Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (1061. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ahmet.3447 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21.347
Cevap
410
Favori
686.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10591060106110621063
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

merhaba, umarım siz haksız çıkarsınız :) Sonuç bu şekilde olursa teledünya kutusunu hdmi üzerinden kullanma zorunluluğum devam edecek demektir. Bu olasılıkta tvdeki girişe çatıdaki çanağın kablosunu bağlamayı tercih ederim.

• hibo H kullanıcısına yanıt
    Bu açıklama çok doğru, arada hatırlattığım bir bilgi var onu da ekleyim:

https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154293182

Edit: İzah etmiş olayım televizyonu sıfırlayıp kurulum menüsünde sıra çanak antene gelince çift çoklu uydu seçeneğini seçmelisiniz, şu an durum nasıl bilemiyorum ama bizde öyle ve alıştığımız üzere 2 farklı yayın Picture in Picture olabiliyor ✌️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 14 Ekim 2024; 15:57:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • metabax kullanıcısına yanıt
    Main e turksat kablotv nin kablosu giriyor. Normal çatı anteni de Sub antena olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarman -- 14 Ekim 2024; 22:41:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • guitarman kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar, oncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Emin olmak için doğru anlayıp anlamadigimi teyid etmek istedim. Siz hem catidaki canak anten kablosunu tvdeki sub anten girişine baglayarak tvnizin dahili uydusunu kullaniyorsunuz, hem de conax modül ile teledunya (analog olmayan dijital yayin) kablosunu main anten girişine baglayarak teledunya yayinlarini izliyorsunuz. Ve her iki yayin arasinda ornegin hdmi1 den hdmi2 ye geçiş yapar gibi geçiş yapabiliyorsunuz ve iki yayinin kanallarını ayrı sekilde listeleyebiliyorsunuz, tam olarak bu sekilde mi kullaniyorsunuz?

Eger boyleyse benim de yapmak istediğim kurulum şekli buydu, bunu yapmak için tv kurulum aşamasında herhangi bir ayar yaptıniz mı acaba yoksa direk olarak kablolari bağlayıp arama yapmak yeterli oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metabax kullanıcısına yanıt
    Evet aynen yazdığın gibi oluyor.

• guitarman kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim 🙏

• Merhabalar. 2019 model Samsung QLED QE65Q60RAT serisi Tv kullanıyorum. Kumanda ve samsung klavye iki cihaz tv ye bağlı. Kumanda daki kullanıma bağlı bazı tuşlar zamanla çalışmayınca aynı kumandayı servisten temin ettim. Yeni kumandaya pilleri takınca ilk etapta çalışıyor, sonra eşleştirme modunda hiçbir şekilde eşleşmiyor. Bazen cihaz bulunamadı diyor, bazen eşleştirilmiş kumada var diyor. Diğer cihazların pillerini çıkarsamda sonuç değişmedi. Eski kumanda da eşleştirme modunu çalıştırmak istediğimde Uygun değil mesajı veriyor. Hiç yazılım güncellemedim. Yazılım güncellesem yada fabrika ayarlarına dönsem çare olur mu? Bilen bir arkadaş varsa yönlendirmesini rica ederim. Şimdiden teşekkürler.

• QE85QN85DBTXTK 85 inc NEO QLED kullanıyorum, tv için soundbar hangi ürünü önerirsiniz. Samsung için f/p oyun ve film için kullanabileceğim soundbar tavsiyesi verir misiniz? Veya kullandığımı tv ler 2024 model son teknoloji tvler
    Acaba soundbar ‘a veya apple tv gibi ürünlere gerek yok mu gerçekten de?

• Hiç soundbar kullanmadım o yüzden bir tavsiye veremem.

Ancak soundbarların da çok matah olmadığını düşünüyorum.

Cidden sinema deneyimi isteniyorsa bunun için odanın farklı yerlerine konacak hoparlörlerden oluşan bir sistem lazım bence.

• UJZC1ATRKW U kullanıcısına yanıt
    Muhattap olduğum Teknosa çalışanı üst seri Samsung televizyonlarda ses kalitesinin model arttıkça arttığını söylemişti (zaten kimi siteler farkları yazıyorlar), kanıtlamak için sesi arttırmıştı ve gerçekten çok beğenmiştim, soundbar'a hiç ama hiç gerek yok...

Yayın kaynağınız iyiyse ve aşırı merakınız varsa yan ürünlere para harcamalısınız...

• tubytube kullanıcısına yanıt
    Ben tam tersini dusunuyorum ses kalitesi tv nin berbat qn90d kullaniyorum. Eski tv mu8000 serisiydi kagit uzerinde qn90d cok daha iyi ses vermesi gerekirken mu8000 e gore aşiri kotu ne bass vuruyor ne tok bir ses var soundbar şart. Eski tv sesi fazla acamazdim asiri ses veriyordu ama bunda aç aç bi turlu ses toklugu vermiyor soundbar gelene kadar baya bi eziyet cekmistim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ben alt segment q600c serisi soundbar kullaniyorum tv ile hediye geldi zaten sesi 25 den yukari actiginizda mustakil evde degilseniz sikayetler gelebilir . Baya tok bir ses deneyimi sunuyor .

• ironwrist34 kullanıcısına yanıt
    Süper bitrate'li kayıpsız içeriklee ve profesyonel işler için soundbar şart ama sıradan kullanım için TV hoparlörü gayet yeterli, ben bass konusunda da 2022 serilerini başarılı olarak hatırlıyorum, geriye gitmiş demek ki çünkü müthişti ses...

• tubytube kullanıcısına yanıt
    Mu8000 de mesela cift subwoofer varken qn90 serisinde tek yeni seride 60w ilen eski 40 ama eskinin sesi daha kaliteli daha yuksek daha detayli.

• Tv lerin incelmesi de galiba bu ses işini menfi etkiliyor

• zxvadsf Z kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bencede.

SAMSUNG HW-Q990D bu ürüne bakın hocam.
  • Tv lerde panel değişimi nasıl yapılıyor arkadaşlar?

Panel tv nin içinden çıkarılıp takılıyor mu yoksa panel hazır çerçeve içinde mi geliyor?

Teşekkürler

• zxvadsf Z kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl garantiden panel değişti. Anakart ve güç ünitesi hariç, çerçeveli komple sıfır panel geldi. Eski tv den sadece anakart ve güç ünitesi yeni gelene aktarıldı. Bir nevi tv sıfırlanmış oldu.

• Arkadaşlar merhaba orta bir tv bakıyordum bugün mediamarkt’a gittim oradaki samsung görevlisi illa ki samsung 55q70d al dedi indirim de falan baktım heryer de indirim var o tv de nasıl sizce o model? İnternet ten philips 55pus8808 bakmıştım bir de tcl 55c755

• 
Sayfa: önceki 10591060106110621063
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.