q80d olması lazım. qn serisi ayrı bir seri. |
Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (1056. sayfa)
-
-
2019 samsung g80r qled tv ler günümüz qled lerde 90d ye denktir sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
D serisinde yalnızca Q modeli göremedim hocam..
Hepsi qn olarak geçiyor..
Q80r o gün için çok iyi bir cihazdı..
Arkadaşlar 80 sayısından ötürü bugünkü 80 serisi ile aynı düşünebilir ama kesinlikle değil..
Sizin dediğiniz gibi 90 serisiyle aynıdır ama q90d yok, qn90d ile kıyaslamak lazım..
-
80 serisinde varmış, ben hep q90d olarak arıyordum, demek ki yalnızca Q serisinde 90 yok..
80'i bir araştırayım bakalım..
Ekleme: Q80d'nin 2019'daki Q80r'ye denk olma şansı yok hocam..
Özellikler bayağı kısılmış gibi ama QN90d biraz daha iyi duruyor yalnız geçiş yapmak için çok da sebep yok gibi..
Q80r gibi bir modelden herhalde olede geçiş yapmak lazım ki değsin.. Onun için de biraz daha beklenebilir, acelesi yok..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangela61 -- 23 Eylül 2024; 15:52:10 >
-
Video çekin video da cihazın seri no da bulunsun
-
Duvara monteli cihazin seri noyu denk getirmem baya imkansiz. Bu hatanin tam anlamiyla tanimi nedir o taraftaki renkleri sanki karartma gibi gorup karartiyor ledleri kisiyor. Tamamen bozuk olsa hep ayni olmazmiydi .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 23 Eylül 2024; 16:17:28 >
Ayarlarda çıkıyor
-
Beyin yandi .. haklisiniz 🤣
Servis geldi . Geldiklerinde ekranda hata yoktu ama fotolardan degisim talebi olusturdu. Onay bekliycez onay gelmezse tuketici heyetine basvurun degisir diyor.ama %90 cihaz yeni oldugu icin urastiracaklarini sanmam dedi.
İnşallah kolayca çözülür
Gelişmeleri yazarsanız seviniriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung 85Q60D 85" 214 Ekran
Bu modeli Önerirmisiniz. Yada başka bir alternatif. Sony Lcd televizyonum miadını doldurdu.
-
Yaklaşık 1 aydır parapuan kartın bilgilerinin aktarılmasını bekliyorum. Açtığım kayıt üzerine ara ara Samsung müşteri danışmanı inceliyoruz, kontrol ediyoruz şeklinde arayarak bilgi veriyor. Benim dışımda benzer oyalanma deneyimini yaşayan var mı?
12 Eylül' de bakiye yüklemesinin yapılabilmesi için İninial hesap yüklemesi bildirimi yapılması gerektiği bilgisi geldi (Bu bildirimle birlikte Ininal Sanal kart bilgisi mi geliyor? Bana Sanal Kart bilgisi gelmedi)
-
Arkadaşlar Temmuz ayında gelen güncelleme ile 65Q70B televizyonumda ciddi görüntü kalitesi bozulması olmuştu, nihayet Eylül ayı güncellemesi ile bu sorun düzelmiş gözüküyor, bilginize.
-
Cihazlarin kendisine hala duamedi usb ile mi yuklememiz şart
Cok tuhaf bir incelemem oldu bu sabah ayni kararmayla tekrar karsilastim detayli inceledim tv kapatmadan ben bu sorunu hep youtube izlerken goruyordum. Normal kanala bir doneyim dedim oda ne normal kanalda boyle sorun yok. Youtube sildim yukledim tv yi kapat ac yapmadan ayni bolgedeki sorun ortadan kalkti sorun youtubedemi ? Kafamda deli sorular. Boyle birsey mumkunmu
Büyük ihtimalle yt sorunluymuş.
TV olsa her zaman görmek lazım kararmayı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxvadsf -- 25 Eylül 2024; 9:58:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilemiyorum tv de devam etmesi gerekirdi diye dusunuyorum bende. Amazon prime vs de denedim ayni anda oradada yoktu youtubeden cikinca bianda soguyorda duzeliyor olamaz herhalde. Birdaha yaparsa web tarayicidan youtubeye girip bakicam birde ve hata oldugunda bu tarz cizgilerde cikiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 25 Eylül 2024; 11:5:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X