|
Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (1051. sayfa)
-
-
Iyi gunler arkadaslar size bir sey danismak istiyorum..65qn85d ve 65qn90d arasinda kaldim..sizce hangisini almaliyim -
QN85D kullanıcısıyım 4k olan her şeyde mükemmel ve çok akıcıı fakat mesela 1080p bazı youtube videolarında fps düşüklüğünden dolayı o akıcılık gidiyor özellikle youtubedan futbol maçı özeti açtıgımda çok belirgin fps düşüşünden dolayı takılmaya benzer bir şeyler oluyor buna bir çözüm var mı? -
Link verseniz . Deneyeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxvadsf -- 8 Eylül 2024; 15:24:18 > -
beşiktaş gs süper kupa maçında denedim youtubedan bakabilirsiniz dönerseniz süper olur
-
Ben sıkıntı görmedim teknik yayın yönünden.
-
burdaki sdr ayarları yapınca düzeldi bide digitürk hdmi 2018den kalma şimdi 4k 120 hz bi hdmi sipariş ettim bide öyle deneyeceğim.
rtıngs.comSamsung QN85D/QN85DD QLED Calibration Settingshttps://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/qn85d-qn85dd-qled/settings -
Samsung 55QN85D satın aldım. Yarın kuruluma gelecekler, neye dikkat etmem gerekli? Ölü piksel ve ışık sızması testleri isteyeceğim. Başka baktırmam gereken bir durum var mı? İlave olarak servis elemanı yeterli ilgiyi göstermez, onu yapamıyoruz falan diyebilir bu durumda nelerde ısrarcı olmalıyım, hangi evrakları talep etmeliyim kuruluma dair. Bunlar haricinde TV'de herhangi bir problem çıkarsa neye dikkat etmeliyim sonradan madur olmamak için, yardımcı olabilir misiniz.
-
Dostum kutusu ezik vuruk olmasın Yeter digerlerine zaten teknik servis bakiyor. He onlar varken youtube açıp olu piksel videosu açıp bak. Ekranda bi sey yoksa zaten. Adamlar baglar gider. Sonrası şansa kalmış. Bide evraklarını kaybetme s9nradan lazim oluyor.
-
Derinlemesine ve oldukça detaylı bir inceleme olmuş.
Samsung QN95D vs TCL C855
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 10 Eylül 2024; 10:56:10 > -
Video bana gercekci gelmedi samsung tv de kontrast arttiriciyi fulleyip renklerinij kotu oldugunu idda ediyor ama kendisi yapiyor bunu. Kontrast arttirici kesinlikle fullde kullanilmamali ve renk seceneginide 30 a yukseltmis durumda bu durumda zaten dogru renklerin alinmasi imkansiz.Samsung tv de yanliş ayarlar yapildigini dusunuyorum sari rengi yesil gosteriyor videoda bildigin ayni ekrani suan kendimden actim boyle bir durum yok -
Kullanan ve ürüne sahip olan birinin yorumlaması doğru bir durum. Video üzerinden yapılan kıyaslama ile kimsenin karar vermemesi lazım zaten. Her zaman alınmak istenilen modellerin çıplak gözle ile görülüp karar verilmesi gerekiyor.
Sizdeki QN90D bildiğim kadarı ile. Video da bir üst tepe model 95D inceleniyor.
Paylaşma amacım, Video da her iki tv nin özelliklerini ve birbirlerine olan artı ve eksi yönleri ile detaylıca uzun bir videoda anlatıyor oluşu.
Her 2 tv nin de görüntü ayarlarını ve seçeneklerini açıp kapatıp gösteriyor. Video da ne derece doğru anlaşılır bilemiyorum elbette.
Benimde fiyatları düşer ise ağlıklı almak istediğim Tv Qn90D dir. Olmazsa alternatif C855 niyeti. Her ikiside şuan benim için oldukça yüksek rakamlarda. -
Bu servis anlayışıyla Türkiye'de TCL alınmaz bence. Kalite ayrı mesele.
Şikayetvar sitesinde çok garip şikayetler okudum en az onlarca.
Ha diğer markalarda da şikayetler çok. Ancak TCL şikayetleri efsane niyetine okunur.
-
Hocam nereden aldiniz halen devam ediyor mu? Ben göremedim tv en ucuz 65 bin falan şu an. O fiyata bedavaya almissiniz.
Ben de firsat kovaliyorum. Keşke bilseydim.
-
Hocam öyle bir TV almissiniz 75 binlik tv, kendi dandik smarttv si ile ne işiniz var ki zaten, apple tv alın keyfinize bakin, 5500 tl su an indirimde amazonda. Icine her turlu tv uygulamasini kurun, ayrica 4k konusunda çok daha verimlidir. TV işlemcisi ile A15 Bionic işlemci yarişamaz bile. Hakkini verir TVnin.
-
+1 Kendi servis ağını kurmayan firmalardan uzak durulmalı. Olay sadece hizmet kalitesi değil. Evinize kimlerin geleceği de önemli.
Ayrıca, TCL görüntü işlemede biraz daha yol katetmeli. Bu yılki modellerde input lag'i sonunda düzeltmişler gibi, ama HDR ton haritalama ve zone yönetiminde Sam & LG seviyesinde olduğunu sanmıyorum. Karmaşık sahnelerde cortlayabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 11 Eylül 2024; 10:4:1 > -
Apple box a sahip biri olaraktan nekadar islemcisi vs guclu olsada tv uyumunda tv nin kendi uygulamalari kadar stabil calistigini soyliyemem. Girisler cikislar vs kendi tizen sisteminde daha puruzsuz apple box kullanirken bir harici birsey kullandiginiz hissiyati hep var. -
Apple TV tam olarak nasil daha etkisiz hocam açabilir misiniz? I/O kisimlari daha puruzlu demissiniz. Merak ettim. Tizen gibi daha birçok uygulamanin tam olarak adapte olmadiği bir OSun üstün gelmesine sahsen ben anlayamadim.
-
En basiti youtube girisinde netflx girisinde tizen daha puruzsuz giris yapiyor. Apple boxta gecikmeli giriyor yada animasyonlari daha puruzlu.
+ olarak bir tarayicisi bile yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 11 Eylül 2024; 9:48:43 > -
Hocam öyle de olsa, buna çok fazla takilinabilinecegini benim acimdan sanmiyorum. Zira sunduğu göruntü kalitesinin yanında envayi ceşit uygulama zenginliği ve arayüz açiği coktan kapatiyor. En basitinden Apple TVde çok cuzzi ucretlerle 4K HDR+ kalitesine erişebiliyoruz. Netflix ya da Amazon zaten şu an bu konuda daha geride apple tv sirf bu sebeple bile buyuk ayricalik, ne oldugu belli olmayan iptv uygulamalarindansa çok daha gelismis iptv programlari ile konfor seviyeniz cuzzi ücretlerle yine fark yaratiyor. Infuse gibi programlarla, siz de biliyorsunuz 4K film zevkini en iyi sekilde TV de kullanma sansina erişebiliyoruz gibi gibi. Dokunmatik kumandasinin youtube ya da uygulamalardaki konforuna deginmeyecegim bile. Acikcasi Youtube a giriş takilma vs ben yaşamadim ama yaşadigimi varsayarak soylemeliyim ki, tv nin katur kutur kumandasi ile dokunmatik kapasitif premium bir kumanda ve onun işlevi zaten youtube vb yerlerde çok daha konforludur. Dedigim gibi Blu tv gibi programlari bulamama gibi sorunlarin da zaten bertaraf etmiş oluyor kişi.
Tercih meselesi saygi duyarim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X