Şimdi Ara

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU] (1062. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.345
Cevap
410
Favori
686.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10601061106210631064
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba 50Q60C modelini kullanan var mıdır tavsiye eder misiniz ? Bu fiyat bandında başka tavsiyeniz var mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eleysen E kullanıcısına yanıt

Q70 edge led ve fald olmayan alt seviye tv'dir. Samsung düşünüyorsanız 85 serisi orta düzey, 90 serisi üst düzeydir.

TCL C755 samsung q70'den daha üst düzey tv'dir. Hem miniled, hem fald, hem de direkt led tv'dir. Philips 55 PUS 8808 ise fald değildir, siyah seviyesi fald tv'lerden düşüktür.

• hibo H kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim q70 elendi bir de 55s90c samsung tavsiye ettiler oled. Bu defa android olsun istiyorum sizce tcl 755 ile 20 bin gibi fark var arada hangisi tercih edilir aslında tv ihtiyacım yoktu başka bir oda için almak istedim philips amblight için istemiştim onu da sanırım ayrı satılan led kitleri ile çözeceğim

55S90C oled tv'dir. Oled tvler en iyi siyah seviyesi, en yüksek kontrast ve keskinliği verir. Ama uzun süre aynı görüntü islenirse ekran yanması riski var. Yani çocuğunuz aynı çocuk kanalını saatlerce izlerse logonun, veya siz saatlerce oyun oynarsanız oyundaki sabit görüntülerin ekrana kalıcı bir şekilde yapışma riski mevcut. Ama bu tür uzun saatler aynı kanalı, aynı görüntüyü izlemem derseniz oled tercih edebilirsiniz. Ambilight isteyecekseniz philips alın, yan kitlerle pek olmuyor. Philips'in de oled tv leri var ambilight'lı veya fald panneli led tv'leri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hibo -- 20 Ekim 2024; 22:24:31 >

Philips hangi serilere bakmak lazım? Çok fazla da yükselmek istemiyorum

Bir de en az 100 hz bulmak zor o fiyatlarda

Philips'in 55 OLED 809'u var, 55 S90C fiyatına... Yeni seri oled TV.

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]www.vatanbilgisayar.com
    Philips 55OLED809 Ambilight TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/philips-ambilight-tv-55oled809-55-139cm-4k-uhd-dolby-vision-dolby-atmos-google.html
  • Dellobaltino D kullanıcısına yanıt
    Hocam bu fiyat aralığında başarılı tercih tavsiye ederim.
  • Merhaba arkadaşlar.
    55qn90B tv kullaniyorum. Resimde de görüldüğü gibi bazı neon renklerde goruntu etrafinda nu tür harelenmeler oluyor. Hangi renk ayarindan dolayi oluyor bilen varmi ?
    Neyi açmam yada kapatmam lazim yardımcı olursanız sevinirim.
    Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]

• tevfik20 T kullanıcısına yanıt

Sarı renkler etrafındakileri mi diyorsunuz? Bunlar ışık sızması (blooming) gibi duruyor.

Belki yerel karartmayı yükseğe almak azaltabilir eğer zaten bu ayarda değilse

• Düşüncelerimde kendimi Hep Samsung için zorluyorum ama karşılaştırma videolarında C855 siyah konusunda inanılmaz bir görsellik sunuyor.

Bu videoda ayarları göstermediği için pekte birşey diyemiyorum fakat bu hali ile Samsung'da inanılmaz blooming görünüyor. Kaldı ki, Türkiyede fiyatı aşırı yüksek olacağı için getirilmeyen en tepe mini led QN95D modeli incelediği.

Evinde N90D kullananlar görüntü ayarları ile bu derece yaşamıyodur eminim. Ama videoda aşırı raharsızlık verdi.

Samsung QLED Serisi TV Kullanıcıları [ANA KONU]The Tech Giantyoutube
    Like what i do on the channel or have helped you out? then you can show your appreciation with the new Super Thanks feature on the YouTube or you can simply buy me a coffee! https://www.buymeacoffee.com/Thetechgiant Check out my Amazon affiliate shop🙂 Make your next Amazon purchase via my affiliate link,Amazon then pay me a small percentage of that sale,but at NO EXTRA COST TO YOU WHATSOEVER 😀 UK link - (link also contains tech that I use and have purchased) https://www.amazon.co.uk/shop/thetechgiant?ref=ac_inf_hm_vp US link - https://amzn.to/2Pr5qr4 Follow me on Facebook - https://m.facebook.com/The-Tech-Giant-109638417154803/?ref=bookmarks Follow me on Twitter - https://mobile.twitter.com/TheTechGiant1 Follow me on Instagram - https://www.instagram.com/thetechgiant1/ If you are a company and have a product that you would like me to unbox and test out on my channel then you can contact me directly at - thetechgiant@yahoo.com
    https://www.youtube.com/watch?si=Hr9Lxc06Npt1KdqQ&v=6OvCeSjCD1Q&feature=youtu.be

