|
Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (1049. sayfa)
-
-
-
Eski nesil qled b8r miniled degilbilginiz olsun -
2024 üretimi bu cihaz. bir hata olmasın
peki 65 inc ne tavsiye edersiniz
-
anladım hocam 2024 üretimi olması beni yanılttı
bunun yerine bunu almalıyız 65qn85d-65
https://www.hepsiburada.com/samsung-65qn85d-65-163-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-neo-qled-tv-p-HBCV00006B7YI0
-
Yani 80d ye gore daha iyi ama 90d butceniz varsa 90d alin en iyisi o. -
bugun mm den qe65qn90c aldım 50.025₺ 5yılda garanti uzatım eve teslim üçreti ile 53.299₺ ödedim, iyimi mi kötü mü ettim bilmiyorum. aklımda hep TCL 65C845 android oluşu cezbediyordu,servis ve arıza konularından cok bahsediğilden, samsung almaya karar verdim.
-
Doğru karar. Bütçe Q80 ve üstüne çıkıyorsa Samsung'tan şaşmayın. TCL F/P modellerde mantıklı.
Samsung'un sadece servis değil, görüntü işleme ve donanımsal detaylarda da avantajı olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 2 Eylül 2024; 7:0:36 > -
Samsung shoptan aldığım qn90d modeli için para kart başvurusu yapmıştım, inial kart geldi ancak işi boş şu an ne yapmam lazım? -
Hocam ürün kullanmaya başladınız mı memnumusunuz bende bu modeli takip ediyorum -
Samsung mh ile görüşün sanırım yükleme yapılacak ama ondan önce innial ile görüşüp kart limitinizi arttırın. Ne zaman başvurmuştunuz acaba? Benim başvuralı 2 haftayı geçti ama henüz bir gelişme yok.
-
Hocam benimde 2 haftayı biraz geçti. İnial kart bugün geldi limiti yükseltim, kartın içinde para yok, samsung mh yi aradım 6-7 iş günü içerisinde yüklenir para dediler. Bekliyorum bakalım.
-
Sevindim hocam darısı başımıza. Kart gelmeden önce kargolanfı ya da onaylandı gibi mail ya da sms aldınız mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: AKA_33Sevindim hocam darısı başımıza. Kart gelmeden önce kargolanfı ya da onaylandı gibi mail ya da sms aldınız mı?
merhaba benimde kartım 4 gün önce geldi inial hesabını açtım kartı ekledim hatta inial hesabına başka bankadan 5tl yükleme yaptım ama başka birşey yapmama gerk varmı bilmiyorum kart gelmeden önce bana mesaj ve mail falan gelmedi aras kargo kapının önüne poşeti bırakmış gitmiş başka birşey yapmamıza gerek yok sanırım beklemekten başka birşeyler öğrenirseniz banada haber verirseniz memnun olurum
-
Kargolandı mesajı almadım ama başvurunuz onaylandı mesajı almıştım.
-
Memnunum hocam, benim 40 inç 1080p TV vardı ondan sonra bayağı iyi geldi. 720P film açsam bile yapay zeka görüntüyü bayağı iyileştiriyor. Sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz. Eksi olarak şunu söyleyebilirim, kaçak IPTV programı yüklemek istediğimde marketinde bulamadım, apk indirip denedim o da olmadı ama normal para vererek IPTV satın alırsanız sıkıntı yaşamazsınız bir sürü IPTV uygulaması var.
Edit: Şu an amazonda tekrar indirime girmiş. 35.999 TL haberiniz olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Türkolog_ -- 2 Eylül 2024; 23:23:49 > -
Çok teşekkürler hocam -
Hocam ben zarftan çıkarmadım henüz. Kurulumda verdiler 2 adet kart. ogün 2 kat para iade kampanyası vardı. Totalde 11000 yüklenecekmiş. kartın içeriğine nerden nasıl baktınız?
-
Merhaba,
30.000₺ ile 40.000₺ arası bir televizyon arıyorum. 40.000₺ üzerine çıkmam mümkün değil.
İhtiyaçlarım:
- Ağırlıklı olarak Netflix, Prime vb. gibi platformlardan dizi, film izlerim.
- Xbox'ım var, oyun oynarım.
Tercihim:
- Smart TV değil de Android işletim sistemli olması daha iyi olabilir ancak bu şart değil, önerilerinize açığım.
- Bu bütçeye QLED TV arıyorum.
- Odanın boyutu ve televizyon izleme mesafesinden dolayı en uygun 55". 65 büyük olur 50 ise küçük.
Vereceğiniz öneriler haricinde aklımda olan iki televizyon var, bunlar :
1) TCL 55C745 55"
2) Samsung QN70D 55" / QN80D veya QN85D (farkını bilmiyorum)
Televizyonlara hiç hakim değilim, sadece MediaMarkt vs. gezerken verilen tavsiyelerden yola çıkarak bu iki modeli kafamda belirledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emple -- 3 Eylül 2024; 15:45:10 >
-
Tv nin yazılım sürümü kendiliğinden değişmiş , bu nasıl olabilir? tvim 75q70c serisi son güncel sürüm 1430 du. uzun zamandır tv menülerinde dolanmadım. Bugün baktımki geçerli sürüm 2000 yazıyor. samsung sayfasından baktım böyle bir sürüm yok. en güncel sürüm 1430 gözüküyor. yazılım günceledim yeni bir günceleme olmadığı yazıyor. tv yi fişten çekip taktım, kumandadan açma kapama tuşuna uzun basıp açıp kapadım bişey değişmedi. yazılım sürümü 2000 yazıyor. Tvde sorun nedir? yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X