Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (1053. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ironwrist34 , sodostre Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
21.359
Cevap
410
Favori
686.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #20
Sayfa: önceki 10511052105310541055
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O rtings modundaki ayarlar cihazda akilli kalibrasyon basligi adi altinda bir sekme var ordan yapinca birebir aynisi oluyor. Ben onu hic begenmemistim standart modda daha basarili sicak renk 1 de kullaniyorum bende.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ironwrist34 kullanıcısına yanıt

Ben de kırmızı1 ayarladım biraz önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamma BT ayarlı

• Hocam monitör geldi. Cihaz çok güzel ama bir türlü kablosuz ağa bağlanamadım. Modemi yeniden başlattım cihazı açıp kapadım ana nafile. Bağlantı başarısız diyor. Belki 20 kez denedim ama sonuç aynı.
    Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
    Sıfırlama yapıp yeniden deneme yapın veya telefon internetiniz üzerinden bağlanmayı deneyin.
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Monitörü nasıl sıfırlıyoruz? Yeni aldığım nasıl yapacağım hakkında fikrim yok.

Ayarlar bölümünden sıfırlama var hocam menüden girin çözersiniz
  • krstarica kullanıcısına yanıt

merhaba meydan mm de samsung satış temsilci kendisi teklif etti, liste fiyatından yüde yirmibeş indirim yaptı.

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım modem ile ilgili bir durum. Telefonun internetini paylaşıma açınca bağlandı. Modem ile uyumsuz ise yandık iş aldık başımıza.

2.4 e baglanmayi deneyin bir tanidikta ayni sorun olmustu baglanmiyordu kahve makinasi tarzi wifi ile calisan cihazlar modem degisti duzeldi.

Hocam modem ayarları ile alakalı olabilir internet ne kullanıyorsanız orayı ile görüşme yapın düzelir.
  • Yine bu forumda öğrendim. Eğer Samsung telefonunuz varsa ekran çalışma süresini smartthings de bilgi menüsünden görebiliyorsunuz.

• @ironwrist34 hocam bir daha sormuştum ama şu anki ekran ayarlarınız tam olarak ne? Ben akıllı modda tüm resimleri 2 de kullanıyorum başkada bir ayar yapmamıştım renk vs gibi.

• QN90D kullanıcıları için konu açtım, 90D sahiplerini bekleriz.
    https://forum.donanimhaber.com/samsung-qn90d-kullanicilar-kulubu--159375300#159544887

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Hocam sanırım modem ile ilgili bir durum. Telefonun internetini paylaşıma açınca bağlandı. Modem ile uyumsuz ise yandık iş aldık başımıza.
    Güvenli internet profilii açıksa bağlanmıyordu. Bende en azından böyle olmuştu. Gelen servis biliyordu. Böyle bir durum varsa bir bakın belki işinize yarar

• Hocalar merhaba. Benim 2017 49mu8000 samsung tv bugün youtube izlerken aniden kapandı. Kendi kendine açılıyor gibi yapıp hafif ışıklanıyor sonra yine karanlık.

Kapama tuşuna 30 saniye basıyorum yine aynı. Sizce nedir problem?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Qn85d tv var.

Cihazı kendi uydu alıcısı yerine harici bir uydu alıcısı ile kullanınca bir fark olur mu merak ettim.

Deneyen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxvadsf -- 16 Eylül 2024; 14:32:5 >
  • QN85D modellerinin dahili uydu alıcısında sinyal zayıflığı çeken oldu mu? Digiturk 4K yayınında arada karıncalanma olup sinyal yok atası veriyor. Sony tv de böyle bir sorun yok.

• aydnksvl kullanıcısına yanıt
    Uydu kablonuzun tam sıkıligindan emin olun tam bakir kablo alin .

• Qn85d televizyonda görüntü netliği ayarında ingilizcesi LED Clear Motion olan bir seçenek var, türkçesini hatırlayamadım şu an kusura bakmayın.

Bu seçeneği etkinleştirince ekranda titreme oluyor (flicker). Eski crt monitörler hatırlatıyor. Bunun çözümü var mı?

• 
Sayfa: önceki 10511052105310541055
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.