Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (1059. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.347
Cevap
410
Favori
686.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10571058105910601061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Televizyonun değişim zamanı gelmiş hocam, umarım en kısa zamanda en iyi fiyata istediğiniz modeli alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar amazon prime üzerinden film dizi seyrederken hangi çözünürlük ve bitrate gibi değerler ile baktığımızı nasıl görebiliriz? Ben pek bir ayar göremedim. Sadece good, better, best gibi seçenekler var.

• 63 bin şuan. Satıcı TeknoSA yine. Bu sefer Trendyol da.

trendyol.com
    Samsung 65QN90D 65" Neo QLED 4K Tizen OS Smart TV (2024) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/samsung/65qn90d-65-neo-qled-4k-tizen-os-smart-tv-2024-p-828113455?boutiqueId=61&merchantId=107870&utm_source=share

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

• Merhaba arkadaşlar. Samsung QE50Q60TAUXTK Televizyonumu duvara sabitlemek için standart asma aparatı aldım ama içinden çıkan vidalar televizyona uymadı. Biraz araştırdıktan sonra ekstra olarak yuvarlak şekilde bir aparat ve farklı uzunlukta somun vida lazımmış. Servisinden dediğim aparatı aldım ama aparatlar tv deki yuvalara uymadı. Sorunu nasıl çözebilirim.

• mehmetarslangiray M kullanıcısına yanıt
    Asma aparati degil tv nin kendi icinden vidalarida cikiyordu benimde eski tv uymamisti kemdi kutu icerisibdeki vidalari takmisti kumandanin yaninda posetli vidalar vardi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ironwrist34 kullanıcısına yanıt

Bizim TV de vida çıkmadı diye hatırlıyorum

• zxvadsf Z kullanıcısına yanıt
    Bende kumandayla yapisik poset vardi vida ve ayak aparatinin montaj vidalari vardi diye hatirliyorum. Cunku kutudan vida alip montajladi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 5 Ekim 2024; 17:15:31 >
  • Kutuda çıktı mı çıkmadı mı hatırlamıyorum ondan dolayı başka bir yolu var mı acaba?

• mehmetarslangiray M kullanıcısına yanıt
    Yakinda samsung servis varsa orada bulunuyodur.

• Yaklaşık 1 senedir 55QN85C TV ile birlikte Q800C soundbar kullanıyorum. Aldığımdan beri soundbar wi-fi bağlantısı kurarak Q-Symphony modunda kullanıyorum ancak yaklaşık 1 haftadır TV modunda seste kesilmeler oluyor. Amazon, TOD, YouTube vb platformlarda bu sorun yaşanmazken TV modunda neden yaşanıyor anlamadım. Benzer durum başına gelen ve çözümü bilen var mıdır?

• ironwrist34 kullanıcısına yanıt

Servisten dediğim aparatı aldım ama yuvasına uymadı

• y.suat kullanıcısına yanıt
    Bide hdmi 2.1 kablo ile deneyin, ben aldığımdan beri bu şekilde sorunsuz kullanıyorum. Tv arkasındaki eARC girişine ve soundbar arkasındaki eARC girişine bağlayın ve menüde ses ayarlarından eARC bağlantıyı seçin.

• ft19 F kullanıcısına yanıt
    Kendi kutusundan çıkan kablo ile bağladım o şekilde sorun yok ama bu kez de ses seviyesi düşüyor. Örneğin WiFi bağlantıda 10. Seviyedeki ses kablolu bağlanınca 20 seviyede ancak geliyor.
    Bir de 1 senedir çalışırken şimdi bu sorun olması rahatsız etti açıkçası.

• y.suat kullanıcısına yanıt
    Aynen bt seviyesinde her zaman ses daha fazla wma kablolu ses dsha kaliteli basslar vs dsha kaliteli oluyor.

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

Bende 75QN800C modeli var ve IPS panel. 800C modelinde VA ya da IPS ADS olarak üretiliyor. Hangisi olduğunu TV’nin arkasındaki seri numarasının altında ya da üstünde yazan tam model kodundan çıkarabilirsiniz. Benimkinde BO harflerini içeriyordu. BOE IPS üreticisi. Siz de buradan netleştirebilirsiniz. Servis genel olarak konuşuyor. QN700C ve QN900C VA panel olarak üretiliyor ama nasıl olduysa QN800C serisinde IPS ADS panel de üretilmiş (bazı bölgeler in olabilir).

Şu sitede de belirtilmiş;

• QE85QN85DBTXTK arkadaslar neo qled 85 ijch 85qn85d tv var. Tv den memnunum fakat xbox series x var bu arkadaki girislerden hangisi ile en iyi goruntuyu veya kaliteyi saglayabilirim xbox series x in kendi orjinal kablosunu kullaniyorum bu eARC ve konsol logosi olan hdmi girisi arasinda ki fark nedir hangisini kullanmaliyim xbox series x icin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• UJZC1ATRKW U kullanıcısına yanıt

biraz mantık yüreterek bu soruna cevap bulabilirdin. gamepad logosu olan giriş 2.1 HDMI özelliklidir. Xbox SX i bu girişe bağlarsan 120Hz desteği alırsın. Yani oyun için bu girişi kullanın.

• Arkadaşlar selamlar. Samsung tv kanal listesini pc de düzenleyip tekrar samsung tv ye aktarma işini hangi program ile yapıyorsunuz. Paylaşma şansınız var mı acaba?

• Tv nin modeli 75qn90d.

• Arkadaşlar selamlar. Qn90C de; Hem binanın çatıdan gelen uydu kablosunu, hem teledünya digital yayın kablosunu hangi girişlere bağlamalıyım? Main girişine çatıdan geleni, sub kısmına teledünyanın kablosunu bağlasam ikisi arasında geçişler yaparak aktif şekilde kullanabilir miyim? Teledünya kutusunu aradan çıkarmak istiyorum (conax modülüm de var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabax -- 11 Ekim 2024; 11:3:43 >

• 
Sayfa: önceki 10571058105910601061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.