• zxvadsf Z kullanıcısına yanıt

Maviden mora doğru gecislerde bi dalgalanma var dikkatinize cektiyse. Aslinda goruntu 2160p ve gayet net ama hani ambilight gibi arka taraftan cıkan neon ışıklarda dalganma oluyor.neden yapiyor bilmiyorum

• dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

Videoda aşağıda bir mavi ışıklandırma var. Bu da karşılaştırmayı etkileyen bir şey.

Aslında bu görüntülerin kaynağını verseler de doğrudan tv de incelesek.

Bu tür karşılaştırma videoları sağlıklı yapılmıyor. Mesela burada hem mavi ışıklandırma var aşağıda hem de kamera aşağı kayıyor. Her iki tv de tam karşıdan ayrı ayrı çekilip sonra görüntüler birleştirilmeli.

• tevfik20 T kullanıcısına yanıt

Hic rastlamadığım bir durum. Bir yorum yapamıyorum.

Görüntü kaynağı için link verme durumu var mı? Kendi tvm de bakayım.

Burada eleştirisi yapılacak tek durum ayarlar gösterilmiyor. Mavi ışığın görüntüye etkisi yok. Aralarında neredeyse 2 katı bölgesel aydınlatma sayısında fark var.

Video üzerinden inceleme ve kanaat getirme konusunda kesinlikle aynı fikirdeyiz. Hiç bir zaman kesin sonucu vermeyebilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

O konuda haklısınız. Ayarlar da önemli.

Bu tür amatör türü videolara güvenmek zor. Manipülasyona açık.

Rtings gibi sitelerdeki veriler tercih edilmeli.

Bir de tabii tv önceden bizzat görülmeli satın almadan önce.

Tabii herkesin kendi tercihi , şu markayı ille de alın diye bir şey yok. Herkes istediğini seçer.

Biraz konu dışı olsa da ben bu karartma meselesine bu kadar takılmaya gerek görmüyorum.

Hiç bir LED tv de ışık sızmasından yüzde yüz kaçamazsınız. Mutlaka olur. Az bile olsa. Geçen bir markanın 20 bin kusur karartma bölgeli tv sinin incelemesini görmüştüm. Onda bile ışık sızması vardı. Bunun tek bir tercih kriteri gibi sunulması doğru değil.

Rtingste guvenilir degil

• ironwrist34 kullanıcısına yanıt

O zaman ironwrist34.com dan bilgi alalım :)

Soyle ornek atayim bu bizim tv rtings .. bu kisimda boyle isik patlamasi yasiyan varmi ? Bende boyle bi durum yok cunku kotulemis burada

Buda gercegi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 23 Ekim 2024; 22:56:43 >

Bu herif zaten pro inceleme yapmıyor. Genelde yeni çıkan üst/orta segment cihazları alır, kısa bir tanıtım yapar.

Burada da birbirine rakip iki modeli yan yana kıyaslamış. Dediğim gibi pro bir inceleme yapmıyor. Veriler ile desteklemiyor. Sadece kamera ne çeker ise üzerinden anlatım sağlıyor.

Şuan mini Led piyasasında dikkat edilen bir kaç husus var. Görüntü işleme, kalite, siyah başarımı ve renk. Bunun haricinde oyun desteği ve performansı. Bunları bir bütün olarak düşünürsek (donanım kısmı) işin birde yazılım savaşı boyutu var. Her geçen gün AI desteği ile birlikte büyüyen bir sektör.

Philips Androidi bırakıp Titan OS yazılıma geçti ama, hiç de iyi şeyler okumadım mesela. Online mağazalardaki ürün yorumunda bile olumsuz şeyler yazılmış. Takılıyor, donuyor vs. Son kullanıcıyı memnun edecek şeyler değil bunlar.

Şuan Samsung Mobil cihazlarda kullandığı One UI sürümünü vermeye başlamış Tv ler için. Büyük bir ekosistem kuruyor. Umarım iyi olan şeyleri bozmadan çok daha iyi hale getirir.

• 
Sayfa: önceki 10601061106210631064
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.