Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (1048. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.472
Cevap
408
Favori
698.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10461047104810491050
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kablo ucunu yeniledinizmi belki eski tvye ucu kisa giriyordu biraz uzun birakin bakir kismini

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ben de 55q80d aldım. Yarın kuruluma gelecekler dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm.Qn 85 c modelinde auto motion plus var mı?

• Arkadaşlar 65QN90D televizyonumun tuneri bozuk çıktı. 14 gün geçmediği için yasal olarak değişim talep hakkım var mı? Bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi?

• Arkadaşlar bir kaç gün önce QE 75QN85D kurulumu yapıldı ve gittiler.Genel olarak bütün ihtiyaç duyulan uygulamalar ana ekranda olduğundan farketmedim.Bugün Blutv yükleyim diye APP uygulamasını aramaya başladım ve 2 saat aradıktan sonra şaka gibi ama tv de APP yükleme uygulamasının olmadığını gördüm. TV yi fabrika ayarlarına döndürdüm 2 kez ama yok uygulama yükleyici gelmiyor. Tavsiye edilen uygulamaları yüklemekten başka seçenek kalmıyor.Videolara bakıyorum olması gereken noktada bulunmuyor resim ekliyorum.Böyle saçma şey görmedim alt seri model bir arkadaşıma sordum APP olarak duruyor video izliyorum başkalarında duruyor bende yok.

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

• 75 inç olan modelini 4 gündür kullanıyorum.Görüntü olarak 10/7 veririm yalnız uygulama marketinde çoğu uygulama yok.Hatta benim tv de uygulama yükleyicinin kendisi bile yok.Çözüm arıyorum şuan 2019 model q6 tv de bile APP var bunda yok.

• Alkımm kullanıcısına yanıt

Yazılımın Tizen olmasının kötülüğü.Ben de uzun süre Exxen uygulamasını aradım. Sonra birgün Smart TV uygulamasından devşirdiklerini gördüm. Ama senlerdir yenilenmiyor.

Bende 90C var. Herşeyi güzel de uygulama konusundaki bir sıkıntılar olmasa çok iyi olacaktı.

• Saint2 S kullanıcısına yanıt

APP bölümü neden yok peki Tv yi ilk teşhir modunda filan mı kurdular dedim defalarca resetledim . Çok ilginç uygulama marketi yok bildiğin

Kurulum aşamasında samsung hesabına mail ile üye olmanızı istiyor, oraya üye oluyor musunuz, yoksa geç mi diyorsunuz? Yanlış da biliyor olabilirim ama Bildiğim kadarıyla üye olmayınca App bölümünü kurmuyor

• @All Men Must Die hocam tunerinin bozuk olduğunu nasıl anladınız normal uydu yayını yok mu?

• 85d de arama ekranında uygulamalar da çıkıyordu hatırladığım. Şu an şehir dışındayım bakamıyorum.
    Zaten çoğu uygulama hazır geliyor. Ben YouTube ve Amazon kullanıyorum sadece.
    Kurulumda telefonumdan Samsung hesabı da eklediler servisçi arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxvadsf -- 28 Ağustos 2024; 12:41:36 >
  • Şu anlarda Grundig 49 inc bir IPS TV seyrediyorum. Epey fark var 85d ile. Grundig çok bulanık geldi normal anten yayında. Belki ayarları tutmadı. 85d deki yapay zeka işe yarıyormuş.

• MSefa23 kullanıcısına yanıt

Kurulumda hesap girişini atladım, akşam kurayım bakalım belki dediğiniz gibi çözüm olur.

• MSefa23 kullanıcısına yanıt

Samsung hesabım kurulu zaten o hesabı kurunca başka bir uygulama yüklüyor şu akıllı ev aletlerini kontrol için olan SmartThings . Forumda alan arkadaşlara da mesaj attım onlarda şimdi farketti olmadığını genel bir sıkıntı mı yoksa gerçekten APP yok mu ? Yabancı video incelemeri izliyorum onlarda mevcut

Örneğin

Buda benim tv 4 kez resetlenip yeniden kurdum.

Hayır ışık sistemini kurdum kablolama yapacağım ev sinema sistemini dizeceğim aklıma takıldı uygulama APP bölümü dün kafamı yaktı.

• AKA_33 kullanıcısına yanıt

Beni de etiketlerseniz sevinirim sonuç ile ilgili hala APP uygulamasının olmamasını sindiremedim çok saçma geliyor.

• Soldaki arama simgesiyle arayınca uygulamalar çıkıyor mu?
    Bende öyleydi diye hatırlıyorum. Bir tane IPTV uygulamasını o şekilde buldum.
    Şu an şehir dışındayım bakamıyorum.

• zxvadsf Z kullanıcısına yanıt

Evet arama bölümünde uygulama arıyor ama genel olarak arıyor yani internet market youtube gibi. Samsung servisi aradım dayanamadım uzaktan bağlanacaklarmış olması lazım dediler.

Blu tv tizen 8 e uyumlu degil bu konu burada konusulmustu blu tv ilede baglabtiya gecildi blu tv yoneticileri suan tizen 8 icin gelistirme asamasinda oldugu bilgisini vermisti sacma evet ama onlarinda verdigi cevap bu.

Uygulama yukleyicisi menude degil smart ekraninda yukarida bu olmasi gerek Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

• Herkese selam 55qn90b tv imi satiyorum. Ilgilenen olursa ozelden yazabilir.

• 
Sayfa: önceki 10461047104810491050
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.