Şimdi Ara

SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
576
Cevap
27
Favori
23.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung 75QN90D için teknosaya uğradım stok sormaya. Orda ki büyük ihtimal LG satışı için görevlendirilen arkadaş da LG QNED91 modelini öve öve bitiremedi samsung un tek üstün özelliği 144 hz olması geri kalanda lg üstün diyor fakat çok bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim.

Televizyon dediğine göre saat 10 da sonmuş kampanyası 125 den 100 bin tl e düşmüş siz ne düşünüyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ranegade95 kullanıcısına yanıt
    Samsung bu işin vakkosu qn90d modeli bu klasmanda(mini LED) tektir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Pirim için LG övülmüş gibi duruyor. Ben Qn90d alırdım. Ben Qn85d kullanıyorum fakat Qn90d alabileceğiniz en iyi led tv dir.

• Ben de lg b4 oled ile qn90d arasında kaldım ne yapacağımı bilemedim

Oled hariç LG den uzak durun.

• Mini led

En iyi Samsung qn90

Günlük kısa kullanım ( logo veya sabit görüntü olmayan senaryolar için) OLED('en iyi' 2 Marka/model>LG-G ve M serisi ve Samsung S95 serisi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 28 Ocak 2025; 10:56:43 >
  • Selamlar,

Q600c ses sistemi ile kullanan var mı? Philips 2014 model 8109 tv den sonra kendi üzerindeki ses sistemini beğenmedim açıkçası o yüzden soundbar almak istiyorum önerir misiniz?

• yanan oledden sonra bu modelde karar kıldım yeni kuruldu televizyon

oledden sonra alışması çok zor olacak monitör ve film için kullanıyorum şunu söyleyebilirim monitör için hiç uugun bir televizyon değil sadece iki görüntü ayarı ile kısıtlı eğlence ve grafik bu ikisi dışında bir ayar yapamıyorsunuz ve ortaya berbat bir görüntü çıkıyor sanki televizyon sd görüntü veriyor gibi neden monitör almadın diyecek olan var ise 50 inchlik bir monitör yok varsa bile oled

diğer konuya gelecek olursak evet mini led gerçekten siyaha nerdeyse bire bir yakın görüntü veriyor fakat blooming mevcut monitör olarak kullandığım için bu sorun çok ayyuka çıkıyor internette okıduğum kadarıyla böyle bir sorunun olmadığı yazıyordu belki benim tv problemli bilmiyorum tvnin youtube uygulamasından blooming testi yaptığım zaman sonuç felaket bu arada o beyaz bar bazen yok oluyor hiç bu testi yapan var mı burada bilmiyorum veya mini led zaten böyle bu durum normal diyen?

renk konusuna gelelim tekrar monitörden gideceğim mouse imlecini renkliye aldığım zaman mesela mavi diyelim ekranın solundan sağına kaydırıyorum ve mavi renk perde perde renk değişimine uğruyor oled de böyle bir problemim yoktu tv nin youtube uygulamasında renkler gayet iyi

sonuç olarak monitör için uygun değil oled tam monitörlük bir tv fakat oledin o siyah kabusundan kurtuldum ayrıca yanacak mı stresi bitti ama iade edip etmeme konusunda hala kararsızım

• Gazef kullanıcısına yanıt

oled çok alışınca blooming çok göze batmıştır. Her led tv de blooming kaçınılmaz.

Tabii zamanla alışınca göze batmıyor. Hiç oled tv kullanmadım evde. Telefonda amoled ekran var. Sıfır blooming.

Monitör işini hiç denemedim. Bir deneyeyim sonra. Eski 37 inç IPS LG ile bağlandığımda çok kötü bir görüntü yoktu.

Bir de va panelli tv lerin monitör olarak kullanmaya pek uygun olmadığını okumuştum bir yerlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxvadsf -- 28 Ocak 2025; 19:50:27 >
  • Cherokee C kullanıcısına yanıt

Cok beklentiniz yoksa. Gayet iyi olur . Ben kullaniyorum memnunum

• Arkadaşlar qn85d modeli aldim bende aldıktan 2 gün sonra sinyal yok hatası aldım uydu yayınlarında sonra geldi yayınlar. Bugün yine yaptı aynısını özellikle TRT kanalları yaptı. Eski tvde kontrol ettiğimde kanallar vardı neden bu tvde gidip geliyr bugune kadar hic boyle bisey yasamadim? Çözümü var mı ki alali 4. Günüm şuan düzeldi ama benim içinde Kurt yine yapar mı diye ne yapmalıyım teknosa dan aldım ürünü 14 gün iade sürem devam ediyor. Sikyet var incelediğimde hep bu şekilde sorun olduğunu ggördüm. Sizce ne yapmalıyım cevaplarınızı beklıyorum

Sitede oturuyorum ortak hat var
    Farklı odalarda farklı kablolarla denedim sorun qn85d de

• alee1453 A kullanıcısına yanıt

Bende de Qn85d var fakat bu sorun yok. TRT kanalları da çıkıyor.

Bende daha önce sinyal sorunları vardı ancak sorunun kaynağı anten kablosuymuş bende. Kabloyu kesip yeniden açınca ve bakır kabloyu temizleyince sorun kalmadı. Bizde de merkezi anten var.

Eski tv ile şu an kanallar çıkıyor ise servis çağırıp kontrol ettirin.

• zxvadsf Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için Şimdi deneyeceğim

Arkasindaki kablo servis tarafindan takildiysa uydurma takiliyor siz bastan guzelce sıkıp takin zaten hafif sinyal zayiflamasinda ilk trt kanallar gidiyor kablo kaynakli sorun gibi gozukuyor.Hatta trt yi acip kablo ile oynayin bakalim gidicekmi sinyal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 28 Ocak 2025; 22:52:38 >
  • Hocam 2 farklı kabloylada denedim aynı. Az önce uçlarını kestim tekrar taktım yine aynı.
    Hdmi üzerinden uydu alıcı bağlasam sıkıntı olur mu ki. Verdiğim paranın hakkını alamazmıyım

Uydu ayarlarini kanallari manuel birdaha taratip denedinizmi ? Bazen buda cozum olabiliyor. Bende bir kere siddetli yagmurda sinyal yok sorunu olmustu ama eski tv gosteriyordu ayni anda. Kanallari bastan tarattim duzelmisti birdahada yapmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 28 Ocak 2025; 23:37:5 >
  • ironwrist34 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam denemedim onu da deneyim

LNB Ayarlarında DiseqC modunu değiştirerek denediniz mi? Bu ayardan da kaynaklanıyor olabilir.

• zxvadsf Z kullanıcısına yanıt

panelin hangi tür olduğunu nasıl anlarız bazıları ekranın fotoğrafını çekiyor oradan renk sıralamasından anlıyor o iş doğru mu bilemedim kendi telefonumla çektim ama 160p bile değil kalitesi anlamanın bir yolu var mıdır keşke servis geldiği zaman sorsaydım

• Gazef kullanıcısına yanıt
    Beyaz ekran acin youtubeden yakindan resim cekin atin buraya soyleriz

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.