Şimdi Ara

SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
615
Cevap
32
Favori
25.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Selamlar. Qn90D kullaniyorum. Oyun oynamiyorum onun için oyun performansı hakkinda bilgi veremem.

Tak izle performansı ise seni kesinlikle memnun etmeyecektir. Çünkü her platform icin ayrı bi ayar kullanmak gerekiyor. Maç için sinema tv icin oyun icin v.s Ama tabi internette ve forumlarda bir cok ayar mevcut biraz kendin biraz yorumlarla tv yoluna bir şekile giriyor. Ben şahsen bir ay kadar ugrastim ayarları tutturmak için şu anki performansından gayet memnunum. Renk gerçekliği ve parlaklıği zaten anlatmaya gerek yok. Ama şunu da ekliyim. Eğer ki tv den beklentiniz cok yuksek degilse 3 4 senede bir tv degistirirm diosaniz o tv bu tv degil emin olabilirsin... bu tv uzun kullanim ve oyun icin uygun (oyun oynayanlar meth ediyor onun icin yorumladim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfik20 -- 21 Ocak 2025; 21:9:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qn85d kullanıyorum memnunum. Şu an amazonda cold case dizisine bakıyorum. Görüntü kalitesi inanılmaz gbi. 1080 olmasına rağmen 4K hissi alıyorum. Sanırım bit rate yüksek.

Tabii ki imkanı olanlar en iyi mini led istiyorlarsa Qn90d alabilir. Yüksek beklentiler içindeyseniz aradaki farka değebilir. Ancak benim açımdan aldığım zaman aradaki 20K farka değecek bir durum yoktu.

Qn90d alabileceğiniz en iyi mini led tv dir.

Daha iyi kalite için oled almak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxvadsf -- 21 Ocak 2025; 21:12:23 >
  • tevfik20 T kullanıcısına yanıt

Aslında ben de uzun süreli bir televizyon düşünüyorum, sadece şu renk ayarları ve farklı durumlar için mod değiştirme olayı garip geliyor. Tabi ki bu bunca zaman bu seviye de bir televizyon sahibi olmadığımdan olabilir

• zxvadsf Z kullanıcısına yanıt

Evet hocam çoğu insan aynı fikirde birçok forum ve inceleme sayfalarında gezindim herkes çok memnun sadece burda ki ayarlama kısımlarını görünce soru işareti oluştu

• kocaeli1074141 kullanıcısına yanıt

Hocam ayarlarmalar konusunda bir sorun yaşamazsın.

Ayarlama menüsünde bir zorluk yok.

Bir kaç denemeden sonra zaten sana en uygun ayarı buluyorsun.

Yaptığın ayarın tüm ortamlarda mı, yoksa sadece seçtiğin kaynakta mı geçerli olacağını da seçebiliyorsun.

Yani her kaynak değiştirdiğinde tekrar ayar yapma gibi bir durum yok.

Bence bu konu hiç kafana takılmasın.

• ss16 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam aynen kafama takılan soru oydu sürekli bir geçiş yapmak gerekli mi yoksa tek ayarlamak yetecek mi diye düşünüyordum sağolun tekrardan

• 1301 sürümü hala gelmedi. Gelen var mı?

• Vertical band var sanirim tv de az da olsa mac yayinlarinda fark ettim nasil test yapabilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba, televizyonlarınızı izlerken açı değişiminde renk değişimi oluyor mu? karşıdan çaprazdan aynı tonları mı görüyorsunuz?

• wntln kullanıcısına yanıt
    80 90. Derece kayipta ufakta olsa renk kaybi olur ama henis aci izleme ozelligi mevcur qn90d serisinde oyle 45 derecede vs renk kaybi olusmuyor

• ironwrist34 kullanıcısına yanıt

Bırak 45 dereceyi bende samsung nu8000 var ortadan bakınca renkler muazzam lakin tv Nin çerçevesini 1 cm dışına çıkınca renkler sokuklaşıyor.

• Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Qn90d de oyle bir olay yok hocam youtubede vs videolari mevcut inceleyebilirsiniz

• Bu vertical band olayi gecmez mi ? Mac yayinlarinda oluyor

• Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt

Terminatör servis çağırıp baktırdınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxvadsf -- 26 Ocak 2025; 23:1:55 >
  • zxvadsf Z kullanıcısına yanıt
    Yok kuruluma gelen servis sadece tv de bakima girip kendi videosu acip bakti

• SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ
    Arkadaşlar merhaba televizyon tozlanmış ortada çizdiğim yerde bir şey vardi parmağımla bastırmadan sildim mavi iz kaldı nasip gecer bu televizyonu nasıl silmek lazım

• 46Samet2 4 kullanıcısına yanıt
    Mikrofiber bir cam bezini al tv ler icin satilan cam silme sulari vardi onlarda olur camsilde olur bir fis camsil sıkın beze daire seklinde hafif ovalayarak silin duzeliyor[ ekrana sikmayin camsili beze sıkın ve bez yumusak olsun sert cizebilir ]

• ironwrist34 kullanıcısına yanıt
    Nerde satılır TV temizleme suyu ve bezi

• 46Samet2 4 kullanıcısına yanıt
    Cam bezi her markette var. Suyuda internette satiliyordu ama camsilde olur

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.