Şimdi Ara

Samsung QN90B mi S95 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TV alma arifesindeyim..Normalde Qled alacaktim ancak Oled versiyonu gorunce..Gercekten cok fark var, almisken Oled olani almak cok daha mantikli geldi..Kafayi kurcalayan 2 sey var..

1-Oled ekran yanma problemi

2-Qled teki sesin Oleddekinden cok daha iyi olmasi..

Salonum 28 metrekare..Pencere bir tarafta var, orta derecede aydinlik diyebiliriz..Saatlerce tv izlemiyoruz, haftaici 4-5 saat en fazla, haftasonu da tum gun film, dizi izleyeceksek 10-12 saat..

Kullanlarin fikrini almak istedim..Hangisi daha mantikli olur?

• Hocam siz direk QN90B modelini alın geçin
  • Saatlerce tv yayını izlemiyorsanız oled tabii ki. Benım salonda 65” QN90B var babam günde 15 saat tv izliyor oled almak çılgınlık olurdu. Kendi odamda ise tv izlemediğim için 55” oled kullanıyorum çok memnunum sadece film ve oyun amaçlı kullanıyorum.
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Merhaba Üstadlar Samsung 50inc qnb90 modelini almış bulunuyorum ps5 te aldım ama bu qnb 90 için en iyi ayarları nasıl yapacam yani kontrast netlik vs tam ayarlar nasıl olmalı siz nasıl kullanıyorsunuz nasıl yapayım ayarları
  • Ben 65s95 modelini aldim..Tv gercekten harika..Almayi dusunen varsa oneririm..
  • M_Scofield M kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
  • Teşekkürler

• Oled yanığı konusu aklınızı karıştırmadı mı hocam? Bende alma aşamasındayım ama karar veremedim

• Ne yaptınız hocam
  • M_Scofield M kullanıcısına yanıt
  • 65s95 modelini aldım önceden belirttiğim gibi..TV harika..Bir önceki TV m 49MU8000 modeliydi..Aralarında bayaa fark var..Ancak panel çok ince ve eğrilik bu Tvde de var maalesef..Görüntüye herhangi bir olumsuz etkisi yok..Kapalıyken çok dikkatli bakıldığında ütü çizgisi gibi çizgiler var orta kısımda..Ama dediğim gibi eğrilik olduğunu bilmeseniz farketmezsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Saatlerce tv yayını izlemiyorsanız oled tabii ki. Benım salonda 65” QN90B var babam günde 15 saat tv izliyor oled almak çılgınlık olurdu. Kendi odamda ise tv izlemediğim için 55” oled kullanıyorum çok memnunum sadece film ve oyun amaçlı kullanıyorum.

Gündüz veya akşam ışıklar açıkken çok parlama, yansıma yapıyor mu hocam?

• Tiny Doge kullanıcısına yanıt

Hayır yapmıyor gayet iyi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.