< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (1058. sayfa)
-
-
Tekrar yükle seçeneğiyle deneyin. Ben de benzer problem yaşamıştım. Tekrardan yükleyince düzeldi.
-
Tşkler, bende tv nin elektriğini kesip yeniden verince düzeliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
usb ile yaptım.
-
Arkadaslar yaklasik 1 ay once samsung NEO QLED 85 Inch QN85D modeli tv aldim, standart ayarlari kullaniyorum , dinamik mod standart, yapay zeka ozellestirmesi, filmmaker gibi falan, bu tv den maximum goruntu verimini alabilmek icin ozel bir ayar yapmamiz lazim mi? Varsa o ayarlar paylaşır misiniz? Bir de internette apple tv tk kullanildiginda daha iyi bir film deneyimi veya goruntu kalitesi saglayabilirsiniz yazilmis, sirt bunun icin apple tv 4k alinir mi? Tv de zaten tum uygulamalar mevcut apple tv nin yapip da samsung tv nin yapamadi ne var onu da anlamis degilim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
83" lg c4 aldıktan sonra ekranda hata cikmasindan kaynaklı para iadesi yapıldı. Oled den bikere dilim yanınca 85 qn900d aldım. Fakat ekran hızından memnun degilim hic. Mesela karasal yayında veya youtubeda video izlerken, lg de hareket yumusatma vardı, sanki 60fps gibi izliyordum, yağ gibi akıyordu. Fakat samsungda daha agır goruntuler, 30 fps gibi. Youtube da mesela 2060p 60 videolarda sorun yok tabi yağ gibi akıyor. Fakat 30 fps video ve karasal yayında agırlık cok farkediliyor. Butun ayarlari denedim ama cozemedim. Yapay zeka açık/kapalı ve diger tum goruntu ayarlarini kurculadık ama lg deki akıcılığı yakalayamadım.
Sonuc bilgilendirme ;
Samsung aradi kapali kutu degisim teklif etti yada tamir edip 16k geri iade edebiliriz dedi kusurumuzdan dolayi. Ben tamir istemiyorum degisim dedim tamam ozaman dedi stok sorgulayip randevu olusturucaz dedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekranda hata çıkmasının oledle bir alakası yok ki qn900d lcd ekranda da hata çıkabilir.Oled ve lcd farkı var memnun olmamanız normal.
Hayırlı olsun.
Yeni gelen tv de sorun çıkmaz umarım.
-
Burdaki ayarları deneyin
rtıngs.comSamsung QN85D/QN85DD QLED Calibration Settingshttps://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/qn85d-qn85dd-qled/settings
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxvadsf -- 30 Eylül 2024; 20:31:37 > -
Memnun olmadigim konu parlaklik, kontrast veya renkler degil zaten. Goruntu kalitesinden gayet memnunum. Dedigim gibi 60 fps videolarda sorun yok gayet akıcı guzel bir goruntu. Fakat 30fps videolarda lg de hareket goruntu yumusatma gibi bir ayar vardı, bunu yuksek moduna alinca 30fps videolar ve karasal yayinlar bile yağ gibi akan bir goruntu veriyordu, sanki 60fps gibi. Samsung bu belirttigim videolarda ve karasal yayinda daha agır kaliyor.
Merhaba ayarlarda goruntu netligi ayariniz hangi modda ?
Umarim acicaz olu piksel miksel bulutlanma vs olursa alin goturun diyecem zaten
Kişisel ayarlarda.
Bulaniklik azaltma 10
Titreme azaltma 10
Led net hareketli goruntu off
Parazit azaltma yuksek
Led net goruntu acinca zaten tuhaf birsey oluyor parlaklik dusuyor titremeye basliyor ekran
Evet onu acinca duser otomatik ayardada dusuk fps gibimi gozukuyor. Bende aksine normal yayinlarda bile cok hizli hissettiriyor qn90d benim model gerçi
Videonun 30 fps oldugunu net anlayabiliyorum izlerken. 60fps bir videoya gecince iste bu ya diyorum. Lg de goruntu yumusatma idi sanirim ayarin adı tam hatirlayamiyorum, onu yuksek seviyeye getirince 30fps de olsa 60fps gibi gorunuyordu tum goruntuler. Goruntu ve renkler konusunda hic bir sıkıntım yok, siyahlar falanda gayet guzel geldi bana. Sadece dusuk fps videolarda sıkıntım var, ona da yapacak birsey yok gibi (:
Hepsiburada üzerinden satıcı TeknoSA
İndirimli fiyat.
https://www.hepsiburada.com/samsung-65qn90d-65-163-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-neo-qled-tv-p-HBCV00006B7YHS?ftid=jmnsg0vgshzf139x&magaza=Teknosa&url_src=and-product-detail
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ülkemizde alınabilecek en iyi mini led tv şu an. 720 tane aydınlatma bölgesi ile local dimming/siyah performansı gayet başarılı. Tavsiye ederim. Genel olarak çok memnunum.
Evet evet. Takip ettiğim TV den birisi. Kasım indirimlerini bekliyorum. O güne kadar şaşırtan bir düşüş olmazsa tabi.
Açtığınız konuyu da takip ediyorum ayrıca evde ki TV de 11 senelik ilk çıkan 4K Samsung Tv zaten.
Sürekli TV değişen biri olmadığım için, uzun zaman kullanabileceğim bir model olması lazım. Şuan gereksiz olsa da, Qn800D bile takip ediyorum nereye kadar düşecek diye. Hem işlemci, hemde panel kalitesi daha üst seviye. 8K olduğundan değil, uzun süre gidecek bir model olduğundan bakıyorum. Yoksa Qn90D her türlü yeterlidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 1 Ekim 2024; 14:23:21 >
Televizyonun değişim zamanı gelmiş hocam, umarım en kısa zamanda en iyi fiyata istediğiniz modeli alırsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X