< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (1053. sayfa)
-
-
Ben de kırmızı1 ayarladım biraz önce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gamma BT ayarlı
-
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
Sıfırlama yapıp yeniden deneme yapın veya telefon internetiniz üzerinden bağlanmayı deneyin. -
Teşekkürler hocam. Monitörü nasıl sıfırlıyoruz? Yeni aldığım nasıl yapacağım hakkında fikrim yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayarlar bölümünden sıfırlama var hocam menüden girin çözersiniz -
merhaba meydan mm de samsung satış temsilci kendisi teklif etti, liste fiyatından yüde yirmibeş indirim yaptı.
-
Hocam sanırım modem ile ilgili bir durum. Telefonun internetini paylaşıma açınca bağlandı. Modem ile uyumsuz ise yandık iş aldık başımıza.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2.4 e baglanmayi deneyin bir tanidikta ayni sorun olmustu baglanmiyordu kahve makinasi tarzi wifi ile calisan cihazlar modem degisti duzeldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam modem ayarları ile alakalı olabilir internet ne kullanıyorsanız orayı ile görüşme yapın düzelir. -
Yine bu forumda öğrendim. Eğer Samsung telefonunuz varsa ekran çalışma süresini smartthings de bilgi menüsünden görebiliyorsunuz.
-
@ironwrist34 hocam bir daha sormuştum ama şu anki ekran ayarlarınız tam olarak ne? Ben akıllı modda tüm resimleri 2 de kullanıyorum başkada bir ayar yapmamıştım renk vs gibi.
QN90D kullanıcıları için konu açtım, 90D sahiplerini bekleriz.
https://forum.donanimhaber.com/samsung-qn90d-kullanicilar-kulubu--159375300#159544887
Güvenli internet profilii açıksa bağlanmıyordu. Bende en azından böyle olmuştu. Gelen servis biliyordu. Böyle bir durum varsa bir bakın belki işinize yararquote:
Orijinalden alıntı: Mr. Jingles
Hocam sanırım modem ile ilgili bir durum. Telefonun internetini paylaşıma açınca bağlandı. Modem ile uyumsuz ise yandık iş aldık başımıza.
Hocalar merhaba. Benim 2017 49mu8000 samsung tv bugün youtube izlerken aniden kapandı. Kendi kendine açılıyor gibi yapıp hafif ışıklanıyor sonra yine karanlık.
Kapama tuşuna 30 saniye basıyorum yine aynı. Sizce nedir problem?
files.fmmp4: 2545c385-7f22-41ff-9135-d35c011885d9.mp4https://files.fm/u/5bvjwcsbj5?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Qn85d tv var.
Cihazı kendi uydu alıcısı yerine harici bir uydu alıcısı ile kullanınca bir fark olur mu merak ettim.
Deneyen oldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxvadsf -- 16 Eylül 2024; 14:32:5 > -
QN85D modellerinin dahili uydu alıcısında sinyal zayıflığı çeken oldu mu? Digiturk 4K yayınında arada karıncalanma olup sinyal yok atası veriyor. Sony tv de böyle bir sorun yok.
-
Uydu kablonuzun tam sıkıligindan emin olun tam bakir kablo alin .
Qn85d televizyonda görüntü netliği ayarında ingilizcesi LED Clear Motion olan bir seçenek var, türkçesini hatırlayamadım şu an kusura bakmayın.
Bu seçeneği etkinleştirince ekranda titreme oluyor (flicker). Eski crt monitörler hatırlatıyor. Bunun çözümü var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X