Şimdi Ara

Samsung R522 Tuş / Klavye sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar türkiye genelinde r522'ye uyacak tek olarak klavye tuşu satan bir yer biliyor musunuz? Sahibinden'de 2 kişinin ilanını aradım; ellerinde istediklerim yokmuş. Caps Lock ,Tab ve Space tuşlarım kırıldı. Yeni bir klavye de 140 lira. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Salman bilgisayar diye ankara da bi notebook parçacısı var ben ordan klavye almıştım sen bi bak istersern netten araştır
  • salman bilgisayar'ı yarın arayım; inşallah vardır ellerinde.
  • Klavye değişimini servis 140 lirayamı yapıyor birde hemen yaparlarmı götürsem ?
  • o konuda detaylı bir bilgim yok maalesef; servise yollarsanız bizi de bilgilendirirseniz çok iyi olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: texture

o konuda detaylı bir bilgim yok maalesef; servise yollarsanız bizi de bilgilendirirseniz çok iyi olur :)

Sitelerinden mail attım cevap gelsin bakalım, benim klavyeyi değiştirmem gerek hemen tuşlar eridide :d
  • Samsung'u tek işlemcisi iyi diye almıstım ama gel gör ki klavye haberleri mutsuz ediyor. Bilgisayarcılarda bulabilirsin diye düşünüyorum.
  • Bende samsung u çok beğenmiştim özelliklede klavyesini kesinlikle Asuslar gibi esneme yapmıyordu ama gel görki maalesef samsunglardada klavye çok dayanaksız çıktı çoğu samsung r520-522 kullanıcısı klavyelerden memnun değil abimde r560 var onun klavyedede herhangi bir problem çıkmadı
  • biraz önce Salman Bilgisayarı aradım, temsilci hanım 15 lira istedi bir tuş değiştirmeye :) hiçbir yer bulamazsam space tuşu için belki düşünebilirim. 15 lira gerçekten fazla bir tuş için :)
  • arkadaşlar r522 için bana tuş değil tırnak lazım. üstteki f tuşlarından 3 tanesinin tırnağını kırdım. tuşla gönderseniz de olur.
    Para sorun değil yeterki tuşun adedi için 10 lira gibi uçuk bir fiyat söylemeyin.
    Bana özel mesaj atın. lütfen
  • Tanesı 5tlden verıyorum tuşları 6 adet normal tus(A,B gbi...) 6 tanede fonksıyon tusu kaldı(f1,f2 gbi...)...
    mail atabılırsınız:merterzi@hotmail.com 554.551.41.11
  • Arkadaşlar samsun r520 nin sol alt taraftaki crtl tuşunun tırnakları kırıldı nereden bulabilirim?
     Samsung R522 Tuş / Klavye sorunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.