacaktır." diye
-
65QN90D kurulumu yapıldı uydu anten kablosu bozuk dediler santrale kadar kontrolü yapıldı kabloda sorun yok başka cihazda uydu yayını geliyor ama tv ye bağlayınca sinyal yok böyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu?
-
Youtubeden bakin birkac uydu ayarlari vardi . Baska cihazda gelip o tv de gelmiyorsa kabloda zaten sorun yoktur. Lnb ayarlarina bakin tv de resetleyin baştan kurun
Hepsini yaptım hocam umarım tv deki girişten kaynaklı sorun değildir. Akşama uzaktan bağlantı ile bağlanıp müşteri hizmetleri kontrol edecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X