Bildirim
Samsung R522 Tuş / Klavye sorunu
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Salman bilgisayar diye ankara da bi notebook parçacısı var ben ordan klavye almıştım sen bi bak istersern netten araştır -
salman bilgisayar'ı yarın arayım; inşallah vardır ellerinde. -
Klavye değişimini servis 140 lirayamı yapıyor birde hemen yaparlarmı götürsem ? -
o konuda detaylı bir bilgim yok maalesef; servise yollarsanız bizi de bilgilendirirseniz çok iyi olur :) -
quote:
Orijinalden alıntı: texture
o konuda detaylı bir bilgim yok maalesef; servise yollarsanız bizi de bilgilendirirseniz çok iyi olur :)
Sitelerinden mail attım cevap gelsin bakalım, benim klavyeyi değiştirmem gerek hemen tuşlar eridide :d -
Samsung'u tek işlemcisi iyi diye almıstım ama gel gör ki klavye haberleri mutsuz ediyor. Bilgisayarcılarda bulabilirsin diye düşünüyorum. -
Bende samsung u çok beğenmiştim özelliklede klavyesini kesinlikle Asuslar gibi esneme yapmıyordu ama gel görki maalesef samsunglardada klavye çok dayanaksız çıktı çoğu samsung r520-522 kullanıcısı klavyelerden memnun değil abimde r560 var onun klavyedede herhangi bir problem çıkmadı -
biraz önce Salman Bilgisayarı aradım, temsilci hanım 15 lira istedi bir tuş değiştirmeye :) hiçbir yer bulamazsam space tuşu için belki düşünebilirim. 15 lira gerçekten fazla bir tuş için :) -
arkadaşlar r522 için bana tuş değil tırnak lazım. üstteki f tuşlarından 3 tanesinin tırnağını kırdım. tuşla gönderseniz de olur.
Para sorun değil yeterki tuşun adedi için 10 lira gibi uçuk bir fiyat söylemeyin.
Bana özel mesaj atın. lütfen -
Tanesı 5tlden verıyorum tuşları 6 adet normal tus(A,B gbi...) 6 tanede fonksıyon tusu kaldı(f1,f2 gbi...)...
mail atabılırsınız:merterzi@hotmail.com 554.551.41.11 -
Arkadaşlar samsun r520 nin sol alt taraftaki crtl tuşunun tırnakları kırıldı nereden bulabilirim?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X